Başarı Öykülerimizi Paylaşalım;Pco,Morfoloji,Kist,İnfertile,Aşılama,Tü p Bebek,v.s..

Ne Kulllandınız ve Hangi Sorunu Aştınız ve Hamile Kaldınız ?

• Ankete Katılan
    53
canım keşke olsada yazsam ama benim buraya yazacaklarım 2,5 yıllık bir başarısızlık hikayesi olur, inşallah güzel şeyler yazacağım günler gelir

gelecek canım o günler merak etme.bende bekliyorum senin gibi.

aahhhhhh inşallah Allahım inşallah o kadar çok istiyorumki şu anda bile ağlayasım geliyor,
ben 3 yıllık evliyim canım sebepsiz infertilite 2,5 senedir uğraşıyorum ilaç tedavileri yaşadım 2 kez aşılama yaşadım ama maalesef Allahım ne olur Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin, tutulan oruçların , yapılan iftarların sahurların, okunan kuranların, sana el açılan duaların hatrına bizede anne olmayı nasip et Allahım. AMİN
senin hikkayen nasıl gülcan?

canım bende 14.ayımı doldurucam evliliğimde ama ilk günden beri çok istiyoruz.nişanlıyken hep konuşurduk hemen çocuğumuz olsun korunmak yok diye.çok seviyoruz çocukları yeğenlerimi içe sokasım geliyor.ama şans bu ya 1 ay 2 ay derken oldu 14 ay tık yok.6 ay klomen kullandım+ çatlatma iğnesi filan derken dedim burdan sonuç alamicam başka bir doktora gidim.buldum ve gittim hemen ilk muayenede pcos olduğunu gördü hatta banada gösterdi ah salak kafam nasılda aklıma gelmedi halbuki bütün belirtilerde vardı.neyse doktora 3 ay klomen 6 ayda glukofen kullancaksın,kilo verceksin olmaz diye bişey yok dedi ve gönderdi.bende şimdi 2.ayımdayım bakalım allah bizi nezaman sevindirecek.
bu aradada şu konuşulan kürlerden yapıyorum.belki faydası olur diye.
inşallah hepimiz kucaklarımıza turp gibi bebekler alırız.vereliniortakŞeniz

2 senenin sonunda çok şükür isteğim gerçekleşti sabrın sonu selamet denirya onu yaşıyorum şu aralar pko hastasıyım ve şuan bebiş bekliyorum Rabbim isteyen herkese versin banada kucağıma almayı nasip etsin(amin)

inşallah canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.tebrik ederim.sen klomenlemi hamile kaldın.günde kaçtane içtin.

arkadaşlarlar yokmu hikayesi olan aşk olsun yanii.

[COLOR="Mag [COLOR="Magenta"][/COLOR] OOOOFFFFF CANIM NERDE BıZDE BAŞARI ÖYKÜSÜ EYLÜLDE EVLıLıĞıMıN 5YILINI BıTıRıYORUM VE BU SABAH ADET OLDUM ıKı KEZ TÜP BEBEK NEDEDıK AMA SONÇ KOCAMAN BıR NEGATıF ARTIK NE DÜŞÜNECEĞıMı BıLMıYORUM EŞıME YAPTIRDIMIZ SPREM TESTı ÇOK KÖTÜ MORFOLOJı ÇOK BOZUK GÖRÜŞTÜĞÜM DR DOĞAL YOLDAN BEBıŞ BEKLEMEYıN DEDı (hakımızda ahyırlısı)enta"] [/COLOR]

Son düzenleme:
RABBİM SU HAYIRLI MUBAREK GÜNERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE BENIMLE BIRLIKTE IÇLERI EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUSAN HERKESE BIR GUN BURAYA BAŞARI HIKAYESİNİYAZMAYI NASİP EYLE.SEN BÜYÜKSÜN SEN YÜCESİN OL DE ANNE OLALIM BİZLERE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.AMİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq: AMİİNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SAĞICAKLA İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar en sonunda bende başardım.çok şükür rabime çok mutluyum.bu yorucu serüven mutlu sonla bitti nihayet.inşallah sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim.

merhaba
bende başarı hikayemi yazıyım.biz evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktık artık bebek istiyoduk 4 ay sonra hala hamile kalamdığımı gördüğümde sanki kötü bişey olduğu içime doğğdu ve dr a gittim testler yapıldı bende herşey normaldi eşimden test istedi dr ve o kötü haberi tel.de öğrendim bizi yanına çağırdı dr. normal yolla çocuk sahibi olmanız biraz mucize dedi direk tüp bebek dedi.o gün dünya başımıza yıkıldı eşimle sarılıp ağladık sabaha kadar.o kadar çok dua ediyodukki bebeğimiz olsunda diye anlatamam ailelerimize bişey anlatmadık herşey gizliden olucaktı hastane ayarlandı ve ben adet olucam gün başlanıcaktı tüp bebeğe. 3 gün adetim geçti benim aklımdan geçmiyodu bile eşim ısrar etti bi test yap diye o işe gidince sabah eczaneye gittim ama o kadar umutsuzdumki bi yandan tv ye bakıyorum bi yandan test yapıyodum o an teste gözüm ilişti aman allahım 2. çizgi kıpkırmızı elim ayağam titredi ağlamaya başladım eşimi aradım hemen ağlıyorum ama oda testi yaptığımı ama negatif olduğunu düşünmüş ağladığımı duyunca hayır dedim pozitif oda telde ağlamaya başladı hemen 2. kez test yaptım ve kan verdim evet mucizemiz gelmişti hemde evlilik yıldönümümüzde allaha hamdolsun şükürler olsun.şimdi ayağmda sallıyorum oğlumu.allahım dilerim isteyen herkesi evlat sahibi etsin kimselere aratmasın yokluğunu.

ayyy çok duygulandım.tebrik ederim canım.paylaşımın içinde teşekkü ederim.
inşallah bence sağlıcakla kucağıma alırım allahımın izniyle.

slm arkadaşlar en sonunda bende başardım.çok şükür rabime çok mutluyum.bu yorucu serüven mutlu sonla bitti nihayet.inşallah sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder rabbim.

Merhaba gulcangulcan öncelikle seni çok çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben bu siteye üye olduğumdan beri hiç yazmadım ama hergün yazılanları takip ettim. Klomenle hamiş kalmaya çalışanlardanım ve o topici hergün okuyorum. Herkes gibi ben de her hamş haberinde mutlu oluyorum. Bu topici de açtığından beri takip ediyorum. Sen hamiş kalınca tamam dedim işte süper bir başarı hikayesi geliyor. Ama beni hayal kırıklığına uğrattın çünkü çok yüzeysel bir şekilde yazmışsın. O yüzden ben bu yazdıklarını kabul etmiyorum ve senden uzuuun bir başarı öyküsü bekliyorum. Senin mutluluk haberini eşimle bile paylaştım o kadar yakından takip ediyorum yani. Bu kadarını senden istememe kızmazsın inşallah.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…