Başedemedigim yalnızlığım..

lilithhhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
12
2
36
37
Nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum ki basedemdigim bir yalnızlığım var eşimle evlenerek küçük bir ilçeye gelin geldim hiç arkadaşım yok dert ortağı babinda. Bir Kızım var on a da yetemiyorum vicdan azabindan geberiyorum... Eşim aşırı derece anneci ve akrabaci beni ve duugularimi asla önemsemez ..sevdiğim. kadar sevilmiyorim bu da beni çok uzuyor.. küçükken haftasonu babasıyla pikniğe giden ailelere ozenirdjm şimdi de eşiyle el ele onumden geçenlere üzülüyorum.. hafta ici çalışıyorum
Hafta sonu geldi mi eşim hadi birlikte az yürüyelim demesini bekliyorum ya da kizimizi beni alsın parka götürsub. . Ama.o daha kahvaltı masası yerdeyken ceketini alır çıkar ben ardindan bakakalirim. . Hep ailesiyle geçirir tüm tatillerini hafta sonlarıni. . Birlikte bi şey yapalım biyere gidelim desem illa annesini de cagirir bu sebepten çok kavga ediyoruz.. günlerce kus kalabiliyiruz ben barismadsn hayatta barismaz bu da benim kendimi daha degersiz hissetmeme sebep oluyor..
Hiç birseyden keyif almıyorum. . Ailem e mutlu rolleri oynuyorum bu da beni aşırı yipratiyor güçlü olmaya çalışmak. Bosanmak istedim kizima kiyamadim .babasına asiri düşkün. Geç gelse camlara çıkar o derece.. Ağlar gelene kadar

Çok uzun oldu Üzgünüm.. Belki okur bana manevi destek olursunuz..KimseM yok çünkü

Bak ne güzel kızın varmış. Hem haftaiçi o da özlüyordur seni sen de kızını al parka tiyatroya götür. Bir de belki kavga etmeden konuşmaya çalışsan etkisi olur mu acaba?

hafta ici aksamlari en azindan haftada 1 ailece cikmayi deneseniz. yavas yavas belki alisir sizinle vakit gecirmeye

Parka gitmek icin esinizin keyfini beklemeyin.Siz de bol bol kizinizla gezin.
Ehliyetiniz var mı? Yoksa bile kendinizi eve hapsetmeyin.
Esinize dünden planlarinizi söyleyin.Mesela yarin birlikte piknik yapalım mi deyin.hayir derse yine siz gidin.

Nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum ki basedemdigim bir yalnızlığım var eşimle evlenerek küçük bir ilçeye gelin geldim hiç arkadaşım yok dert ortağı babinda. Bir Kızım var on a da yetemiyorum vicdan azabindan geberiyorum... Eşim aşırı derece anneci ve akrabaci beni ve duugularimi asla önemsemez ..sevdiğim. kadar sevilmiyorim bu da beni çok uzuyor.. küçükken haftasonu babasıyla pikniğe giden ailelere ozenirdjm şimdi de eşiyle el ele onumden geçenlere üzülüyorum.. hafta ici çalışıyorum
Hafta sonu geldi mi eşim hadi birlikte az yürüyelim demesini bekliyorum ya da kizimizi beni alsın parka götürsub. . Ama.o daha kahvaltı masası yerdeyken ceketini alır çıkar ben ardindan bakakalirim. . Hep ailesiyle geçirir tüm tatillerini hafta sonlarıni. . Birlikte bi şey yapalım biyere gidelim desem illa annesini de cagirir bu sebepten çok kavga ediyoruz.. günlerce kus kalabiliyiruz ben barismadsn hayatta barismaz bu da benim kendimi daha degersiz hissetmeme sebep oluyor..
Hiç birseyden keyif almıyorum. . Ailem e mutlu rolleri oynuyorum bu da beni aşırı yipratiyor güçlü olmaya çalışmak. Bosanmak istedim kizima kiyamadim .babasına asiri düşkün. Geç gelse camlara çıkar o derece.. Ağlar gelene kadar

