- Konu Sahibi rosa30
-
silamercan nerdesin mesajimi aldinmi,,basladinmi ise nasil gecti cvpini bekliyorumm,merak ediyom valla ins iyidir
feyza sende bulusmaya gelecen okadar sen yazi istiyon bakalim iste birbirimizi sevrsen süprizzzzzyerimsenibenyazada bulusuruz canim
yakında bende geliyorum isvişreye umarım herşey güzel olur isvişredeki arkadaşlara slm tanışmak üzere
aldim canim sagol.evet hafta sonu calistim.guzeldi ama cok yogun.bugun benim calismami begendiklerini soylediler.ama ayrinti konusamadik.acayip kalabalikti.Ben de sana biseyler sormak istiyodum ozel msn i atsana
ben gelemedigim icin habire gün uzuyo siz bilmiyonuz kizlar bensiz olmazzzzzzzzzzz
mondschein2 isimli arkadaşa noldu bilen var mı senağlama
slm kizlar,mondschein ile msnde görüstümm,yazdigi bazi konular onceden k,k da varmis oyuzden galiba kapsama disinda ,1 gun sonra tekrar aramizda bnce cok sacma kapsama disi olmasii,sanki ne yapmis valla bn uzuldumm,onu cok sevdim bir abla gibi ve hep konularinida okuyordum,,cok bilgili seyler bence olmamasi gerekiyor,sadece okudum,merak etmissiniz haberiniz olsun,bulusmaya ins bende gelirim sila mercan
slm silacim nasilsinn,bosver suan kapsama lani disinii,bn ayni konu tekrari acmisimm,anlatirim sana,kiyi bak,sevgilerrrr
ne olsun iste hep ayni bu hafta esim izinli geziyoruz beraber yapilacak isler var onlari hallediyoruz...... bulusmaya 1haftaaaaaa
evet canm bir hafta yetim kiz ve feyza dan ses yok sanirsamm,ins gelebilirlerr,
20 subatta yazmissin saat 2miydi neyse tellede gorusurz kendine cok iyi bak,sevgiler canm benimmm
evet canim bi aksilik olmazsa gelecegimmmjeyyar
canim sonask evet sende sormussun canim bende gelicegim nasipse:sm_cool:
insallah bu sefer olur kizlar:uhm:
hepinizi öpüyorummmmm kizlarrrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?