Başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın varmıdır?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Erkeğin başarısının ardında mutlaka bir kadının olduğuna
inanıyormusunuz?Yoksa o kadın sizmisiniz?......................................

bencede vardır destek olan her zman yanında olan bi kadın:) başarılı erkek olmasında etkisi vardır:)

Başarılı demeyelim de ona ;çünkü başarı bireysel hırsla da gerçekleşen bir şey. Yani işim ,işim , önce

işim diyen nice erkek var ki, eşleri de aslında bundan rahatsız ve şikayetçi olan...

Bence mutlu ve huzurlu bir erkeğin arkasında mutlaka onu mutlu eden bir eş olduğu kesin yerimseniben

kesınlıkle evet cunku hiçbir kadın yada erkek sevmeden yapamaz ve onu mutlu eden bır kadınla huzurlu olur.huzurlu ıkende işe yoğunlaşabilir.

Başarılı demeyelim de ona ;çünkü başarı bireysel hırsla da gerçekleşen bir şey. Yani işim ,işim , önce

işim diyen nice erkek var ki, eşleri de aslında bundan rahatsız ve şikayetçi olan...

Bence mutlu ve huzurlu bir erkeğin arkasında mutlaka onu mutlu eden bir eş olduğu kesin yerimseniben

Doğruda bu söz başarılı erkek olarak geçiyordu değilmi?yanlış
hatırlamıyorsam................................................................

Doğruda bu söz başarılı erkek olarak geçiyordu değilmi?yanlış
hatırlamıyorsam................................................................

Evet canım sözün orjinali bu... Sen doğru yazdın...

Ben sözü değiştirdim kendimce doğru olanı yazdım ,çünkü her başarılı erkeğin arkasında eşinden ziyade HIRSI vardır bence . Ama mutluluk kesinlikle eşe bağlı, her iki taraf için de...

Son düzenleme:
genellemeleri sevmiyorum,çünkü kanımca her istisna olasılığı düşürür ve kaideleri de bozar. o yüzden her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın olmayabilir.

bence kadından ziyade kendi kişiler istekleri ve gayretleri vardır..
ayrıca çoğu başarılı adamın bi süre sonra yıllarca ona eşlik etmiş, destek olmuş eşlerini yarı yolda bırakıp genç ve güzel olanlara gittiğini görüyoruz.. hatta yakın zamanda moda oldu bile denebilir. sanmam ki bi kadın bunu kendine yapsın sırnaşık şey

başlığa geri dönersek çokta kadının etkili olduğunu düşünmüyorum. hiç bi pasif erkek karısının dürtüleriyle başarılı olmaz bence. hatta evinde huzur olmayan biri evden uzaklaşıp işe yoğunlaşarak daha başarılı olabilir CADIARZU

bence kadından ziyade kendi kişiler istekleri ve gayretleri vardır..
ayrıca çoğu başarılı adamın bi süre sonra yıllarca ona eşlik etmiş, destek olmuş eşlerini yarı yolda bırakıp genç ve güzel olanlara gittiğini görüyoruz.. hatta yakın zamanda moda oldu bile denebilir. sanmam ki bi kadın bunu kendine yapsın sırnaşık şey

başlığa geri dönersek çokta kadının etkili olduğunu düşünmüyorum. hiç bi pasif erkek karısının dürtüleriyle başarılı olmaz bence. hatta evinde huzur olmayan biri evden uzaklaşıp işe yoğunlaşarak daha başarılı olabilir CADIARZU

ay evet meltemim ya bak böyle düşünmemiştimCADIARZU

mantıklı kuzum haklısın:1hug:

valla benceevet... özellikle anne cok önemli.. sevgilimin annesi okadar destek oluyorki ona anlatamam a.s.. umarım bende oluyorumdur ve bundan sonrada olurum..

Erkekler kadınsız bir hiçler bence.Mutlaka doğruluk payı var bu sözün..................................................

tamamen katılıyorum canım a.s.

Back
X