- Konu Sahibi aklikarisik
-
diyete yeni başladım . spora başlamadım henüz ama başlıcam . yarın başlarım .pilates videoları var başlıcam ..spor salonuna yazılamam çalışıyorum vaktim yok artık evde .Inş ulaşırsın neler yapıyorsun peki spor olarak uygular için diyet var mi
81 kilo oldum daha 21 yasindayimKaç kilo fazlanız var
dizlerinde bi problem yoksa ip atlamayı ihmal etme tüm vücudu sıkılaştırıyor çok etkiliIp atlamayı denedim günde 100 tane atladım...gatladım...gönek atarak zayıfla nur mi acaba yada temizlik yaparak:)))
yazmadan duramadım bende 2 sene önce bu yaşta ve bu kilodaydım tamda yılın bu zamanlarında başladım diyete ve 2 ayın sonunda 20 kilonun çoğunu vermiştim umarım bu tesadüf tarihler senide motive eder81 kilo oldum daha 21 yasindayim
Benim de ders çalışmam lazım bide uyudukça uyuyasın geliyor: (((( bende baslamaliyimdiyete yeni başladım . spora başlamadım henüz ama başlıcam . yarın başlarım .pilates videoları var başlıcam ..spor salonuna yazılamam çalışıyorum vaktim yok artık evde .
bravo maşallah ne irade .yazmadan duramadım bende 2 sene önce bu yaşta ve bu kilodaydım tamda yılın bu zamanlarında başladım diyete ve 2 ayın sonunda 20 kilonun çoğunu vermiştim umarım bu tesadüf tarihler senide motive eder
Sizinde sıkı bi diyete ihtiyacınız var81 kilo oldum daha 21 yasindayim
evet ama hareket lazım . sırf diyetle sadece zayıflıyorsun sıkılaşma olmuyor . o yüzden iki taraftan darbe indirmek lazım kilolara yağlaraBenim de ders çalışmam lazım bide uyudukça uyuyasın geliyor: (((( bende baslamaliyim
Ben 8 kilo versem tamamdır 50 kilo olmak istiyrm o zamn bazenlerin de küçülüyor çünküdizlerinde bi problem yoksa ip atlamayı ihmal etme tüm vücudu sıkılaştırıyor çok etkili
zumba videolarına bakabilirsin çok etkili oda ablam zumba ve diyetle 8 kilo vermişti
Hangi diyeti uyguladınyazmadan duramadım bende 2 sene önce bu yaşta ve bu kilodaydım tamda yılın bu zamanlarında başladım diyete ve 2 ayın sonunda 20 kilonun çoğunu vermiştim umarım bu tesadüf tarihler senide motive eder
canım ben sağlıklı beslendim,Hangi diyeti uyguladın
Hemen yazae misin ne yaptin yaptın da bu muhteşemli gi kazandınyazmadan duramadım bende 2 sene önce bu yaşta ve bu kilodaydım tamda yılın bu zamanlarında başladım diyete ve 2 ayın sonunda 20 kilonun çoğunu vermiştim umarım bu tesadüf tarihler senide motive eder
canım benim istemek çok önemli ben artık kilolu olmaktan bıkmıştım ve çok kararlı başladım spor salonuna yazıldım abur cuburu yemedim süt ve yoğurt çok tükettim ayrıca tavuk bol su içtim sonuç -20 kilo oldu daha vermek istediğim 9 kilo varHemen yazae misin ne yaptin yaptın da bu muhteşemli gi kazandın
toplamda 4 5 ay sürdü canım ama büyük kısmını ilk 3 ayda vermiştimOooooo maşallah kac günde vermiştin canım bu 20 kiloyu
Oooo 20 kilo süper ya bu akksam tam kilo vermeye kararıydın kendimi tutup dikkat edecektim salondan çat çat ses geliyor bir baktım çekirdek yiyorlar hemen bende oturdum yedim bir baktım masada pasta var hemen atıldım onuda yedim 1 bardak fanta içtim şimdide ilacımı içip uzandımtoplamda 4 5 ay sürdü canım ama büyük kısmını ilk 3 ayda vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?