• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

yok canım emzirmiyorum ben 5 li çay ne 9 lu çay ne canım?

canım netten arastırabilirsin ben 9 lu çay içmedim ama 4-5 sene evvel 5 li çay içmiştim 5 i bir yerde diye satılıyordu o zamanlar..şu an çok koptuğum için tam bilemiyorum mate biberiye funda kekik ve yeşilçay beşlisinin adı
elbet bu sitede kullananlar ardır.diyet yöntemleri yada diyet kürleri bölümünde bulabilirsin:34::34::34:

Herkese merhaba yeni gelen arkadaşim hoşgeldin sefa getirdin
Topik cosmus oku oku bitiremedim
Egzersizler planlanmis hay maşallah
Ben sabah klasik kahv yaptim yumurta da ekledim busefer
Ara da kuru kayisi yedim ve elma
Oglende biber patlıcan kozledim yogurtla yiyeceğim

Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi:((
Bebegimi yatirip uzun uzun spor yapacagim
Cumaya ne kaldi di mi???

bu yazdıklarıma ilave olarak

akşam : salata yağsız koca bi leğen:1::1::1::1: ve öğlenden kalan közlenmiş patlıcan biber ve yoğurt yedim..bi kaç tane patates kızartması attım ağzıma:20::20::20:

bu gün dünki gibi rahat geçmedi çok acıktım sürekli su içtim salatalık yedim durdum:5:

ve sporum: bu gün pilatese başladım 45 dakikalık video ama ebrunun konuşmalarını kesersek 30-35 dakikadır ancak birde karın egzersizi yaptım slim pack 1 tane yeşil çay içtim suyu hiç takip etmedim aba abarttım bu gün
1000 kalori altıydım yanlış biliyorum ama patates kızartması tırtıkladım diye başka bi şey yemedim:32::32::32::nazar::nazar::nazar:

ahanda bu kadar herkese iyi geceler sabah görüşürüz kızlar:34:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
günaydın kızlar
herkese hafif ve kaçamaksız günler...
ama enn önemlisi mutlu günler:16:

hadi bakalım yarın tartı günü:46::46::46: bol hareket lazım di mi??? bir elma 1 armutla güne başladım şimdi pilatessssss
zamanı:10::10::10:

Üşenirim ben onu yapmaya:53::53: Allah yardımcımız olsun madem:ssz:

üşenmicennn işte canımmmm bak dugununde varımışş 1 sene uzun gıbı gorunsede su gibi gelır gecer sende baslaaa gec kalmadan

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
günaydın kızlar
herkese hafif ve kaçamaksız günler...
ama enn önemlisi mutlu günler:16:

hadi bakalım yarın tartı günü:46::46::46: bol hareket lazım di mi??? bir elma 1 armutla güne başladım şimdi pilatessssss
zamanı:10::10::10:

ayhhh gunaydınlarrrrrrrrrrr gunaydınlar....

ne güzel iç açıcı bir yazıolmuşş :16::16:

kahvaltım
1kupa yulaf kepekli lght süt
elma sırkelı su
bitki çayım

11:00 4 adet kuru kayısı yıycem gıremezsem sımdıden yazım dedım :8:

üşenmicennn işte canımmmm bak dugununde varımışş 1 sene uzun gıbı gorunsede su gibi gelır gecer sende baslaaa gec kalmadan

kahvaltım
elma sırkelı su
bitki çayım

11:00 4 adet kuru kayısı yıycem gıremezsem sımdıden yazım dedım :8:[/QUOTE

evet dün ki halimden sonra iyi geldi değil mi :9::9:

kahvaltıyı sende bu gün benim gibi hafif yapmışsın..yulaf kepeğini sevmiyorum ama müthiş tok tutuyor..aslında yulaf kepeğinden ekmek oluyor yumurta ve yoğurtla çok tok tutuyor onu mu yapsam ne:53: hem bildiğimiz ekmekler gibi de değil sadece daha kolay tüketiliyor..dur seeeen iyi geldi aklıma bu :1:

kahvaltım
elma sırkelı su
bitki çayım

11:00 4 adet kuru kayısı yıycem gıremezsem sımdıden yazım dedım :8:[/QUOTE

evet dün ki halimden sonra iyi geldi değil mi :9::9:

kahvaltıyı sende bu gün benim gibi hafif yapmışsın..yulaf kepeğini sevmiyorum ama müthiş tok tutuyor..aslında yulaf kepeğinden ekmek oluyor yumurta ve yoğurtla çok tok tutuyor onu mu yapsam ne:53: hem bildiğimiz ekmekler gibi de değil sadece daha kolay tüketiliyor..dur seeeen iyi geldi aklıma bu :1:

evet canım acayıp tok tutuyor bende tekrardan basladım cok sukur bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum ....

yapabılırsın ugrasabılırsen ben calıstıgım ıcın ozel bırseyler hazırlıyamıyorum malesef :25:

az once turk kahvesıyle soda ıctım ...

sımdıde 4 kuru kayısımı yedım suya devam

evet canım acayıp tok tutuyor bende tekrardan basladım cok sukur bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum ....

