Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Misafir varken dikkat etmek zor canım. Bazıları anlayış göstereceğine dalga bile geçebiliyo az yememizle. Böyle birileriyse canım istemiyr filan deyip az yersin. Yapacağın şeyleri canın çekerse çok az tadımlık yersin.

Canım ben tanımıyorum gelenleri uzaktan görmüşlüğüm var sohbetim olmadı eşimin akrabaları bilemiyorum...Mecbur bende yaptıklarımdan yicem çünkü ilk kez geliyorlar yanlış anlarlar yemezsem ama mümkün mertebe az yicem inşallah...

Bugün pek bir sağlıksız beslendim sabah menüm : 4 zeytin,yarım kk süzme peynir,yarım kk kaşar peynir,1,5 dilm tam buğday ekmeğiyedim.Arada 1 paket limon lifli form bisküvi,1 bardak ıhlamur çayı içtim.Yememem gerekn birşey yedim:18::18: 80 gramlık bitter çikolata yedim hem pişman oldum hemde midemi mahvetti yediğimden beridir midem bulanıyo.1 saat yürüyüş yaptım ve akşama kadar birşey yemicem çikolata yediğim için.:20::20::20::20:

kusuruma bakma canım :5::5:

bu aralar cok yogundum yazıp yazıp gecıyordum olsun gec olsunda guc olmasın :16::16:

kucaklasak o zaman :48:

Önemli degil cnm arkadaşm,, yaaa suyu cook iciyrm lavaboyaa taşiniyormnn...
Oglen mercmkli corba ictm bi kasee
Ara da, yesil cay ictmm

Canlariiim geldim.sinir oldum ogleden sonraya kadar elektrikler yoktu dogal olarakta int yoktu.sabah oglumu gonderdim saatlerce bekledim Gelmedi. Sonrada arkadasa sözüm vardi oraya gittim
Malesef bu hafta mutlu olamadim
Baslangic 77
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.4
Bu kadar spora ve dikkate pesss diyorum.bu hiç adil değil yaa regl oncesi azizligimi bilemedim
O sinirle sabah domates salatalık 1 dilim cavdar biber ve tahinpekmez bal yedim
Ogleden sonra gozleme yedim doyana kadar yaninda söğüş ve peynir birde puding orta boy kaseyle
Baska ne ara ne aksam yedim.daha ne yiyim di mi....
Bu arada sizi merakta biraktigim icin ozur dilerim...teknolojinin azizligi iste
Hulya tebrik ederim cok guzel gitmiş daim olsun inşallah
Kiraz üzülme dukan yoran bi diyet sonrasinda toparlamak zor oluyor.pzt duzen oturtacaksin inşallah
Şükran tartı bazen yapıyor boyle dengesizlikler ki seninki dusmus bide kesin bozuk o yarın tekrar bak istersen
Hkmt menun guzelde bildirimini goremedim umarim eksidesindir
Hepinize sevgiler. ..

Canlariiim geldim.sinir oldum ogleden sonraya kadar elektrikler yoktu dogal olarakta int yoktu.sabah oglumu gonderdim saatlerce bekledim Gelmedi. Sonrada arkadasa sözüm vardi oraya gittim
Baslangic 77
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.4
Bu kadar spora ve dikkate pesss diyorum.bu hiç adil değil yaa regl oncesi azizligimi bilemedim
Ogleden sonra gozleme yedim doyana kadar yaninda söğüş ve peynir birde puding orta boy kaseyle
Kiraz üzülme dukan yoran bi diyet sonrasinda toparlamak zor oluyor.pzt duzen oturtacaksin inşallah
Şükran tartı bazen yapıyor boyle dengesizlikler ki seninki dusmus bide kesin bozuk o yarın tekrar bak istersen
Hepinize sevgiler. ..

Canını sıkma geçen haftada bana aynısı olmuştu regl öncesi ödem sendromudur canım bana tavsiye ettiğin pirinç lapasını yap canım pazartesi bildirimini güncellersin...Bende bu akşam abarttımda abarttım misafir vardı ne diyet kaldı nede başka bişey ...

