• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basenler.......

Tamam canım denıycem. Bende yapıyorum arada ama hiç ilerleme görmüyorum. Beni gören tanımasa hamile sanar ya. Bi göbeğim sıkıntı basenim yok bişeyim yok. Düğünümede az kaldı :(

💙❤️

dene canım gerçekten çok etkili çünkü bacaklarını da kendine çekince alt karnın da çalışıyor ve yandığını fazlasıyla hissedersin ....

gerçekten biraz abret gidiyor cnm ve spor hayatının bir parçası olsun havalar güzel artık cık saat 7 de 45 dk yuru ama tempolu salına alına değil bak nasıl gıdıyor basenler,dısarı çıkamıyorsan da ebru sallı skınny jeans yapabılırsın.bak ben 9 aydır pilates yapıyorum kılom 59 ama görenler 55sin diyor spor cok ama cok önemli cnm benım kolay gelsin

Ben de basenliyim ama seviyorum esim de memnun:)))ama genc kizken hep erisin isterdim ama simdi memnunum elbise falan daha cok yakisiyor bence tabi asiriysa cirkin durabiliyor.basen icin hareketler var onlari surekli yapmak lazim

Bu konuyu ilgiyle takip edeceğim. Çünkü bende basenlerimden çok ama çoook şikayetçiyim :-( belim ince ama basenler fena yani. Giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime moralim bozuluyo :-(

bende baldırlar basenler felaket. çok kötü bir durum bıktım valla kurtulamıyorum.

gerçekten biraz abret gidiyor cnm ve spor hayatının bir parçası olsun havalar güzel artık cık saat 7 de 45 dk yuru ama tempolu salına alına değil bak nasıl gıdıyor basenler,dısarı çıkamıyorsan da ebru sallı skınny jeans yapabılırsın.bak ben 9 aydır pilates yapıyorum kılom 59 ama görenler 55sin diyor spor cok ama cok önemli cnm benım kolay gelsin

teşekkürler :40:

Bu konuyu ilgiyle takip edeceğim. Çünkü bende basenlerimden çok ama çoook şikayetçiyim :-( belim ince ama basenler fena yani. Giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime moralim bozuluyo :-(

hele o basenler bacak boyunu kısa göstermiyor mu deliriyorum :27:

Ben de basenliyim ama seviyorum esim de memnun:)))ama genc kizken hep erisin isterdim ama simdi memnunum elbise falan daha cok yakisiyor bence tabi asiriysa cirkin durabiliyor.basen icin hareketler var onlari surekli yapmak lazim

benim eşim de büyük kalçamdan memnun ama basenler gitsin istiyor ki bunu ben de çok istiyorum yanda parantez gibi duruyorlar :43: :43: :43:

Düzenli olarak squat hareketlerini yapın hem kalça bölgesi hem basen için birebir.

Eliptik ne kalça ne basen bırakmaz, simitleride eritir benden söylemesi...

bana basenini vermek isteyen var mıııı:1:
azcık vardı gitti...
ama basen ve bacqk boyu teorisi ggerçek...ama basen olmalı ya kadında bence:44:
tamam gidiyorum vurmayın:1:

Back
X