ben de yürüyüş yapıyorum ama sanki o bölge çalışmıyormuş gibi geliyor bana ...ya benim basenlerim yandan çok çıkık nefret ediyorum ya.... ayrıca bacak hareketlerini yaparken de çok yoruluyorum her gün düzenli yapamıyorum...bazıları popoyu duvara vurmaktan bahsetmiş gerçekten etkili mi ve zararı var mı ????basenlerin kesin çözümü yürüyüş... ben geçen düzenli olmasa da 2 hafta boyunca yürüdüm. basenlerimde belirgin düzleşmeler oldu
tekrar başlayacağım diyorum hep kalıyo başlayım bari konuyu gördüğüm iyi oldu
bir de makas hareketi ve popo kaldırma hareketleri var onlarda çok işe yarıyor
ben de yürüyüş yapıyorum ama sanki o bölge çalışmıyormuş gibi geliyor bana ...ya benim basenlerim yandan çok çıkık nefret ediyorum ya.... ayrıca bacak hareketlerini yaparken de çok yoruluyorum her gün düzenli yapamıyorum...bazıları popoyu duvara vurmaktan bahsetmiş gerçekten etkili mi ve zararı var mı ????
ben de yürüyüş yapıyorum ama sanki o bölge çalışmıyormuş gibi geliyor bana ...ya benim basenlerim yandan çok çıkık nefret ediyorum ya.... ayrıca bacak hareketlerini yaparken de çok yoruluyorum her gün düzenli yapamıyorum...bazıları popoyu duvara vurmaktan bahsetmiş gerçekten etkili mi ve zararı var mı ????
bir ara denemiştim ben onu basenlerimi duvara vuruyordum 150 şer kereiyi geldiği kesin ama bir süre sonra o bölgede hasar oluyormuş fazla yapmadım bıraktım. benimde çok çıkık sabahları 40 dk spor yapıp eve gelince attığını hissediyordum baya.
Yürüyüş kesinlikle. Eritti basenlerimi
Basenlerinden çok çekmiş yeni Kurtulmuş biri olarak kesin çözüm liposuction... Ben sporda yaptım yürüyüş yillaarddiiir yaparım çünkü çok keyif alırım yurumekten terapi gibi geliyor bana. Hergün 1 saat muhakkak yürürum ama vücut yapında basen genişse malesef bir miktar kuculsede dümdüz basenlerinden olmuyor. Ama basenleri eritmek icin özel hareketleri hiç denemedim. Belki onlar ise yarar
Oryantel yapın. Açın mezdeke roman havası aynanın karşısında oynayın. Üst bedenim gayet ince ancak basen kalça bacak dolgun bi hatundum. Tamamen keyif için yaptığım oryantal sonucu harika bi fiziğe kavuştum.
Ben göbek kısmından sorun yaşıyorum. Can simidi mübarek. Denize düşsem boğulmamyürüyüşte yaptım bir saat yürüdüm ama pek fayda görmedim gerçi haftalarca yürümedim
💙❤️
Hadi ya süpermiş. Peki günde kaçtane mekik çektin ve ne kadar süre devam ettin?
💙❤️
Valla 1 ay bile değildi. Universitede yaz donemiydi. Can sıkıntısından boşluktan oynuyordum. Müthiş kilo verdim. Ne selülit ne çatlak hiçbişey olmadı. En yakın arkadaşım 'sen zayiflamamissin resmen incelmissin' demişti. Cidden deneyin farkı goreceksiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?