Baslangic 77
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.4
Hepinize sevgiler. ..

Tartiii yok malesf ewdeeee :(
Yrin bildirimii yazarmm.. inan bnde cok merak edyrmmm:-)

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım tam 65 kilo çıktım dün birazz kaçamak yapmıştım fakat 1,5 kilo alacağımı düşünmüyordum :5::5::5::5::5: fakat 2 gündür kabızlık oluştu bende kiraz saplı bir form çayı aldım fakat tam olarak düzelemedi durum yani verdiğim 100 gramı fazlasıyla geri almış oldum demekki çook üzgünüm :5::5::5::5:

Kilolar ya siz galip geleceksiniz yada ben cumaya kadar tartılmak yok yine aynı disiplinle devam bu haftaya :23::23::23:

Kilolar ya siz galip geleceksiniz yada ben cumaya kadar tartılmak yok yine aynı disiplinle devam bu haftaya :23::23::23:

Canim şimdiye kadar verdiklerini düşün motive oluyor insan, çoğu gitti azi kaldı. ..insanin direnci kiriliyor bazen hepimizde oluyor bu durum.arti cikmak cok moral bozuyor bir kerecik kacamaktan nasil olur diyor insan,...aslinda uzun zamandir diyetle ugrasanlarin metabolizma cayina ihtiyaci var bence yani biziiimmm
(Şu elmalı limonlu tarcinli caya)

Ben sabah regl oldum.3 ve 4 gun pirinc lapasi yapicam.kolumu kaldirabilirsem bu cayida hazirlayacagim
Kilomu yarina guncellemeyecegim canim.3 gunden sonra odem kaybi oluyormuş. Birde diger topikte duymustum bu dönemde vucut iki katı fazla enerji harcarmis iyi degerlendirmek lazım yani

Hepinize iyi pazarlar kizlar

Canim şimdiye kadar verdiklerini düşün motive oluyor insan, çoğu gitti azi kaldı. ..insanin direnci kiriliyor bazen hepimizde oluyor bu durum.arti cikmak cok moral bozuyor bir kerecik kacamaktan nasil olur diyor insan,...aslinda uzun zamandir diyetle ugrasanlarin metabolizma cayina ihtiyaci var bence yani biziiimmm
(Şu elmalı limonlu tarcinli caya)

Ben sabah regl oldum.3 ve 4 gun pirinc lapasi yapicam.kolumu kaldirabilirsem bu cayida hazirlayacagim
Kilomu yarina guncellemeyecegim canim.3 gunden sonra odem kaybi oluyormuş. Birde diger topikte duymustum bu dönemde vucut iki katı fazla enerji harcarmis iyi degerlendirmek lazım yani

Hepinize iyi pazarlar kizlar

Canım inşallah vericez ne deyim moralim motivasyonum sıfırlandı...O nedenle artık sadece cumadan cumaya tartılacağım vedee bayrama 60 olamam artık 5 kiloyu nasıl veriirm kabızlığımda halen çözlülmedi perşembeden beri.Ben metabolizma çayı içsemde birşey farketmicem çünkü metabolizma hormonunu dışardan hazır alıyorum vücut salgılamıyo o yüzden beni etkilemez çay vs...Canım sen bu dönemde bari bol bol yak yağları değerlendir yarın görüşürüz...:29::29:

