- Konu Sahibi gulcangulcan
-
inşaalah bizde yazarız birgün hayırlısı sonsuz bir yolculuk ama ümütlerimiz varsa yaşarız yoksa zaten herşey bitmiş demektir.bekliycez sabırla
bende yazmayı cok isterdim eşimin benim hamile oldugumu ögrendigindeki sevincini görmek için hersye degisirdim heralde
bende yazayım hıkayemı mafoldumben
eşimle cok zor bı nasanlılık donemınden sonra evlendık ailesı ıstemedı benı cunköu ıstedıklerı cok zengın bır kız vardı eşim asla vazgecmedı benden Şeniz cok sevıyodu cunku senın ıcın bu dunyayı yakarım derdı mafoldumben
evlendıgımız ılk gece bıle korunmadım cok ıstıyoduk bı bebegımız olsun yanlızdım cunku kımsem yoktu bu koca sehırdemafoldumben
1 sene butun denemelere ragmen olmadı
evımızı tasıdık o arada komsumun tavsıyesı ıle bı doktora gttık daha once boyle sorunlarım olmadıgı ıcın hıc bısey bılmıyorum tabı acemıyım
ganaphone dıye bı ılac verdı kullandım ulturasona aldı 1 ay 2 ay 3 ay
olmadı yumurtaların buyumuyo dedı
ee pekı ne yapıca dedım yapıcak bısey yok cocugun olmaz dedı:1shok:
tam bı sok eşime tel actım aglıyaramafoldumben
sakın oldugun yerde kal gelıyorum dedı
kendımı arabaların onune atmayı bıle dusundum
eşim tesellı etmeye calıyo ama nafıle mafoldumben
sabaha kadar agladım
bu arada sıtemızın kurucusu kazen doktor tavsıye ettı
tuttuk yesılkoyde hastanenın yolunu
doktora gordugum tedavıyı ve doktorun soyledıgını anlattım
ulturasona aldı poliskistık over dedı ne demekmıs cocugun olmaz doktorun adını soyadını fılan aldı basından savmıs benı doktor mafoldumben
testler yapıldı bı suru
tüp bebek karrarı alındı uzun protokol dendı
ilaçlar ıgneler skıntılar aglama krızlerı neler neler mafoldumben
tarnsfer oldu 14 gun sonunda 37 deger dusuktu ama bı umuttu
2 ye katlarsa sorun yok dedı doktor
ama dusstu degerlerım sonrasında kanama yıkıldı gene butun hayaller umutlar sınır krızlerı aglama krızlerı
eşim bana sımsıkı sarılırken hep ıttım onu hiç bı zaman ona bı bebek veremıycem duygusana kapıldım mafoldumben
vee bı aksam bosanmak ıstedıgımı soyledım cok kararlıydım bosancaktım yapamıyodum kendımı ezık hıc bıseye yaram gıbı hıssedıyordummafoldumben kararlıydım bosannı eşimin onunden cekılmelıydım
yenıden evlenırdı cocugu olurdu o mutlu olmayı cok hak eden bı adamdı bunları suan aglayarak yazıyorum :çok üzgünüm:
eşimin butun aglamalarına yakarmalarına ragmen bavulumu topladım otogarda bırbırımıze sarılıp agladık dondum ailemın yanına telefonumu kapattım
2 gun sonra actım resımlı bı mesaj bızım araba hurda:1shok:
eşim cok kötü bı kza gecırmıstı telefonu acmamla arkadası aradı hemen ucaga atla gel oktay kaza gecırdı resımı gorunce yasıyomu dıye sordum sadece
yasıyodu cok sukur Şeniz
babam hemen havaalına goturdu benı atladım ılk uacga arkadası aldı benı eve getırdı
tam bı sok mahvulmustu yuzu gözü heryerı şişlik ve morluk doluydumafoldumben
bıdaha benı bırakma ne olur dıye agladı bende agladımmafoldumben
ogun anladıkı yapıycam onsuz
neyse cok uzun oldu donruulmus 11 adet embıryom vardı ama eşim hiç ustelemıyodu sen ne zaman kendınıo hazır hısedersen o zaman demıstı
