- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bence hiç de zor değil, başarmanın ilk yolu azimdir. Ben de 24 yaşındayım sınvalara girdim ve sonunda istediğim bölüm ebeliği kazandım sadece ben bunu kazanırım diye aylarca kendimi buna inandırarak..6 aylık bebeğim var. 2018 kpss ye girmek istiyorum. 75 almam lazım. Sınava 8 ay var. Öğretmenlik için. Annem gunde 2 3 saat ben tutarim birazda sen o uyuyunca calisirsin diyor.Sizce bu puanı almak imkansız mi? bebeğimle bu yola çıkmalı miyim ?
Not: matematik yapabiliyorum.
Çok teşekkür ederim. Evet eğitim bilimleri genel kültür genel yetenek birde alan sınavına gireceğim. Ama dediğiniz gibi imkansız değil. Bakarsınız olur dimi Belli mi olureğer 75 le atanabilecekseniz işiniz çok kolay,
2016 kpss ye hiç hazırlanmadan girdiğim halde p10 dan 75 almıştım, üstelik nerdeyse hiç matematik yapmadığım halde, tabi ihtiyacım olan puan 85+ olduğu için bir işe yaramadı
pegemin kaynakları çok iyi, formasyon derslerine onunla çalışmıştım, kpss de eğitim bilimleri sorularının çoğu ordan çıktı.
günde 3-4 saat çalışsanız bu puanın çok daha üzerine çıkarsınız, şimdiden başarılar.
Çok teşekkür ederim. Evet eğitim bilimleri genel kültür genel yetenek birde alan sınavına gireceğim. Ama dediğiniz gibi imkansız değil. Bakarsınız olur dimi Belli mi olur
Tabiki kalırım. Yeter ki atanayimO puanı alırsınız düzenli çalışmayla. Alana yoğunlaşın derim fakat duyduğum kadarıyla artık alımlarda 6 yıl şart. esas soru 6 yıl atandığınız bölgede kalabilecek misiniz?
Evet pegem için çok iyi diyorlar.genel kültür kısmında çalışmanız gereken kısım tarih, güncelde çalışacak bişey yok, coğrafyada da eksiğiniz varsa çalışmanız gerekecek.
genel yetenekte temel türkçe ve matematik yeterli oluyor soruların yarıdan fazlasına, temeliniz iyiyse biraz çalışmayla çok rahat altından kalkarsınız buranın da.
eğitim bilimleri için de pegemin kaynaklarını alın, bol bol soru çözün, p10 da 70 altında kalanlar genelde eğitim bilimlerine hiç çalışmadıkları için düşük puan alıyorlar.
geçmiş yılların sınavlarını çözün eksiklerinizi görmenizi sağlar.
p10 da 75 almak cidden kolay, gözünüzde büyütmeyin, 80 üstüne çıkmak zor, ki o bile çalışana kolay.
Matematik var :)) Daha sınava uzun bir süre var :)) bence basarabilirsiniz ♡ emin günde verimli bir şekilde 2 saat çalışırsan 85 bile alirsin :) kendine güven ♡6 aylık bebeğim var. 2018 kpss ye girmek istiyorum. 75 almam lazım. Sınava 8 ay var. Öğretmenlik için. Annem gunde 2 3 saat ben tutarim birazda sen o uyuyunca calisirsin diyor.Sizce bu puanı almak imkansız mi? bebeğimle bu yola çıkmalı miyim ?
Not: matematik yapabiliyorum.
Evet pegem için çok iyi diyorlar.
Sizin verdiğiniz gazla dün gittim piyasadaki tün kitapları topladım geldim bakalım :)
Başlıyoruzzzzzzz
İnşallah .Hadi bakalim, simdiden hayirli ugurlu olsun :)
Benim basaracaginizdan suphem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?