Nasıl bir terslik olmuş olabilirki doktorunuzla konuşun bence net açıklama yapsın başka doktorlarla da görüşebilirsiniz eğer başka doktorlarda aynı şeyi söylemiyorsa dava açarsınız ya da hastanr karşılasın talebiMerhaba kızlar dün opuya girdim başarısız oldu 15 20 yumurtam vardı çıktığımda doktor yumurtaları alamadığını bi terslik oldugunu söyledi sonra kan aldılar gonapeptyl çatlatma iğnesi olmuştum işe yaramadığını tekrar opuya alsa yumurtaların azaldığını şansımın azaldığını söyledi tekrsr baştan başlayalım dedi ben bu aşamaya kadar başlangıç opu 40 bin ilaçlara 28 bin verdim 68 bin yumurta toplanamadan boşuna gitti burda bi terslik yok mu ilk tedavim bana mı saçma geliyor
Canım merhabalar , süreciniz hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar dün opuya girdim başarısız oldu 15 20 yumurtam vardı çıktığımda doktor yumurtaları alamadığını bi terslik oldugunu söyledi sonra kan aldılar gonapeptyl çatlatma iğnesi olmuştum işe yaramadığını tekrar opuya alsa yumurtaların azaldığını şansımın azaldığını söyledi tekrsr baştan başlayalım dedi ben bu aşamaya kadar başlangıç opu 40 bin ilaçlara 28 bin verdim 68 bin yumurta toplanamadan boşuna gitti burda bi terslik yok mu ilk tedavim bana mı saçma geliyor
Siz böyle söyleyince bi bakayım dedim salı günü kanıma bakıldı lh 0.26 imiş e2 3000 üstü yazıyor çarşamba gece 12 de de çatlatma iğnesini yaptımCanım merhabalar , süreciniz hayırlı olsun öncelikleama bana da garip geldi açıkçası zaten iğne verilmeden öncelikle LH hormonuna bakılıyor ki 30 gibi bir değerin üzerindeyken çatlatma iğnesi veriliyor zaten yumurtalar çatlama paternine girdiği için. Bir aksilik olsa dahi bence tekrardan opu işlemi için ücret alınmamalı diye düşünüyorum
Bence peşini bırakmayın sonuçta en büyük masraf yumurta büyütme ve opu kısmındaOpuya girmeden önce kan alınıp bakılmıyor mu herşey yolunda mı diye rutinde
O kan alınsa ben başka bi çatlatma iğnesi olurdum opu ertelenirdi şimdi bi kan yüzünden boşa gitti herşey
Kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz?15-20 yumurta için iki tane vurulmuş olmanız gerekir. Genelde boyle yapılıyor cunku.moral bozukluğuyla hayal kırıklığıyla bunları hiç düşünmedim ama onlar hatırlatabilirdi işe hakim olanlar onlar ödemenin tamamını almak nedir değil mi tmm anestezi verdiler oda ücreti vs ama yumurta dahil toplanamadı görüşcem Pzt hatırlattığınız iyi oldu doktorumla da görüştüm opu günü hormon bakılmadıgını rutinde ve her zaman hormon sonuçlarının anlamlı olmadığını söyledi çok nadirde olsa yılda 1 2 kez senin gibi ilaçların cvp vermediği hastalarımız oluyor dedi
Acaba vurundugunuz iğneyle alakalı bir problem olabilir mi? Mesela bazı iğneler soğuk zincir muhafaza edilmesi gerekirken bazıları oda sıcaklığında. Bunlara dikkat edilmediğinde ilaçlar etkinliğini yitirebiliyormus2 tane gonapeptyl çarşambayı perşembeye bağlayan gece 12 de oldum cuma 11 de opu işlemine alındım çıkınca şüphelendiler kandan bakıp çatlatma iğnesi işe yaramamış dediler
Hepsine dikkat ettim sağlıkçıyım zatenAcaba vurundugunuz iğneyle alakalı bir problem olabilir mi? Mesela bazı iğneler soğuk zincir muhafaza edilmesi gerekirken bazıları oda sıcaklığında. Bunlara dikkat edilmediğinde ilaçlar etkinliğini yitirebiliyormus
o halde sorun çok büyük ihtimal hastaneyle alakalı, işin peşini bırakmayın. Çok geçmiş olsun, rabbim emeklerimizin karşılığını güzelce nasip etsin hepimize insallahHepsine dikkat ettim sağlıkçıyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?