Çok uzun oldu Üzgünüm.. Belki okur bana manevi destek olursunuz..KimseM yok çünkü
Cnm üzülme evladın var şükür

Evladıma yetemıyorum ne demek ya olur mu öyle şey yetiyosundur bence de eşinin keyfini bekleme o akrabalarıyla takılıyosa sende kızınla takılırsın havalar ısındı kızınla piknik yapabilirsin eşine sordun mu hiç neden yapıyomuş böyle illa ki Bi nedeni vardır

Parka gitmek icin esinizin keyfini beklemeyin.Siz de bol bol kizinizla gezin.
Ehliyetiniz var mı? Yoksa bile kendinizi eve hapsetmeyin.
Esinize dünden planlarinizi söyleyin.Mesela yarin birlikte piknik yapalım mi deyin.hayir derse yine siz gidin.
Öyle yapıyorum zaten ama tek başıma içim sıkılıyor artık tat vermiyor.. ehliyeti yol malesef

Evladıma yetemıyorum ne demek ya olur mu öyle şey yetiyosundur bence de eşinin keyfini bekleme o akrabalarıyla takılıyosa sende kızınla takılırsın havalar ısındı kızınla piknik yapabilirsin eşine sordun mu hiç neden yapıyomuş böyle illa ki Bi nedeni vardır
Defalarca konuştum küstuk beni anlamıyor..Belli ki zevk almıyor başbaşa olmaktan çok üzülüyorum. . Arkadasilarimla takılıyorum genelde ama onlar hafta sonları eşleri ile Plan lar yapıyolar ben yine aynı. . Hep içime atmaktan yoruldum enerjim modu düşük oldugundan çocuğumà iyi bi anne olanadgmi düşünüyorum

Defalarca konuştum küstuk beni anlamıyor..Belli ki zevk almıyor başbaşa olmaktan çok üzülüyorum. . Arkadasilarimla takılıyorum genelde ama onlar hafta sonları eşleri ile Plan lar yapıyolar ben yine aynı. . Hep içime atmaktan yoruldum enerjim modu düşük oldugundan çocuğumà iyi bi anne olanadgmi düşünüyorum
Ailen nerde peki senn

Eşinizle vakit geçirme isteğinizi anlıyorum lakin kendinizi tamamen ona bağımlı hissedip de iyice moralinizi bozmayın. Gezmek için ona ihtiyacınız yok, kızınızı alın onunla vakit geçirin

hayatınıza bakın kızınızla mutlu olmaya çalışın. gülün eğlenin. o utansın.

Eşiniz sizin olmadığınız bir hayat kuruyorsa sizin evliliğiniz içerisinde,
Siz de onun olmadığı bir hayat edinin kendinize, bu bu kadar zor değil...

Boşanmama nedenlerinizi anlayabilirim, haklı da olabilirsiniz.
Ancak böyle de ömür geçmez. Kimse size boşan ya da boşanma diye de tavsiye veremez.
Ne yaşadığınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Ancak yazık değil mi yavrunuza?
Ben az çok yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum.
Kendinizin de yerine göre eğlenmeye, güzel zaman geçirmeye hakkınız var.
Bunu eşiniz ile de yapmaya hakkınız var.

Eşiniz ile sakin bir zamanda konuşun.
Çünkü evlilik böyle birşey değil.
Hayatınızın her alanında kayınvalidenizin dahil olması doğru değil.

arkadasınız dostunuz yok diye uzulmeyın olanlarda hayatından cıkarmaya calışıyor..herkes cıkar uzerıne arkadaslık kurar olmus...oyuzden boyle dostlardansa yanlızlık en ıyısı...asılamayacak bir sorun yok gibi gozukuyor...esınız kac yasında bilmiyorum ama belkı yas aldıkca aılesınız esınden ve cocugundan oluştugunun oncelıgının siz olası gerektıgını anlayacaktır...ailesıyle vakıt gecırırken sızle nıye gitmiyor...benım esımde ailesiyle vakıt gecırır ama bizde oluruz yanında.kendinıze baska hobıler edının...film izleyin...ruhunuza ıyı gelecek seyler yapın..

Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..Şu an zaten eşimin içinde olmadığı bi düzenim var ama devam ettiremiyorum çok canımı sıkıyor bu durum karşılıklı konuşmaya geçince direk savunmaya geçiyor çoğu zaman tartışma ve akabinde kusmelerle bitiyor. Kısır döngüye giriyor hersey yeni baştan..evin icinde günlerce küs kalabiliyoruz benim adım atmazsam o tanıyor inadindan çok lacka oldu ilişki..Boşanmak için çok sebeplerim var bosanmamak için de öyle inanin.. Ben bu yalnızlıgin verdiği yükü kaldramiyorum burda çevrem de kısıtlı belki ondan.. aynı evin içinde paralel iki ayrı hayat bunu kaldramiyorum zaman zaman öfke nöbetleri geçiriyorum haliyle haksız duruma dusebiliyorum.

Siz de alin ceketinizi cikin. Hatta o kahvaltisini yaparken kizin seni istiyor Al babasi sende bugun de, cik disari. Alsin gezdirsin babannesine gotursun.
Sen de spor yap, kuafore git, sinemaya git. Birsey derse de sen istemiyorsun diye Ben gitmekten vazgecemem de. Yani biraz sallama onu. Sen ona birak cocugu da git gez ne istiyorsan yap. Zaten sende bir degisiklik olsa ilk fark eden ve rahatsiz olan o sigir kocan olacaktir. Evin icine atmis seni Seni ooh ne Ala yaa.

Hayat eşinizde ibaret değil. Yapmak istediğiniz şeyi söyleyin,teklif edin kabul ederse ne güzel. Kabul etmezse de kızınızla gidin. Daha sonra bir daha da sormayın,teklif falan etmeyin. Canınızın istediği şeyi kızınızla yapın. Siz onu görmezden geldikçe peşinize düşecektir yavaş yavaş.

Siz de alin ceketinizi cikin. Hatta o kahvaltisini yaparken kizin seni istiyor Al babasi sende bugun de, cik disari. Alsin gezdirsin babannesine gotursun.
Sen de spor yap, kuafore git, sinemaya git. Birsey derse de sen istemiyorsun diye Ben gitmekten vazgecemem de. Yani biraz sallama onu. Sen ona birak cocugu da git gez ne istiyorsan yap. Zaten sende bir degisiklik olsa ilk fark eden ve rahatsiz olan o sigir kocan olacaktir. Evin icine atmis seni Seni ooh ne Ala yaa.
İnanır misiniz bunu da denedim canına minnet zaten alıp goturyor çocuğu babanensine kendi de aksama kadar orda takılıyor... sorunum esas bu aslında annesiyle aşırı zaman geçirmesi malesef

Hayat eşinizde ibaret değil. Yapmak istediğiniz şeyi söyleyin,teklif edin kabul ederse ne güzel. Kabul etmezse de kızınızla gidin. Daha sonra bir daha da sormayın,teklif falan etmeyin. Canınızın istediği şeyi kızınızla yapın. Siz onu görmezden geldikçe peşinize düşecektir yavaş yavaş.
Su an yaptığım zaten uzun süredir görmezden gelmek..Bu durumda ortada bi problem yokmuş gibi yasantisina devam ediyor.. Tabiki hayatım ondan ibaret değil zaman zaman is Ten arkadaşlar bir araya geliyoruz bu bile can sıkıcı olabiliyor çünkü muhabbet bi süre sonra " eşler mevvzusuna dönüyor benim bu konu da paylasacgm şeyler bile sinirli üzülüyorum içten içe

Back
X