ama böyle olmayacak malesef, hatta tam tersi olmaya devam edecek
Bir kısmını dinleme şansım oldu, söylediği şeylerin çoğuna katıldım.
Ama başbakana yaptığı çağrıyı anlamsız buldum :) Çünkü beslendiği şeyi kaybetmeyi kimse göze alamaz.
Bence bu şekilde olmaya devam ederse kendi kuyusunu kazacak..
Şimdiye kadar siyaset acisindan çok sakin bir ortam vardi Türkiye de eskiden partiler sag sol tartismalarinn içinden cikamazken AKP eskiye gore cok anlayisli ve sakin bir ortamda calisti..
Ama artik o sakinligi koruma basarisini kaybetti..ve boyle giderse daha da yorulup daha da tepki almasına yol açacaktir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hangi tepki diyorum, seçim sonuçları ortada 17 aralığa rağmen, tüm ayrıştırıcı, nefret söylemlerine rağmen oyları arttı, bence ne yaparsam yapayım nasıl olsa bi tepki yok diye, hepten kopacak gidecek, çünkü gerçekten tepki yok, tüm Türkiyeyi baz alırsak
daha da vahimi bu nefret söylemleri halkın hoşuna gidiyor, eskiden halk tarafından ulu orta pek dillendirilmeyen nefret, şimdi gayet rahat kamusal alanlarda dillendiriliyor
Aslında Erdoğan ve AKP seçmeninin bir kısmı bu nefretten besleniyor.
Başbakanın sokak ağzıyla konuşması ''bir başbakana yakışmaz '' tepkisi alması gerekirken ''bizden biri başbakan oldu'' tepkisiyle karşılanıyor.
Başbakan gençlere ''vandal,çapulcu'' dedikçe bir kesim ''bizi bir zamanlar mağdur eden kesimi başbakan aşşağıladı'' diye daha bir gözünde kahramanlaştırıyor o kesim.
O yüzden bu tavrını bırakması mümkün değil başbakanın.Arttırarak devam edeceğini düşünüyorum.
Bence bu size özgü bir düşünce ve bu düşünce yapisi karaktere büyüme tarzina gore değişir.
Siz boyle bir yapidaysaniz sizi memnun edebilir. Bunu hoş görmek gerekir...
Eğer başbakan olarak tek amaci %45 ya da bu çirkin soylemlerden hoşlanan kesim ise devam da edebilir ama bu zarardan başka bir şey getirmeyecektir. Çünkü %45 e karsi %55 diyoruz... Bu keskin ayirimi biraz hafifletmezse daha çok basi agriyacaktir..
Bu tarz soylemler bir yönetici olarak kimseye yakismaz.. Bence gurur duyulacak bir şey değil kotu sözler sarf etmek
Dün ben de; keşke cumhurbaşkanı olsa da biraz kafamızı dinlesek diye düşünmüştümCıksın köşkte otursun
Bence bu size özgü bir düşünce ve bu düşünce yapisi karaktere büyüme tarzina gore değişir.
Siz boyle bir yapidaysaniz sizi memnun edebilir. Bunu hoş görmek gerekir...
Eğer başbakan olarak tek amaci %45 ya da bu çirkin soylemlerden hoşlanan kesim ise devam da edebilir ama bu zarardan başka bir şey getirmeyecektir. Çünkü %45 e karsi %55 diyoruz... Bu keskin ayirimi biraz hafifletmezse daha çok basi agriyacaktir..
Bu tarz soylemler bir yönetici olarak kimseye yakismaz.. Bence gurur duyulacak bir şey değil kotu sözler sarf etmek
Ayni şeyi bende düşündüm bazen dur dinliyim diyorum tansiyonum cikiyor resmen ..
Basimiza is acmayacagini bilsen cumhurbaşkanı olsun kurtulalim diyeceğim ama guvenemiyorum
''Halkı aşağılayan züppelere kapak olsun''
Bakınız biraz önce yukardaki başlıklı bir konu açılmış siyaset bölümüne.
Bu gördüklerim benim nefretle besleniyor hissine kapılmama sebep........
Aslında Erdoğan ve AKP seçmeninin bir kısmı bu nefretten besleniyor.
Başbakanın sokak ağzıyla konuşması ''bir başbakana yakışmaz '' tepkisi alması gerekirken ''bizden biri başbakan oldu'' tepkisiyle karşılanıyor.
Başbakan gençlere ''vandal,çapulcu'' dedikçe bir kesim ''bizi bir zamanlar mağdur eden kesimi başbakan aşşağıladı'' diye daha bir gözünde kahramanlaştırıyor o kesim.
O yüzden bu tavrını bırakması mümkün değil başbakanın.Arttırarak devam edeceğini düşünüyorum.
Bende bazen umutsuzluğa kapiliyorum sizin gibi ama yuzde 55 gerçekten çok tepkili ve duyarli bunu cevremde de çok goruyorum .. Bizim sorunumuz tepki de birleşip partide düşüncede birlesememek ..
Yoksa yüzde 45e yüzde 55 diyoruz daha ustunuz değil mi sayısal olarak ta ama bunu tek cati altında toplayamiyoruz ana sorun bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?