- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
- Konu Sahibi lovelyheart13
Bence kesin adini burda yazmalisiniz. Burda isim vererek bir cok doktor hakkinda konusuyoruz. Yorum yapiyoruz, tecrube paylasma yeri burasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle bir durumla karşılaştım .çok merak ettim acaba aynı doktormu .o.b miTabi ki sağlıklı nefes almak istiyorum ben artıkparamla rezil oldum keske iki katını ödeyip iyi bir doktora gitseydim. Ama instagramdan görüp aldandım meğerse shop yapıp koyuyormuş ve kötü yorumları engelliyormuş. Memnun olmayan hastalarının sorunlarını çözmek yerine de engellemeyi tercih esiyor acaba ne kadar etik bu durum
kızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!
Doktorun adını yazar mısınız özeldenkızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!
Hangi dr ozelden cvp atarmisin bende olcamdaArkadaşlar selam bende aralık 2017 de burun ameliyatı oldum estetik için fakat burnum korkunç oldu uzun yamuk ve daha büyük iki ay oldu ' İstanbul da bir Dr bu Dr a ameliyat olan bir çok mağdur var " sanırım aynı Dr bu kişi
Alparslan yildirim 5 binemi yapiyoBende eğri burun için oldum bir de nefes problemi için şuan yine eğri ve yine sağ taraftan nefes alamıyorum sabırsızlıkla bekliyorum açılınca nasıl acaba diye ama 5 bin lira daha çok veripte Alpaslan Yıldırım' a gitmediğime pişmanım.Bir yıl beklemek gerekiyormuş
Daha fazla veripte dedim ben 9 bine oldum Alpaslan hoca 14-17 değişiyor dedi.Alparslan yildirim 5 binemi yapiyo
Pardon yanlis anlamisim ..nefes alamaman cok yeni olduğu icin olabilir az daha bekle bence hemen moralini bozmaDaha fazla veripte dedim ben 9 bine oldum Alpaslan hoca 14-17 değişiyor dedi.
kızlar ben bundan 2 buçuk sene önce burun estetigi oldum. Ve burnum inanılmaz derecede yamuktu. Doktorum hep geçeceğini söyledi ödem olduğunu söyledi. Burnumun ucuna iğneler yaptı. Sonra 6 ay gecti ve doktora cok kötü olduğunu dava açacağımı söyledim bunun üzerine “ tamam hatamı anladım bir şans ver yeniden yapacağım istediğin gibi olacak” diyip beni kandırdı ve ilk ameliyattan 6 ay sonra 2. Ameliyatı yaptı ve burnum daha kötü oldu. Daha sonra da yamuk dediğimde bana “kör müsün antidepresan al gibi seyler “ söyledi . Neyse sonra internette bi kaç kıza rastlamadım ve ayni doktora ameliyat olmuş memnun olmayan kişi satışı nerdeyse 10 bunlar görünenler birde bilmediklerimiz vardır. Demem o ki estetik konusu gerçekten şakaya gelmez lütfen doktorunuzu iyi araştırın paranızı çöpe atmayın psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin !!!
Bende eğri burun için oldum bir de nefes problemi için şuan yine eğri ve yine sağ taraftan nefes alamıyorum sabırsızlıkla bekliyorum açılınca nasıl acaba diye ama 5 bin lira daha çok veripte Alpaslan Yıldırım' a gitmediğime pişmanım.Bir yıl beklemek gerekiyormuş
Gereksiz risk almamak lazın ama benim çok yakınım oldu hepsi memnun mesela sadece bende problem çıktı biraz şans işi buÇok güvendiğim bir profesör, ayrıca oğlumun hastalığına teşhisi Türkiye 'de koyabilen tek doktor (5 sene doktor doktor gezdik kimse bulamadı ne hikmetse neyse ) ... işte Yani çok güvendiğim bir profesördür kendisi(alerji alaninda). . Her neyse arkadaşlar, ben ona sordum ki : Acaba burun estetiği konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim burnum kalın derili,kemerli ve uci iki ayrık.parca. önden çok minnoş duruyor hicbir ama hicbir şikayetim yok. ama yandan malumanlarsınız ya . Bana doktorum dedi ki kapısından bile geçme. Ben şu güne kadar burun estetiği yaptırıp memnunum diyen kimseyi duymadım. Nefes probleminveya baska bir problemin yoksa burnun için sırf görüntüsünü değiştireceğim diye yapma. Hem ben aşırı alerjik bünyeli olduğum için masada kalma durumun bile olabilir dedi.
Ama ben çok isterdim minik bir burnum olmasını:) ara ara canım ameliyat isteyince başarısız burun ameliyatları yazip kendimi vazgeciriyorum. Cok gecmis olsun konu sahibi arkadaşım. Umarım bu psikolojiyi atlarısınız. Güzel günleriniz olsun⚘
Doktorumun adını yazmayacagim bu arada şimdi gereksiz adı geçmesin burada. Sonra estetiğe karşı diye estetikciler uğraşması bir de. Aramızda gecen özel bir konuşmaydı:)
Bana özelden yazar mısınız?ikinci ameliyatım olacak bu doktora denk gelmesin.Ben instagram da sayfanizi görmüstüm, doktorunuzun adini da acik acik yazmistiniz, burda neden yazmadiginizi anlayamadim