Başedemedigim yalnızlığım..

İnanır misiniz bunu da denedim canına minnet zaten alıp goturyor çocuğu babanensine kendi de aksama kadar orda takılıyor... sorunum esas bu aslında annesiyle aşırı zaman geçirmesi malesef

Ay tam bosamalik bu yaa, yani seni silmis hayatindan gibi.
Insan düsünmez mi esini.
Cok zor yani, ben o isteyken bile sikiliyorum dönmesini bekliyorum. Siz radikal kararlar alin. Aslinda tasinsaniz tüm cevreden uzaklassa belki iyi gelir size ama o da kolay bir sey degil.
Konusmak care dgeilse ayyyy ne yapilir ki bu adama. Tenhada tutup dövmek lazim akli basina gelsin. Ben sinir oldum yaa.

Bu değersizlik hissini çok iyi anlıyorum. Aslında ger şey biz kadınların elinde ama aşırı bağlanıyoruz. Karşı taraf hiç haketmediği halde. Biraz cesur ve gözü kara olmak lazım. Kendini kullandırtma. Eğer bir erkek karısına gerektiği değeri vermiyorsa onu kullanmak için evlenmiştir. Her şey sende bitiyor, böyle bir erkekten bir şey bekleme... keşke eşini iyice tanımadan çocuk yapmasaydın.

hafta ici aksamlari en azindan haftada 1 ailece cikmayi deneseniz. yavas yavas belki alisir sizinle vakit gecirmeye
Erkekler neden hiçbu çaba göstermiyor, ne kadar tuzları kuru. Yanlış olan bu. Hep kadın mı uğraşacak, umurunda değil adamın. Çok sinir oluyorum böyle şeyler okudukca.

Çok teşekkür ederim tekrar ayrı ayrı hepinizin görüşleri benim için çok değerli .Beceremedim alıntı yapmayı.. Evet cabalamamasi zaten beni en çok yoran
Ona göre ickisi kumar yok şiddet yok eve ekmek getirdi tamam ben iyi bi kocayim hala mutsuzsan sen problemlisin.. İnanın bana bakış açımi da degistirmek için uğraşıyorum az beklenti çok mutluluk. . Öyle güller falan süprizler beklemeyeli çok oldu zaten ama hadi birkaç. Herşeyi gezelim beraber parka gidelim. Yok lafa gelse seviyorum senin kuruntun... paylaşmak iyi geldi.. Görmezden gelmeyi hayatıma devam etmeyi ogrenemiyorum. . Bir de ona bu kadar bağlı olma diyen arkadaslarima söyle söyleyeyim : Burda başka tanidgm arkadaşım bi akrabam yok malesef.olanlar da yüzeysel merhabalastigim insanlar o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…