- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
Canım ciddiyim 1 hafta yine eskisi gibi dikkat et gider hemencik ins
Datlum bak böyle kendimizi yıpratıyoruz yıpratıyoruz ,, sonra bi bakıyoruz kendimizi yiprattigimizla kalmışız.. Detaylarını bilmiyorum ama...
Eşimle mutlu olayım ... Gerisi zırrrrrrrrr bana....:))) sen bence aranıza yansitmamaya çalış ... Aynı evin icinde dargın olmak cok yıpratıyor insanı... Hem ikiniz bir olsa...
Çözümlenmeyecek şey kalmaz :)))
Aaah ah bu kocalar dengeyi sağlayabilse hersey ne aaala olacak...(biz yakın olmadığımızdan cok sukur sorunumuz pek yok, yakın olsak Allah bilir ne olurdu :)
Zitlastikca bu seninkiler, benimkiler olayı daha fazla oluyor...
Bide cok dua etmek lazım ya ...
Allah istikamet versin, kalblerini yumuşatsın ..vicdan sahibi yapsın ins
Ki benim arkadasımı üzmesinler![]()
Canım bu aile konusunda seni en iyi ben anlarım geniş bir zamanda dertleşiriz sende istersen umarım orun neyse çözülür en azından eşinle senin arandaki sorun...
Canlarim yaa allah razi olsunn ikinizden de varliginiz desteginiz cok özel cok güzel
Kelebegim namazlarimin ardindan hep dua ediyorum zaten tevekkül etmesem halim ne olurdu bilemem. ..inan sorunlari bilseniz sen ne enayi bi gelinmissin derdiniz..o kadar susup kullandirmisim ki kendimi esimin ailesine...simdi yapmıyorum ve böyle kendimi daha mutlu hissediyorum ama 10 yildir yaptiklarimmmm...cidden uzak olmak en guzeli Kelebegim, bu büyük nimet arkadasim
İnşallah esimle toparlayabilsem gerisi benimde umrumda değil. .
Hulya valla dertleselim ,hep kilo hep kilo birde altinda yatan sebepleri arastirmak çözmek lazım di mi canim
Ben her zaman hazirim
Sen ne yaptin aklim hep sendeydi test noldu???