başarısız tüp bebek sonrası neler yapmalı

Darisi basıniza olsun insallah. Evet ilaçları her gün aynı saatte almak gerekiyor. Özellikle kan sulandiricilari. Ilaç dozları da çok önemli. Benim tutan transferimde progesteron ve e2 değerlerim çok iyi değildi.Ilaçları yüksek doz kullandirdi doktorum. Takibimi yapan doktorum dozlari duyunca cok yüksek ama ise yaramış demişti.

3 düşük yaptım canım doktor kalanları genetiğe gönderelim ded, baktık çok pahalı 4 tanesi,sonra dan doktorda istemedi, şu a onlaır kullanmak istemiyorum belki sağlamdırlar ama psikolojik olarak istemiyorum, ikinci denememse terkar dene derim

çok haklısın çok geçmiş olsun istersen bir histeroskopi yöntemini deneyebilirsin.. rahim kaynaklı sorunları tespit edip aynı anda çözme yöntemiymiş.. inşallah şifalarımızı buluruz

Benimde ilk denemem negatifti ikinci transferde pozitif gördüm . Tüplerim dısında herhangi bi sorun yoktu ama tutmamıstı :) nasip vakti gelince oluyorr bence bi daha rahim filmi cekilmeyin cekilen zaten uzun bi süre geçerli oluyor

doktoruma güvenip 1 defa daha çekildim ama yine her şey yolunda problem yok cevabı aldımm sorun olmamasına insan bi yandan seviniyor bir yandan üzülüyor dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum sizin için çok sevindim darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…