Başarısızlık yok.. -10kilo

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Merhaba...

İki gündür beynim de dönen bir cümle var...
Başardığımız şeylerin konusu konuşulması çok kısa sürerken başaramadıklarımız hayatımızı mahvediyor...

Kilo vermek gibi... Verip verip geri almak gibi..

Bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki... Sadece 10kilo fazlam olabilir ama sanki bana 50gibi geliyor.. senelerdirde al ver al ver bir döngü... Şimdi yine verme evresine geldim 60kiloyu görmek istiyorum.. o zamana kadar bırakmak istemiyorum..
Daha önemli olanda kendimi ruhen daha iyi hissetmek istiyorum..
Kilo veremedikçe gece verilen kararlar sabah uygulanmadıkça o hafta bol bol kaçamak oldukça benlm hayatım da ki her şey etkileniyor çünkü benim moralim bozuk oluyor.. iradesizliğim kendime güvenmeyişim her şekilde beynim de dönüyor ve tüm günüm bir kaos oluyor..

Çok da uzatmanın anlamı yok...

Çok detox yapmak bana göre olmasa da ilk şu ödemeleri atmak için yarın bir günlük patates detoxu yapıcam..
Sonrasında if saati Karatay beslenmesi uygulamayı düşünüyorum..
Spor olarak da yürüyüş bandım var akşamdan akşama oğlum uyudukça yürürüm..

Diyet kararları açken alındığında daha iyi kararlı olunuyormulş 🤔 şu an açım 😂 umarım etkili olur

İlk gün patates detoxu yaptım ama kendimce... Sabah patates salatası yaptım akşam da haşlamayı biraz baharatlarıp fırınladım yanında 4adet soğan halkası da fırınladım...
İlk gün -900verdim.. 71.7 din.. 70.8 oldu...

İkinci gün normal beslenme yani diyet gibi... Minik kaçamaklar oldu birer ısırık gibi.. o yüzden bu sabah tartıda değişim yok...
Bugün de ayran aşı için mercimek bulgur nohut haşladım sabah Karatay kahvaltısı yaptım .. acıktıkca ayran aşı içiçem binada da semiz otu yemeğim var bir tabak dünden kaldı onu da yerim...

Back