mond canim park yeri bulursun oluyor kilise var kösede onun oraya park yapabilirsin birde kösede denner var onunda yan tarfin da park yerleri dolu oluyor,mc donaldsa ben hic gitmedim gitmemde cocuklarime hic oranin birseyin yedirmedim sadece dondurmasi alirim diger.pomfiriti bile domuz yagiyla kizartilgini acikladir o oldu zaten...bakariz hava güzel olursa orayayakin parklar falan var oda olabilir yarin ola hayir ola insallah
canim dedigin gibi sabah tekrar bakariz olmazsa monorun dis giris kapisinin orda bekleriz sen baseli pek bilmiyorsan gösterirz sana park yeri canim keske tel alsaydim ne olduysa msj atilmiyor simdi burda
valla sonunda bulustuk cok güzel gecti gelmeyenler kiskansin
malesef kulagini dediremedik:) istemedi gözleri güzel kizimiz mond zorla olsun dedi ama yapan kisi kiyamadi deldiremeden kulaklarini geri döndük.sen ne yaptin evi beyendinmi?spiel gruppe nasil gitti kizinin?benim kiz anlata anlat bitiremiyor arkadasin söyle arkadsim böyle diye,bir arada bebk olduk mond kizi konusmuyorya oda o gibi davranmaya basladi hic konusmayip el isaretiyle gösteriyor...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?