• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Hadi bakalım kolay gelsin iddialı bi menü kesin gider kilocuklar
Ben bi benzerini 2 gün yaptim 1 kilo gitmisti seninki daha agir sporda yaparsan süper olur

evet bıraz zor ama ımkansız degıl hıc bısey yememektense bıraccık ac kalmak en ıyısı :1::1:

şarkıyı fındukk yedıgın ıcın gonderdım kalorısını sabah ogrenmıssınya ona istinaden şeetmiştim :5:

gunaydın arkadaşlar :3::3::3:

sabah tartı sadece +100 gr gosterdi çok şükür fazlası olmadı. yalnız gece kalorisini bilmeden 2 avuç fındık atıştırmıştım çok acıkınca...aman allahım kalorisini görünce şokk oldum..önce kaloriye bakıp sonra yemeliyim:18::18::18:

sabah 1 dilim çavdar ekmeği az peynir,4 zeytin domates ve salatalık yedim 178 kaloriyle yırttım..kızlar yarın sabah bildirim var diğer topiğimde bu gün sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle sabahı görmem lazım:52::52:

Merhaba canım 100 gram çok değilmil,afedersin belki bağırsakların doludur bence sabah menün çok kararında olmuş yarın sabah umduğunu görme ihtimalin yüksek tartıda ...

regl döneminde bende kilo alıyorum dikkat etmeyince içimden bir ses sürekli bana ye ye ye diyor:1::1::1:

naçizane tavsiyem regl döneminde pirinç lapası diyeti çok işe yarıyor...
buradan ayrılmak bana da hiç iyi gelmiyor bağımlısı oldum kk' nün :kkk:

İşte canım her zaman içinden gelen sesi dinlemek iyi olmuyor :)

öğle

200 gr mantar kavurdum az yag ve soganlı baharratlı yarısını yıycem dıger yarısınıda 6da yıcem sızce kac kalorı ( yag yok kdr az )
2 kasık yogurt
1 dlm cavdar ekmegı :52:

Bir porsiyonu ikiye bölmek gerçekten güzel fikir aynı zamanda aklın yemediğin diğer yarıda kalmaz:52::52::52::52:

kenyalinin 1 haftalık detoksu
SABAH :

1 dilim peynir
bol marul
bol maydonoz
1cay ( tatlandırıcılı )

ARA

3 adet kuru kayısı yarım su bardagı lıght sut

ÖĞLE

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

ARA

başak form ( mukavva gıbı olan ) yarım paket
yarım su bardagı lght sut

AKŞAM ( en gec 17:00 yeme olayı son )

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

21:00

1 bardak lıght sut (yulaf kepeklı) acıkırım cunkı ıcmem lazımm gece 1e kdr ders programım suruyor ....

*gunde 2 kupa demleme bıtkı cayım
*3lıtre su ( en az )
*sabah ac karna elma sırkelı su

BAŞLAMA TARIHI :13/09/2013
BİTİŞ TARİHİ :20/09/2013 gece 24:00 dıyet bıter ve 21/09/2013 kılomu soylucem hadı hayırlısı

hedefım 3-4 kılo.....

ve kepekte olsa cavdarda olsa ekmek yok bakalım neler olcekk

Sonucu çok merak ediyorum inşallah iyi bir sonuç olur...

sabahları yurumeyı bırakmıstım lakın yarın tekrar yuruyerek gelecegım işe ...

ay sabah kendımı fil yutmus gıbı agır hıssettım suandada kötü hıssedıyorum .. hafıflemem lazım

Uzun süre kısıtlı yiyip birden abartınca aynı his bendede oluyor canım...

Neysem şimdi geleyim kendime bugün içinde giremedim kızlar dışarı çıktık.Bugün bolca su içtim ve tavuk dürüm yemek zorunda kaldım o nedenden dolayı akşam yemeği yemeyeceğim.Bu arada bir günde 100 gram eksildim ben her sabah tartılmayı huy edindim dayanamıyorum.Bizim tartı günümüzde cuma olsun...

Merhaba canım 100 gram çok değilmil,afedersin belki bağırsakların doludur bence sabah menün çok kararında olmuş yarın sabah umduğunu görme ihtimalin yüksek tartıda ...