yapabılırsın ugrasabılırsen ben calıstıgım ıcın ozel bırseyler hazırlıyamıyorum malesef :25:

az once turk kahvesıyle soda ıctım ...

sımdıde 4 kuru kayısımı yedım suya devam

çokk şükür canım sevindim senin adına

yulaf k. ekmeği omlet yapmaktan bile kolay ben bi yaptığımı 4 gün kullanmıştım tarif oyleydi 4 günlüktü..

ben de meyveden sonra 1 dilim ekmeğin üzerine labne sürüp yedim

öğlene salata yaptım yeşil salata (hiç sevmiyorum salata yapmayı tek tek yıkamak zor geliyor)

yanında da ligt ton balığı yiyeceğim...

bu arada nasıl kısır istiyor canım..cumartesi günkü menüm belli kısır kek ve poğaça :1::1::1::20::20::20:

tabii yarın tartı beni mutlu ederse

çokk şükür canım sevindim senin adına

yulaf k. ekmeği omlet yapmaktan bile kolay ben bi yaptığımı 4 gün kullanmıştım tarif oyleydi 4 günlüktü..

ben de meyveden sonra 1 dilim ekmeğin üzerine labne sürüp yedim

öğlene salata yaptım yeşil salata (hiç sevmiyorum salata yapmayı tek tek yıkamak zor geliyor)

yanında da ligt ton balığı yiyeceğim...

bu arada nasıl kısır istiyor canım..cumartesi günkü menüm belli kısır kek ve poğaça :1::1::1::20::20::20:

tabii yarın tartı beni mutlu ederse

bacım neler dıyon ya kısır kek poça:53::53::53::53: gözlerıme ınanamadım gız :1::1:

az yıcen tabı sanırım ınsallah :9::9:

sız uzun suredır bozmadandevam edıyorsunuz yarında tartı senı mutlu eder canım merak etme ...........

KARAR ALDIM !!!

DUKAN DIYETI YAPACAGIM 20/09/2013 BASLAMA ....

ATAK EVREM 6 GUN CIKTI .. TESTINI YAPTIM ... menumu bılem hazırladım hazır ve nazırım cok sukur kendıme geldımm tekrardann

testte hedef kılomu 60 belırledım ... verdıgım cevplara gore dukan bana 62,700 gramı ıdeal verdı :8::8:

atak evrem 6 gun ....
seyir evrem 121 gun ( 4 ay ) idealllllllll

Yarın tartı günü ve ben dün 300 gram almış görünüyorum :18::18::18::18:umarım ödemdir bu 300 neysem çok ağrım var reglimden ötürü..:5::5:

bacım neler dıyon ya kısır kek poça:53::53::53::53: gözlerıme ınanamadım gız :1::1:

sız uzun suredır bozmadandevam edıyorsunuz yarında tartı senı mutlu eder canım merak etme ...........

KARAR ALDIM !!!

ATAK EVREM 6 GUN CIKTI .. TESTINI YAPTIM ... menumu bılem hazırladım hazır ve nazırım cok sukur kendıme geldımm tekrardann

testte hedef kılomu 60 belırledım ... verdıgım cevplara gore dukan bana 62,700 gramı ıdeal verdı :8::8:

atak evrem 6 gun ....

valla doğru söylüyom :17::17::17: cumartesi günü 10.günüm kaçamaksız ve az da olsa birer dilim bu yazdıklarımdan yiyip vücudu şaşırtmak istiyorum:1::1::1: vücut şaşırtmakta bu işin bahanesi:33:

kısırdan fazla yiyebilirim akşam yemek yemeyeceğim..şu an bu menü için yanıp tutuşuyorum:56::52:

canım dukanın hayırlı olsun ben beceremedim onu yaaa 1 ay kadar önce yaptım bi müddet ama meyvesizlik çok zor geldi..hayatımda ilk kez bi diyet yapayım dedim kitabıyla kuralıyla onu da beceremedim:27:

ama çok iyi anladım özümsedim bu arada diyeti nacizane takıldığın yer olursa sorabilirsin

atakta birden gidiyor kilo çok motive oluyo insan

bol şans dukan ekmeği yap hemen çok büyük kolaylık oluyor ekmek yemiş gibi mutlu oluyor insan kolay gelsin:7:

Yarın tartı günü ve ben dün 300 gram almış görünüyorum :18::18::18::18:umarım ödemdir bu 300 neysem çok ağrım var reglimden ötürü..:5::5:

günaydın canım geçmiş olsun regl döneminde artı çıkmak normal sende bilirsin..insanın morali çok bozuluyor ama takmamaya çalış ..sağlık probleminden dolayı emin değilim yapabilir misin ama pirinç lapası yesene bu gün ödem atarsın regl döneminde çok tercih ediliyor..ben de yapacağım bu regl'imde

günaydın canım geçmiş olsun regl döneminde artı çıkmak normal sende bilirsin..insanın morali çok bozuluyor ama takmamaya çalış ..sağlık probleminden dolayı emin değilim yapabilir misin ama pirinç lapası yesene bu gün ödem atarsın regl döneminde çok tercih ediliyor..ben de yapacağım bu regl'imde

Bende regldendir diye düşündüm umarumda öyledir...Onu yaparım canım ot çöp değilya zararı olmaz zannımca.Akşam eşimin iş yerinden arkadaşı gelecek yemek vaktine denk geliyo yemek yapmam lazım bebekte çok mızıklıyo bugün..sen naptın canım spor yapabildinmi...

