Başarısız burun estetiği çok pişmanım

Ben sizleri bu konuda uyarmak isterim Dr seçerken veya estetik olmak isterken bir daha bir daha düşünün
aynı fikirdeyim seninle.kimse estetik olmasın.buruna müdahale edilince burun eski canlılığını kaybediyor.ama doktorlar para kazanmak için bu yönünü söylemiyor.bence estetik ameliyatlar artık dünyada yasaklanmalı.doktorlar kazanç peşinde senin sağlığını düşünmüyo. insanları salak yerine koyuyorlar.ama sen moralini bozma.çünkü burnunda silikon var sanırım daha.silikon olduğu için burun deliklerin büyük ve burnun kalkık duruyo bence eğer tamponlar daha alınmadıysa.onlar çıkınca burun delikleri küçülüyor ve burun düşüyo cnm.

aynı fikirdeyim seninle.kimse estetik olmasın.buruna müdahale edilince burun eski canlılığını kaybediyor.ama doktorlar para kazanmak için bu yönünü söylemiyor.bence estetik ameliyatlar artık dünyada yasaklanmalı.doktorlar kazanç peşinde senin sağlığını düşünmüyo. insanları salak yerine koyuyorlar.ama sen moralini bozma.çünkü burnunda silikon var sanırım daha.silikon olduğu için burun deliklerin büyük ve burnun kalkık duruyo bence eğer tamponlar daha alınmadıysa.onlar çıkınca burun delikleri küçülüyor ve burun düşüyo cnm.

Eski resim ile yeni resime bakarsanız burnumun alt uç kısmına kıkırdaklar lar ekleyip anlamsız ca devasa yuvarlak burun ucu yapmış top gibi ameliyat hanede ki görüntü ye bakarsanız bariz ortada yusyuvarlak burun ucu eee bu burun düşürmi sizce tabiki düşmez birde düşme payı bıraktım diyor kimi kandırıyor yanlış yapıyor birde ekstra insanı kandırmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Eski resim ile yeni resime bakarsanız burnumun alt uç kısmına kıkırdaklar lar ekleyip anlamsız ca devasa yuvarlak burun ucu yapmış eee bu burun düşürmi sizce tabiki düşmez tabiki bence birde dermiş düşme payı bıraktım diye
tamponlar çıktı mı

Size anlatmak istediğim bu eski burun alt ucu ve estetik li hali guclendirilen burun ucu nasıl düşsün ?

İhtimal varmı
1516526861672.webp
1516527440984~2.webp

Eski resim ile yeni resime bakarsanız burnumun alt uç kısmına kıkırdaklar lar ekleyip anlamsız ca devasa yuvarlak burun ucu yapmış top gibi ameliyat hanede ki görüntü ye bakarsanız bariz ortada yusyuvarlak burun ucu eee bu burun düşürmi sizce tabiki düşmez birde düşme payı bıraktım diyor kimi kandırıyor yanlış yapıyor birde ekstra insanı kandırmaya çalışıyor

Geçmiş olsun doktorunuz sizi kandırmıyor doğru söylüyor o Burun 2 ml düşecek dünyada ki bütün Burun ameliyatları bu şekilde yapılıyor 1 2 milim ineceği için kalkık yapılıyor. Benim açtığım konulara bir göz atın bende çok şikayetçiydim asla düzelmez diyordum ama doktorumun ismini vermedim çünkü bu doktora yapılmış çok büyük haksızlık olur. Doktorunuzun ismini silin bence çünkü saha atel bile çıkmamış aynı seyler yaşadım daha bunun atel çıkınca ki görüntüsü de var tampondan delikler büyük görünüyor olabilir. Suan sakin olun ve bu durumun 1 2 ay hatta belki 3 ay bunların hepsi geçici durumlar bir atel çıksın bir şişlikler ödemler insin benim konularıma bakınca zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız .

Bu kadar sikayet icin cok erken degil mi?

Bence yeni burnunuz cok guzel.

Biraz sabredin bence

ben de hiç düşmeyeceğini sanıyodum.tamponlar çıkınca hemen düştü inanamadım.amma maalesef istemediğim halde alınan kemeri kafaya takıyorum.

ben de hiç düşmeyeceğini sanıyodum.tamponlar çıkınca hemen düştü inanamadım.amma maalesef istemediğim halde alınan kemeri kafaya takıyorum.

Sizin nasıl geçti ameliyat iniz istediğiniz veya yüzünüze yakışan bir buruna kavuştuzmu

maalesef ben aslında çok ufak biz düzeltme istemiştim adı estetikti sadece.ama şimdi diyorum keşke onu da istemeseydim . keşke hiç ameliyat olmasaydım. benim asıl ama burun içindeki et ve kemiklerin alınmasıydı.aslında o da alınmasa olurdu. çünkü doktorlar sırf ameliyat yapmak için herkese burnunda kemik var diyorlar.

Doktorun Dediğine güvenin. Giderek ucu daha da düşecek, 1 sene sonra keşke az daha kallık yapsaymış diyeceksiniz.
Iciniz rahat olsun kesinlikle.

Burun ucuna kıkırdakla tostop yaparak şekil vermeye çalıştığı burun ucu düşer mi sizce?

maalesef ben aslında çok ufak biz düzeltme istemiştim adı estetikti sadece.ama şimdi diyorum keşke onu da istemeseydim . keşke hiç ameliyat olmasaydım. benim asıl ama burun içindeki et ve kemiklerin alınmasıydı.aslında o da alınmasa olurdu. çünkü doktorlar sırf ameliyat yapmak için herkese burnunda kemik var diyorlar.
Sizin doktorunuz kimdi? Resimlerinizi görebilir miyiz?

Burun ucuna kıkırdakla tostop yaparak şekil vermeye çalıştığı burun ucu düşer mi sizce?
Düşer. Çünkü şu an şiş. Alttaki ödem inecek ve deri gevşeyecek, aşağıya doğru inecek.
Bunu herkes söyledi ama inanmıyorsun canım. Ciddi bir güven problemi oluşmuş. Biraz sakinleş, kendine olumlu telkinde bulun. Biraz rahatlamaya çalış lütfen doktoruna da düşman gibi davranma hemen.
6 ay sonra burnun hala istediğin gibi görünmezse ya da alışamazsan o zaman hesap sor.
Ama sana şunu söyleyeyim burnun şu an iyi görünüyor. Sonradan bir sorun çıkar çıkmaz bilemem ama şu an ilk haftaya göre gayet güzel. Ne kadar kötü burunlar gördüm, bence doktoruna haksızlık yapıyorsun. Biraz güvenmeye çalış.

Merhaba benim 5. Ayım ve hala hayatımın en büyük pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. O sevmediğim nefret ettiğim kemerli burnum ne güzelmiş onu anlıyorum şuan. Hala önden bakınca burun deliklerimin içi görünüyor ve hala şekilsiz bir burun benim hiç ümidim kalmadı değişiceğine dair ama sizin çokk yeni daha inşallah istediğiniz buruna kavuşursunuz sonunda

Merhaba benim 5. Ayım ve hala hayatımın en büyük pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. O sevmediğim nefret ettiğim kemerli burnum ne güzelmiş onu anlıyorum şuan. Hala önden bakınca burun deliklerimin içi görünüyor ve hala şekilsiz bir burun benim hiç ümidim kalmadı değişiceğine dair ama sizin çokk yeni daha inşallah istediğiniz buruna kavuşursunuz sonunda

Merhaba resim koyabilme şansınız var mı
Birde benimki kadar kalkikmiydi

Back
X