Canım dun aldığım kalori fındıkla beraber 1600 olmus malesef. ..e revani pide derken eksi cikmayi beklemiyordum o yüzden +100 grama sevinmistim :(( şimdi sen cok degilmi diyince üzüldüm ahhh su bogazimi tutsamda hic bu duruma dusmesemmm

Sabahtam beri pek bi efendi efendi diyet takılıyorum aksama hesaplar yazarim menumu

Sen ne yaptın neler yedin tum gun???

evet bıraz zor ama ımkansız degıl hıc bısey yememektense bıraccık ac kalmak en ıyısı :1::1:

şarkıyı fındukk yedıgın ıcın gonderdım kalorısını sabah ogrenmıssınya ona istinaden şeetmiştim :5:

Çok yaşa emiii:))) normalde bu kadar zor düşmez benim jeton sanırım balık ve ceviz tuketmeliyim:)

Neysem şimdi geleyim kendime bugün içinde giremedim kızlar dışarı çıktık.Bugün bolca su içtim ve tavuk dürüm yemek zorunda kaldım o nedenden dolayı akşam yemeği yemeyeceğim.Bu arada bir günde 100 gram eksildim ben her sabah tartılmayı huy edindim dayanamıyorum.Bizim tartı günümüzde cuma olsun...

Ooo bu gunde sen tatil ilan etmissin.aksam kesin acikirsin ben gibi fındık fıstık yeme salatalik yogurtla gecistirmeye çalış ki sabah eksi cikabilesin.
Bende her gun tartiliyorum canim yaa vazgecemiyorum bu huyumdan.tarti arti cikinca moral bozup kacamak yapiyorum

Ooo bu gunde sen tatil ilan etmissin.aksam kesin acikirsin ben gibi fındık fıstık yeme salatalik yogurtla gecistirmeye çalış ki sabah eksi cikabilesin.
Bende her gun tartiliyorum canim yaa vazgecemiyorum bu huyumdan.tarti arti cikinca moral bozup kacamak yapiyorum

Çok dediğim yani yalancı kilodur anlamında bağırsakların doludur dedim canım sıkma canını.aslında tartıda artı çıkması demek kendimizi frenlememmiz anlamına gelmeli kaçamak yapmak yok.Gün içinde kaçamak olarak yazmıştım tavuk dürüm yedim cezamı çekiyorum şimdi acıkırsamda su içicem bol bol :50::50:

Bugünün bilançosu çok ağır oldu bana kalori hesabıma göre 1933 kalori aldım 200 kalori yaktım yarın bildirim günü 67.7 ile başlamıştım bakalım yarın ntartı artı kaçı gösterecek..

Bugünün bilançosu çok ağır oldu bana kalori hesabıma göre 1933 kalori aldım 200 kalori yaktım yarın bildirim günü 67.7 ile başlamıştım bakalım yarın ntartı artı kaçı gösterecek..
Kotu olmus canim haftaya dengelersin umarim.yarini cok hafif atlatirsan kilo olmaz yediklerin insallah
Ben 915 kaloriyle bitirdim 1 saatte yürüyüş yaptim ama feciii açım :))

gunaydın canlarımm ....

bugune cok zınde ve mutlu uyandım sabah erken uyanmak benı mutlu edıyor.....

kahvaltım
1 cay
3-4 catal borek yedım :18::18::18: listemın sabah olayına pek uyamasamda sonrakı evrelere azımle devam ....

durmak yok yola devam :9:

3 Adet kuru kayısı
bıtkı cayım

kızlar detoksuma uyamıyommm suandaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18: yapamıcammm sanırım sınavdan sonra uygulucam bunu :14::14:

Kotu olmus canim haftaya dengelersin umarim.yarini cok hafif atlatirsan kilo olmaz yediklerin insallah
Ben 915 kaloriyle bitirdim 1 saatte yürüyüş yaptim ama feciii açım :))

Aç olman normal 915 çok değilmiş keşke bir meyve yeseydin naptın tartıldınmı bu sabah?

gunaydın canlarımm ....

bugune cok zınde ve mutlu uyandım sabah erken uyanmak benı mutlu edıyor.....

kahvaltım
1 cay
3-4 catal borek yedım :18::18::18: listemın sabah olayına pek uyamasamda sonrakı evrelere azımle devam ....

durmak yok yola devam :9:

Bravo doğrusu insanların çoğu sabah erken uyanmaktan şikayet eder sen istisnasın demekkki canım:52::52::52:

Back
X