Başarısız burun estetiği çok pişmanım

Merhaba benim 5. Ayım ve hala hayatımın en büyük pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. O sevmediğim nefret ettiğim kemerli burnum ne güzelmiş onu anlıyorum şuan. Hala önden bakınca burun deliklerimin içi görünüyor ve hala şekilsiz bir burun benim hiç ümidim kalmadı değişiceğine dair ama sizin çokk yeni daha inşallah istediğiniz buruna kavuşursunuz sonunda

Aynı şeyleri yaşıyoruz kemerli ucuz düşük profilden erkeksi görüntü veren dopdogal burnum ne kadar da güzelmiş oysaki diyorum

Doğallık bambaşka birşey doğal az kavisli az kalkık yapicagim diyen doktor burnumun içine etti eski burnumu arar oldum

6 ay sonra bir değişim olmazsa sırf doğallık uğruna minimum bile kalkık olmayan burun ucu ve daha doğal burun delikleri ni düzelttirmek için
yiner revizyon veya lokal anestezi düşünüyorum

Sizin yaşadığınız durum şuan psikolojik. Şöyle ki kaç senedir aynı görüntü sonrası bi gün bambaska bi burun bambaşka bi ifade benimsememeniz tuhaf hissetmeniz çok normal zamanla düzelir. Evet duymuştum 1 seneyi falan buluyor istenilen şekle gelmesi. Bi de bu adamın burun ameliyatlarına baktınız değil mi ? Ben beğendim çok.

Sizin yaşadığınız durum şuan psikolojik. Şöyle ki kaç senedir aynı görüntü sonrası bi gün bambaska bi burun bambaşka bi ifade benimsememeniz tuhaf hissetmeniz çok normal zamanla düzelir. Evet duymuştum 1 seneyi falan buluyor istenilen şekle gelmesi. Bi de bu adamın burun ameliyatlarına baktınız değil mi ? Ben beğendim çok.

Bende beğenmiştim fakat ortada şu varki
Dr Instagram koyduğu ameliyat videoları ni dikkat ederseniz profil den çekmiş çünkü önden, burun ucu, burun delikleri konusunda başarısız olduğunu kendisi ispatlamış zaten niye ön tarafından yokda profilden var birde başarılı olanların fotoğrafları sürekli güncellenmiş yeni burun lar yok farkındaysanız

Dikkat edin bir sürü profilden ameliyat resimleri var ve hastayla çekildiği fotoğrafları sayılı 5,6,7 dir en fazla

Baktım şimdi de önden de yaptıkları güzel bence siz alışamadınız bi süre aynaya bakmayi bırakın nasılsa o burun şekilden şekle giricek ama çalışmaları güzel yani baktım

Siz şuan ilk şoku atlatamamışsınız. Benzer duyguları bende yaşamıştım, sizi çok iyi anlıyorum. Dr umu o kadar sıkmıştım ki senin kadar sabırsız hasta görmedim demişti. Burnunuz şuan çok ödemli, atel ilk çıktığı zamanda bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız muhtemelen. Ama inanın gün günü değişecek, ucu inmeye başlayacak, yanları oturacak bir iki aya kadar siz de kendinize alışmaya başlayacaksınız. Şu anki ruh halinizle 3 ay sonraki aynı olmayacak inanın. Burda kaç arkadaş yazmış size, bunların hepsi tecrübe ile sabit. İnsanlar gerçekten çok daha büyük sorunlar yaşayabiliyo ameliyat sonrasında, biraz sabredin ve burnunuzu her türlü darbeden koruyun bu süreçte

O kadar da kötü degil bence siz fazla taktiginiz icin gözünüze oyle görünüyo. Resimde sis olmasina ragmen guzel duruyo. Bi kac ay gecsin morluklar ve ödem gittikten sonra sonuc belli olur. Ayrica burun ameliyatlarinda 6 ay ve 1 seneye kadar zaman veriyolar burnun tam oturmasi icin bunu bilmeniz gerekli sabirli olun bence.

Dikkat edin bir sürü profilden ameliyat resimleri var ve hastayla çekildiği fotoğrafları sayılı 5,6,7 dir en fazla
Merhaba ve geçmiş olsun.
Aslında size yazmak istedigim çok şey var ve iyi geleceğini de düşünüyorum ama önce ateliniz çıktıysa son durumunuzu 45 lik acıdan ve tam karşıdan gidebilir miyiz.

Ben çok beğendim boşyere moralini bozuyorsun yan profil özellikle süper olmuş eski burnundan kat kat iyi

Diğer yorumları okumadan tamamen objektif yazayım, ben beğendim. Burnunuzdaki ödem yok olunca delikler de küçülecek, kalkık uç da yere paralel olmasa dahi kibarlaşacak emin olun. Şu an çok taze.

Atel cikti mi ?

Bende 1 ay oldu amelîyat olali alcidayken inanilmaz kocaman burun ucu ve tamamen alakasiz burun deliklerim vardi.

Alcimin ciktigi günün aksami hemen duzeldi cok sasirdim suan cok begeniyorum demem o ki sabırlı ol degisiyor gerçekten.

Bu telasiniz ne anlamiyorum ben bence farkli bir psikolojidesiniz keske olmadan once kendinizi ayarlasaydiniz benimde daha 1 ay olmadi kocaman ve kalkik burun deliklerim vardi ameliyattan ciktigim gun bu bir surec gecicek diye bekledim. Suan burun ucuma indi butun odemler onlarda zamanla gecicek . Size moral olsun diye resimlerimi atiyorum burun ucum cok sis ama dunyanin sonu degil daha 1 ay olmadi ! Biraz sakinlesin ve sabredin.

Ayin 29 unda 1 ay olacak odemler burun sirtindan burun ucuna indi bende cok onyargili olmayin sabir.

Eklentiler

• IMG-20180125-WA0002.webp
    IMG-20180125-WA0002.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 727
  • IMG-20180125-WA0003.webp
    IMG-20180125-WA0003.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 744
Teşekkürler cevablariniz için gerçekten baya farketmiş 1 ayda inş benim burnum da iner
Dahada farkedecek hala odemli burnum 6 ayda tam otururmus burun ucum bir tuhaf oldu burun sirtim guzellesti falan burun ucumda duzeleck sabir sizde sabredin lutfen iyi aksamlar

Back
X