• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa kutlama

Cnm 18 yaşındasınız yasal hiç bi problem olamaz. Ayrıca kimsenin bu durumu eleştirmeye hakkı yok herkesin kendi tercihi kendi hayatı. Şimdiden iyi tatiller size.

Tesekkur ederim 2016 aralıkta benzer bi konu açılmış 25 yaşındaki insana bile napacaksiniz ,ileri mutlaka gider tarzı imalar ,sorular .Ben kendimden eminim zor bir kaç ay geçirdik biraz rahatlamak istiyorum.O ekimde girecek 18e bu problem olur mu acaba.

Sen kendinden eminsen sıkıntı yok.yaşin reşit sorun olmaz.

Sevgilimle birlikte bir gun icerisinde otel odasi tutmak istiyorum.
18yasindayiz ,3 yıldır beraberiz.
biraz araştırdım ama insanlar bu konuya hep ilişki yaşanırmış gibi bakıyorlar.Ancak birlikte ölüm ,düğün bir cok şey gördük güveniyorum ve bu konuda asla sınırı asmayacagimiza eminim.Bir cok da fırsat oldu ancak ciddi sınırlar çizdik asla iması bile olmaz aramızda.Yapilacak eleştiriler için bunların bilinerek konuşulmasını rica ediyorum amaç basbasa tek bir gün geçirmek.İlerisi yok.
Yasal olarak sıkıntı çıkarabilecek neler vardır ?Kimlik bilgisi kimlerle paylaşılır? 2kisinin de kimlik vermesi zorunlu mudur ?
Kimliklerinizi vereceksiniz. Sehire ve otel yildizina gore nikah cuzdanida isteyen yerler var..

Sevgilimle birlikte bir gun icerisinde otel odasi tutmak istiyorum.
18yasindayiz ,3 yıldır beraberiz.
biraz araştırdım ama insanlar bu konuya hep ilişki yaşanırmış gibi bakıyorlar.Ancak birlikte ölüm ,düğün bir cok şey gördük güveniyorum ve bu konuda asla sınırı asmayacagimiza eminim.Bir cok da fırsat oldu ancak ciddi sınırlar çizdik asla iması bile olmaz aramızda.Yapilacak eleştiriler için bunların bilinerek konuşulmasını rica ediyorum amaç basbasa tek bir gün geçirmek.İlerisi yok.
Yasal olarak sıkıntı çıkarabilecek neler vardır ?Kimlik bilgisi kimlerle paylaşılır? 2kisinin de kimlik vermesi zorunlu mudur ?
3-4-5 yıldızlı oteller evlilik cüzdanı istemez. Nedenine gelince ise; 3 ve yukarısı yıldızlı oteller turistik otellere girer ( yani en basiti minibar, alkol vs bulunur ) turistik otellerde evlilik cüzdanı istenmez. Adı üstünde turist niteliğiyle giriyorsun o otele, yasaldır.

1-2 yıldızlı ve pansiyon tipli yerlerde evlilik cüzdanı istenir, yasaktır.
Evli olmadan almayan; 3-4 yıldızlı otellerde vardır. Prensip ve kendi kriterlerinin meselesi. Ayrıca bir o kadarda evlilik cüzdanı olmadan alan; 1 ve 2 yıldızlı otellerde vardır. Buda yaşam felsefesi
Yani herhangi bir 3 yıldızlı otele rahatlıkla gidebilirsiniz.

baş başa bir gün geçirmek için illa otele gerek var mı? havalar çok güzel günü birlik bir yere sahile gidilebilir mesela tatlım. ama seçim senin tabi. bişi olmaz sıkıntı çıkmaz.

Back
X