Canım inşallah vericez ne deyim moralim motivasyonum sıfırlandı...O nedenle artık sadece cumadan cumaya tartılacağım vedee bayrama 60 olamam artık 5 kiloyu nasıl veriirm kabızlığımda halen çözlülmedi perşembeden beri.Ben metabolizma çayı içsemde birşey farketmicem çünkü metabolizma hormonunu dışardan hazır alıyorum vücut salgılamıyo o yüzden beni etkilemez çay vs...Canım sen bu dönemde bari bol bol yak yağları değerlendir yarın görüşürüz...:29::29:

lütfen bozma moralini, kabızlık varmış kendin diyosun kilonda artma olması ondandır...bi tavsiyem olacak ya işe yarar mı bilemem..kaynar kaynar bir kaç bardak sıcak süt içebilir misin? içine kakao eklenmiş ben bunu içince çok afedersin lavabodan çıkamıyorum..yine kk sağolsun burdan öğrenmiştim bunuda ve çok faydasını gördüm..sütü çok severim arka arkaya en az iki bardak içmiştim ben...
metabolizma çayını bence yine de denemelisin...metabolizması çok yavaş olanlar yada duranlar için bu çay..seninde sanırım durmuş ve o yüzden dışarıdan alıyorsuun..hem o kadar güzel bi tadı varki yine de sen bilirsin:7:

bu arada günaydın topikcanlarım:16::16::16::16:

muhteşem bi hafta bizlerin olsun...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,sağlıkla,mutlulukla dolu hafif bi hafta olsun inşallah:118:

yarın pirinç lapasına başlıyorum kızlar..bu gün gezmem var çok kaçırmam merak etmeyin

sabah çok iyi başladım

uyanınca 2 taze incir yedim üzerine 2 bardak su

1,5 dilim çavdar-domates-salatalık-biber üstüne hakiki nar ekşisiiii-----ve 1 dilim peynir yedim

hepinize kolaylıklar iyi haftalar

lütfen bozma moralini, kabızlık varmış kendin diyosun kilonda artma olması ondandır...bi tavsiyem olacak ya işe yarar mı bilemem..kaynar kaynar bir kaç bardak sıcak süt içebilir misin? içine kakao eklenmiş ben bunu içince çok afedersin lavabodan çıkamıyorum..yine kk sağolsun burdan öğrenmiştim bunuda ve çok faydasını gördüm..sütü çok severim arka arkaya en az iki bardak içmiştim ben...
metabolizma çayını bence yine de denemelisin...metabolizması çok yavaş olanlar yada duranlar için bu çay..seninde sanırım durmuş ve o yüzden dışarıdan alıyorsuun..hem o kadar güzel bi tadı varki yine de sen bilirsin:7:

deneyeyim bakalım canım umarım işe yarar form çayından istediğim sonucu alamadım.Canım şuanda kilo verme adına birşey yapmak istemiyo sadece dikkat etmeye çalışacağım umarım bu durum düzelir...

gunaydın canlarımm yorumlarınızı okudum teker tekerrr ....

denızcım o gun senı baya merak ettık ve bekledık ama gelmedın :5::5: neysekı cıddı bır durum yokmus..

kılo olayınada uzulme odem yapmıs olabılır vucut bellı olmuyor kı ıste duraklama dedıklerı donemede gırmıs olabılırsın cnm ....

nurummm canımm sende uzulme bazen yedıklerımız tartıda 1-1,5 kılo kdr fazla gosterebılıyor ama bır ıkı gune eskı halımıze donuyoruz .... sıkılma sen cok azımlısın ve devam edıyorsun ne guzel uzun surede verdın sımdı kısa sureye bölme olayı gene uzun zamanda verırsın sorun yok :26::26:

hkmt arkadasımm ben 87 kıloyla basladım 2 ayda 78 oldum dıkkat ederek ındım bu kıloya ... ve son 1 ay kadarını gunde 12 km yuruyerek verdım ... bırde sırkelı su ıcıyorum sabahları .... ve bıtkı cayım var gunde 1 yada 2 kupa ıcıyorum .... nerdeyse son 1 aydır ise bi duzen oturtamadım farklı durumlarım var arkadaslar bılıyor ( dersane-sınav-stres-ve duzensız beslenme ) arada 80 oluyorum arada 78,5-6-7 cıvarı oynuyor kılommm ama almamaya calısıyorum genel ıtıbarıyle sonum ne olcek bende cok merk edıyorum :9::9:

Back
X