Başarı Öykülerimizi Paylaşalım;Pco,Morfoloji,Kist,İnfertile,Aşılama,Tü p Bebek,v.s..

Ne Kulllandınız ve Hangi Sorunu Aştınız ve Hamile Kaldınız ?

• Ankete Katılan
    53
başaran arkadaşlar hikayelerini yazarsa çok sevinicez.çünkü okuyup mutlu olan çok var.herkese bir ümit veriyor.belki uzun belki kısa ama mutlaka yazın.

daha başarı hikayeleri çok ama topik yeni olduğu için pek yazan olmadı.sakın moralini bozma.inanmak başarmanın yarısıdır.

a.s.mrb gülcan sen de son 3 gün yazmışsın tüp mü denedin? ben adetimi bekliyorum oldugum zaman tüp bebek tedavisine başlayacam inş. bizim sorun erkek kökenli

a.s.mrb gülcan sen de son 3 gün yazmışsın tüp mü denedin? ben adetimi bekliyorum oldugum zaman tüp bebek tedavisine başlayacam inş. bizim sorun erkek kökenli

yok ben tüpbeek denemedim allahım o günlere bırakmaz inşallah.gonephene kullandım sadece.bende pco var eşimdede hareketsizlik.ilaç tedavisine başladık.hayırlısı bekliyoruz.

ben 4 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik 1 yıl bebeğimiz olmadı 2 defa hamile kaldım ama 6 haftalıkken ikisinide kaybettim 6 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim o meleğimde benimle birlikte 9 hafta yaşadı ve muaneye gittiğimde içimde ölmüş olduğunu söylediler o kadar üzgün ve çaresizdim ki anlatamam her denemede sonuç hep kötü idi araştırma fakültesine gittik bir dolu testler yapıldı örnekler alındı ve yine kesin bir sonuca ulaşamadık en son bir dr rahim zarımın ince olduğunu ve bebeği taşımadığını ilave olarakta kan pıhtılaşması olduğunu söyledi o kadar zor günlerdi ki anlatmak mümkün değil ama asla özelliklede eşim umudunu kaybetmedi ben pes ettim o etmedi erken teşhis ve tedavi sonucu şimdi 35 haftalık hamileyim ve kısa bir zaman sonra minik meleğimi kızımı kucağıma alcam inşallah Allah ım herkese nasip etsin bu güzellik için uğraşan tüm aradaşların yardımcısı Rabbim olsun dualarınızı eksik etmeyin yeterki uğraşın rabbim bir gün hayırlısı ile nsip eder ALLAH A EMANET OLUN :teselli:

canım tebrik ederim,yüce rabim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
demekki neymiş arkadaşlar asla vazgeçmek,umutsuzluğa kapılmak yok.zemuszemus

canım allahım inşallah sağlıcaklan ve hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
olmayanlarada versinnnn AMİNNNNNNNNNNN

Hamile olan ve burada hikayesini paylaşan arkadaşlar Rabbim meleğinizi ve sizi korusun diyorum,
Yumurta geliştirici ilaçlar, takipler, 1 aşılama maalesef olumsuz sonuçlarım var henüz bebeğimiz
yok ama Rabbim inşşalh nasip eder...

canım tebrik ederim,yüce rabim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
demekki neymiş arkadaşlar asla vazgeçmek,umutsuzluğa kapılmak yok.zemuszemus

teşekkürler canım Allah ım en kısa zamanda sanada nasip etsin şeker mi şeker yaramazmı yaramaz bir kızın olsun inşallah evet canım asla umudunuzu kaybetmeyin rabbim zamanı gelince nasip eder unutmayın yeter ALLAH A emanet ol

amin kılzar hepımızın dılegı olur inşallah bende basarı yok ama kullandıgım ıgnede de yok gecen ay menogon vurunmuştum ama fayda etmedıgını soyledı doktorum ben ınanmıyorum ama artık ona ama bi gun bende yazıcam hemde tum sıteye topık topık gezıp hamıleyım dıycem (inşallah)

inşallah dersin canım neden olmasın.
iğne nasıl fayda etmemiş ya hayret bişey yani.ozaman neden yumurtlamadığını araştırsın yada nebilim başka bir doktora git derim.doktordan doktora çok farkediyor.

dktorunu değiştir arkadaşım tıp çooookkkkkk ilerledi bu arada başka topiktenim ama sana aminnnnnnn demek için yazdım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…