Bende regldendir diye düşündüm umarumda öyledir...Onu yaparım canım ot çöp değilya zararı olmaz zannımca.Akşam eşimin iş yerinden arkadaşı gelecek yemek vaktine denk geliyo yemek yapmam lazım bebekte çok mızıklıyo bugün..sen naptın canım spor yapabildinmi...

kolay gelsin sana canım...evet yapabilirsen sabah tartıya yansır iki gün yapılıyo ben yoğurt döküp sumak nane pul biberle süslüyordum bolca valla yeniyodu öyle...

yaptım canım sabah pilates yaptım inşallah bebeği uyutunca yürümeye çalışacağım bi de ütü yapacağım hepside kalori yaktırıyo

gördün dimi benim cumartesi günkü menümü:18:

kolay gelsin sana canım...evet yapabilirsen sabah tartıya yansır iki gün yapılıyo ben yoğurt döküp sumak nane pul biberle süslüyordum bolca valla yeniyodu öyle...

yaptım canım sabah pilates yaptım inşallah bebeği uyutunca yürümeye çalışacağım bi de ütü yapacağım hepside kalori yaktırıyo

gördün dimi benim cumartesi günkü menümü:18:

Görmek ne kelime bayıldım menüne canım şaşırtmak şart canım geçmiş deneyimlerimden biliyorum yoksa metabolizma çook yavaşlıyo...

canım reglıden oturudur o canını sıkma .....

valla doğru söylüyom :17::17::17: cumartesi günü 10.günüm kaçamaksız ve az da olsa birer dilim bu yazdıklarımdan yiyip vücudu şaşırtmak istiyorum:1::1::1: vücut şaşırtmakta bu işin bahanesi:33:

kısırdan fazla yiyebilirim akşam yemek yemeyeceğim..şu an bu menü için yanıp tutuşuyorum:56::52:

canım dukanın hayırlı olsun ben beceremedim onu yaaa 1 ay kadar önce yaptım bi müddet ama meyvesizlik çok zor geldi..hayatımda ilk kez bi diyet yapayım dedim kitabıyla kuralıyla onu da beceremedim:27:

ama çok iyi anladım özümsedim bu arada diyeti nacizane takıldığın yer olursa sorabilirsin

atakta birden gidiyor kilo çok motive oluyo insan

bol şans dukan ekmeği yap hemen çok büyük kolaylık oluyor ekmek yemiş gibi mutlu oluyor insan kolay gelsin:7:

menun guzel kız arada yapmak lazım ıpın ucunu kacırmadan ınsanın canı cekıyor nefıs buuu bu kadar ezıyet gunah bılem hemm :82:

bende ılk zaman basladıgımda atagı yaptım ama yumurta sevmıyısımden oturu cok aclık cektım ... sonrasında baska dıyetlere gectım bıraktım ...

kıtabınıda almıstım okumamıstım sımdı ona baslıycam ınsallah ....

atak evremı sıfır kacamakla atlatmak ıstıyorum ( ınsallah )

sorarım canım tabıkıde mesela yulaf kepekle yapılan yıyeceklerı hıc denemedım ne yapılır onlarıda arastırmadım.... yuzeysel bılgıye sahıbım bıraz .....

dersanem olayı bozacaktı ama onun ıcınde care buldum .....

cumartesı :
sabah 1 domates rendelı yumurta yıycem ya da 1 kupa sutle yulaf kepeği...
arada kantınden sade kahve alırım...

öglen evde yaptıgım kofteyı getırcem ( kırmızı , beyaz et asla sevmıyorum yememde ama kofte yıyorum )

köfteyı ıse su sekılde yapıcam ; kofteyı hazırlayıp yaglı kagıtta fırına vercem 15-20 dakıka cumadan yaparım 10 tane fılan cumartesı 5 tane getırırım pazar 5...

aksamda evde yıycem gene kofte ....4 adet ve yagsız yogurt .....

sence nasıl ?

atakta hafta ıcınde ıse
sabah yulaf kepeklı sut
ara kahve
öğlen kofte ayran yada yogurt bıkac dal maydanoz
aksamda öglenın aynısı ?

KARAR ALDIM !!!

atak evrem 6 gun ....

Bence bu diyet sana uyar bu sınav dönemi falan çok aç kalmamış olursun...

Bence bu diyet sana uyar bu sınav dönemi falan çok aç kalmamış olursun...

evet canım en azından ne yıcem derdım olmayacak yıyebılecegım sadece proteın olacak atak evremde ..... kesın kararlıyım kızlar ınsallah dukan testın dedıgı gıbı 2,3 kg ve fazlasını vermıs olurum perşembe gunu haftaya kac kılo gıttıgı anlasılacak

Back
X