- 6 Ekim 2016
- 38
- 12
- 6
- 38
- Konu Sahibi lovelyheart13
-
Siz benim instagram sayfamı nerden gördünüz ? Bu bir ikincisi ise burda acık acık herşeyi anlattım burnumu da paylaştım karalama kampanyası gibi algılandığı icin burdan isim vermiyorum . Ama instagramda burnumu paylaşıp doktor adı veriyorum çünkü yaptığı burun ortada birsey söylemiyorumBen instagram da sayfanizi görmüstüm, doktorunuzun adini da acik acik yazmistiniz, burda neden yazmadiginizi anlayamadim
Ayrıca madem doktor adini görüyorsunuz neden gelip bana burda hala soruyorsunuz ?Ben instagram da sayfanizi görmüstüm, doktorunuzun adini da acik acik yazmistiniz, burda neden yazmadiginizi anlayamadim
Siz benim instagram sayfamı nerden gördünüz ? Bu bir ikincisi ise burda acık acık herşeyi anlattım burnumu da paylaştım karalama kampanyası gibi algılandığı icin burdan isim vermiyorum . Ama instagramda burnumu paylaşıp doktor adı veriyorum çünkü yaptığı burun ortada birsey söylemiyorum
Ayrıca madem doktor adini görüyorsunuz neden gelip bana burda hala soruyorsunuz ?
Burdan birsey çıkmaz size başka yerde arayın !!!
İyi ama siz Zaten biliyormuşsunuz. Ben doktorun adini vermedim burda iyi araştırsınlar sadece söylemek istediğim bu Zaten Suan dava aşamasında kazanırsam eger acık acık yazicam merak etmeyinBu öfke nedir? Ben sonucta ameliyat oldum ve memnunum, burda diger ameliyat olmak isteyenler doktorunuzu merak ediyorlar
İyi ama siz Zaten biliyormuşsunuz. Ben doktorun adini vermedim burda iyi araştırsınlar sadece söylemek istediğim bu Zaten Suan dava aşamasında kazanırsam eger acık acık yazicam merak etmeyin
doktorunuzun adını özelden paylaşır mısınız lütfenİyi ama siz Zaten biliyormuşsunuz. Ben doktorun adini vermedim burda iyi araştırsınlar sadece söylemek istediğim bu Zaten Suan dava aşamasında kazanırsam eger acık acık yazicam merak etmeyin
kesinlikleIslerine gelmeyince 6 ay bekle derler. 6 ay sonrada ya antidepresan ic ya da yuzun asimetrik derler. Hic biri kotu yapmisim demez.
Aynen öyle dedi Zaten. Herkes sustukça herkese ayni şeyi yapıp yolluyorlar.kesinlikle
Son resim iyi görünüyor gibi. Bende 27 gün oldum burun ucumda sola kayma gibi bişey hissediyorumBunlarda burnumun halleri ilk baştan sona kadar cektim .
Geçmiş olsun ama burnunuz daha cok yeni düzelir sabredinSon resim iyi görünüyor gibi. Bende 27 gün oldum burun ucumda sola kayma gibi bişey hissediyorum
İmzaladım ama ben o kağıtları imzaladım diye benim burnumu mahvedip berbat etcek diye bir madde yok :) yeter ki hakkımızı aramayı bilelim
özelden yazar mısınızDoktorun adini açıkça yazmak karalamak oluyormus. Yanı burnumu paylaşıyorum ve yaşadığım seyleri yazıyorum o yüzden özelden yazarsanız yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?