Başarı Öykülerimizi Paylaşalım;Pco,Morfoloji,Kist,İnfertile,Aşılama,Tü p Bebek,v.s..

Ne Kulllandınız ve Hangi Sorunu Aştınız ve Hamile Kaldınız ?

• Ankete Katılan
    53
inşaalah bizde yazarız birgün hayırlısı sonsuz bir yolculuk ama ümütlerimiz varsa yaşarız yoksa zaten herşey bitmiş demektir.bekliycez sabırla

bende yazmayı cok isterdim eşimin benim hamile oldugumu ögrendigindeki sevincini görmek için hersye degisirdim heralde

kızlar ne gÜzel hıkayeler bunlar sonu gÜzel hıkayeler bunlar ınŞŞŞ rabım bızlerde sonu bÖle gÜzel hıkayeler yazmayı nasıp etsın sızlerde saĞlıcakla kucaĞınıza almayı nasıp etsın kÜÇÜk mucızelerınızı

Al Çocuk

Al çocuk
Kopar yüreğimi buz dağlarından,
Güneşine götür.
Yüreğine bağla yüreğimi,
Uçurtman olsun;
Göklerde uçur.

Al çocuk,
Aşır yüreğimi dar dünyalardan,
Enginine götür.
Yüreğinde sakla yüreğimi,
Sırrın olsun;
Yıldızlara otur.

Al çocuk,
Kurtar yüreğimi büyüklük kavgasından,
Barışına götür,
Yüreğinle pakla yüreğimi,
Yarının olsun;
Düşlerine yatır.

Seninle yüzdüm sevgi deryasında
Sanadır içimdeki mavi boncuk.
Al çocuk;
Sen içimdeki tomurcuk.

Severim sevgini, ve de sitemi,
Öksüzce bekledim, böyle birini,
Var ettim umudu, buldum yerimi,
Hasret gamlarımı uyutanımsın,
Sensiz yok yarım, çünkü canımsın.

Nasıl olur bilir misin sana erişememek?
Kayalıklarda laf olsun diye olta atıyorken denize
Arkamdan usulca yaklaşıp,
Omzuma dokunabilmeni düşlemek?
Biraz hayal.....
Biraz umut.....
ışte böyle bir şey seni sevmek...

Üç vakte kadar gelir dedi gariban kadın
ınanmasam da verdim son paramı......
Amansız bir bekleyiş bu benimki
Falcılar bir kenara sevdiğim;
Kaç mevsim geçti de, kapatamadı yaramı..

umutlarımız tükenmesin,acılarımız yeşermesin,dünya ne güzel,hayat ne güzel.birgün gelecek ;umutlar ümitlere,ümitler hayallere,hayallar gerçeğe dönüşecek....

umutlarımız tükenmesin,acılarımız yeşermesin,dünya ne güzel,hayat ne güzel.birgün gelecek ;umutlar ümitlere,ümitler hayallere,hayallar gerçeğe dönüşecek....

çok etkilendim ben
yorum bile yapamıyorum şu an:1hug:

sabahtan beri moralim hiç iyi değildi neti kapamak üzereydim başlığı gördüm okuyunca tekrar kendime geldim acayip moral oldunuz teşekkür ederim paylaşımınız içinopuyorumnanaktana.s.

sabahtan beri moralim hiç iyi değildi neti kapamak üzereydim başlığı gördüm okuyunca tekrar kendime geldim acayip moral oldunuz teşekkür ederim paylaşımınız içinopuyorumnanaktana.s.

daha başarı hikayeleri çok ama topik yeni olduğu için pek yazan olmadı.sakın moralini bozma.inanmak başarmanın yarısıdır.

Severim sevgini, ve de sitemi,
Öksüzce bekledim, böyle birini,
Var ettim umudu, buldum yerimi,
Hasret gamlarımı uyutanımsın,
Sensiz yok yarım, çünkü canımsın.

CANIMBUNLAR ÇOK GÜZEL ÇOK DUYGULAMDIN BEN YYAAAAsenağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama

bende pko varmıs.haberim bile yoktu.bebek dusunmeye baslamıstık esimle evliligimizin 3.yılında.ne olur ne olmaz die korunmayı bıraktıgımızın 2.ayı doktora gittim(ilk defa jinekologa gitmistim).doktor pko oldugumu soyledi.tedavisiz zor hamile kalabilirsin dedi.bizde daha gec kalmak istemedigimizden tedavi olalım dedik.birdahaki adetinde gel rahim filmi cekelim dedi doktor.ama birdahaki adet donemimde hamile kaldıgımı ogrenmistim.yani tedavi olmadan 3.ayda hamile kaldim.darısı isteyen herkesin basına

tebrik ederim canım.darısı başıma.bende pcoluyum ama 13 aydır uğraşıyorum.allah nezaman yazdıysa ozaman olacak be ona inanıyorum.sen şanslıymışın.senin adına sevindim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…