Başarısız burun estetigi

lovelyheart13

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
38
12
6
38
kızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!

Doktorunuz kim? Söyleyin ki ona ameliyat olmayı düşünenlere bir fikir versin.

Geçmiş olsun. fotoğraflar ameliyat sonrası mı?sadece yamuk değil ayni zamanda çok ince ve dar bir burun olmuş.keske başlangıçtan 2.ameliyati aynı doktora olmayı kabul etmeyip başka doktora olsaydınız.

Teşekkür ederim. Evet baştan sona başarısız ve sağlıksız bir burun kesinlikle nefes alamıyorum o kadar zorlanıyorum ki
Şimdi ki aklım olsa 2. Ameliyatı olmazdım zaten ama hatamı anladım İnan istediğin gibi olucak diye yeminler etti

Doktorunuz kim? Söyleyin ki ona ameliyat olmayı düşünenlere bir fikir versin.
Evet bende şimdi doktor araştırıyorum revizyon olmak için söyleyin bilelim.hasta olumlu bir ameliyat geçirince yorum yazıp doktor adı söylemesi ne kadar olağansa başarısız/hatalı bir ameliyat geçirdiğinde olumsuz deneyimini ve doktor adı yazması o kadar olağan bir durum.

Doktorun adini açıkça yazmak karalamak oluyormus. Yanı burnumu paylaşıyorum ve yaşadığım seyleri yazıyorum o yüzden özelden yazarsanız yazabilirim
Karalamak iftira atmak demek. Siz böyle bir şey yapmıyorsunuz, resimlerden açıkça görülüyor. Ben beğenmediğim burnumu yapan doktorun ismini yazdım, resmi de attım. Burun bu, yapan doktor da bu diye. Ama sizi anlıyorum. Normal bir eleştiri ya da beğenmeme dile getiren kişilere saldırılıyor bazen.
Revizyon düşünüyor musunuz?

Gecmis olsun bende ikinci ameliyatimi ayni doktora olup cok pisman olanlardanim bu burun insanin ruh sagligini bozuyor
Sizin doktorunuz kim

Burada bana arkadaşlar çok yardımcı olmuştu ve aynı doktora olmadım annemde vazgeçirdi ve şimdi iyiki olmamışım diyorum.bende maddi anlamda çaresizlikten olacaktım olmadım çok doğru bir karar oldu benim için.şimdi tekrar ameliyat düşünüyor musunuz

Tabi ki sağlıklı nefes almak istiyorum ben artık paramla rezil oldum keske iki katını ödeyip iyi bir doktora gitseydim. Ama instagramdan görüp aldandım meğerse shop yapıp koyuyormuş ve kötü yorumları engelliyormuş. Memnun olmayan hastalarının sorunlarını çözmek yerine de engellemeyi tercih esiyor acaba ne kadar etik bu durum

Cok uzuldum adiniza. Bariz basarisiz olmus. Insanlarin psikolojisiyle ne guzelde oynuyorlar. Kasaptan plastik cerrah olmuyor iste..
Ama doktora göre bu burun yamuk değilmiş. Resmen dalga geciyor hastaları ile ( anlamadım daha kötü nasıl olabilir ki. Bana körsün psikolojin bozuk bu cok guzel bir burun diyor

Ama doktora göre bu burun yamuk değilmiş. Resmen dalga geciyor hastaları ile ( anlamadım daha kötü nasıl olabilir ki. Bana körsün psikolojin bozuk bu cok guzel bir burun diyor
Islerine gelmeyince 6 ay bekle derler. 6 ay sonrada ya antidepresan ic ya da yuzun asimetrik derler. Hic biri kotu yapmisim demez.

Canim benim bak iki kati odeyip iyi bir doktor diyorsun ya. Burda yaniliyorsun iste. Cok ucuz fiyata devlet hastanelerindede cok iyi doktorlar var. Hani medyadan iyi doktorlara bakiyoruz ya yaptigi burunlara. Kendi begendiklerinin resmini atiyorlar. Basarisiz gecenlerinkinide atsalar o zaman iyi olacak iste. O insanlar sayfasina yorum yaptiginda kaldiriyorlarmis engelliyorlarmis.

Evet cok haklısınız aslında ama iste instagramda görüp yaptığı işleri beğendim. ayrıntılı bir şekilde araştırma yapamadım. Görüşmeye gittiğimde de ikna etti cok guzel ve sağlıklı bir burun olacak dedi ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…