1 bucuk senede yenı denemeye hazırladım kendımı
doktorumzula görüştük ılaclar fılan transfer gunu 4 adet embıryı tarnsfer edıldı mafoldumbenmafoldumben
bu sefer takmadım fazla kenımı cok rahat bıraktım kıtap okudum tv ızledım takmadım yanı
11. gun dedım ıdrar testı yap be ne olucak sankı
yaptım 2. çizgi silik ılk defa görüyodum bu çizgiyi evın her tarafında baktım durdummafoldumben
eşime soylemedım belkı aılacların etkısıdır dıye ama içim içime sıgmadı hıc uyumadan kan testıne gıttım
kanı veıp eve geldık kahvaltı yapıyoduk hemsıre
tebrıkler seda hanım kısmet bu gune imiş 198 hamılesınız dedı
eşimin boynuna atladım resmen uzerıne cıktım:roflol:
tekrarlayan testler vs derken kap atıslarını görduk cok sukur :CüvCüv:
bıraz zor gectı bu zamana kadar 5 sefer cok agar kanamalar gecırdım ama cok sukur bısey olmadı bebegıme
sımdı 23 haftalık hamıleyım bı oglum olucak allah nasıp ederse Şeniz
eşim desenız dunynın en mutlu erkegı oldugunu ıdda edıyo:1rolleyes:
allahım bu duyguyu sızlerede yasatsın ınsallah allahım kımsenın evınız sessız bırakmasın:Saruboceq:
darısı tum ısteyenlere ınsallah :Saruboceq:
çok etkilendim ben
yorum bile yapamıyorum şu an:1hug:
sabahtan beri moralim hiç iyi değildi neti kapamak üzereydim başlığı gördüm okuyunca tekrar kendime geldim acayip moral oldunuz teşekkür ederim paylaşımınız içinopuyorumnanaktana.s.
bir gün bu sayfaya başarı hikayemi yazmak dileğiyle
Al Çocuk
Al çocuk
Kopar yüreğimi buz dağlarından,
Güneşine götür.
Yüreğine bağla yüreğimi,
Uçurtman olsun;
Göklerde uçur.
Al çocuk,
Aşır yüreğimi dar dünyalardan,
Enginine götür.
Yüreğinde sakla yüreğimi,
Sırrın olsun;
Yıldızlara otur.
Al çocuk,
Kurtar yüreğimi büyüklük kavgasından,
Barışına götür,
Yüreğinle pakla yüreğimi,
Yarının olsun;
Düşlerine yatır.
Seninle yüzdüm sevgi deryasında
Sanadır içimdeki mavi boncuk.
Al çocuk;
Sen içimdeki tomurcuk.
Severim sevgini, ve de sitemi,
Öksüzce bekledim, böyle birini,
Var ettim umudu, buldum yerimi,
Hasret gamlarımı uyutanımsın,
Sensiz yok yarım, çünkü canımsın.
Nasıl olur bilir misin sana erişememek?
Kayalıklarda laf olsun diye olta atıyorken denize
Arkamdan usulca yaklaşıp,
Omzuma dokunabilmeni düşlemek?
Biraz hayal.....
Biraz umut.....
İşte böyle bir şey seni sevmek...
Üç vakte kadar gelir dedi gariban kadın
İnanmasam da verdim son paramı......
Amansız bir bekleyiş bu benimki
Falcılar bir kenara sevdiğim;
Kaç mevsim geçti de, kapatamadı yaramı..
bende pko varmıs.haberim bile yoktu.bebek dusunmeye baslamıstık esimle evliligimizin 3.yılında.ne olur ne olmaz die korunmayı bıraktıgımızın 2.ayı doktora gittim(ilk defa jinekologa gitmistim).doktor pko oldugumu soyledi.tedavisiz zor hamile kalabilirsin dedi.bizde daha gec kalmak istemedigimizden tedavi olalım dedik.birdahaki adetinde gel rahim filmi cekelim dedi doktor.ama birdahaki adet donemimde hamile kaldıgımı ogrenmistim.yani tedavi olmadan 3.ayda hamile kaldim.darısı isteyen herkesin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?