Merhaba, benim de doğumdan sonra kilo sorunum nedeniyle basenlerde ve göbeğimde fazlalıklar var.. emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum, birçok ürün de emzirme döneminde kullanılmıyor, ayrıca lahananın çok faydalı olduğunu biliyorum ama guatr ameliyatı olduğum için lahana da tüketemiyorum.. uzun araştırmalardan sonra artık araştırmayı bırakıp uygulamaya başladım, bugün 7. günüm, uygulamaya başladığımda 58-59 kiloydum, şu an tartıldığımda 56,5-57,5 arası çıkıyorum, sabah akşam farkediyor çünkü.. uygulamaya öncelikle dermaroller almakla başladım, çatlaklar, selilütler için özellikle, 1,5 mm olandan, ayrıca kullanacağım ürünlerin cilde nüfuzunu arttırması için.. daha sonra mustela'nın gıda takviyesini aldım, hiçbir yan etkisi yok, ayrıca sıkılaştırıp kilo verdirdiğini öğrendim, eczane de garanti verdi bu konuda. mustela'nın vücut sıkılaştırıcı jelini de aldım tabi yanında.. sporsuz zayıflanamayacağını düşünerek ab rocket mekik aleti aldım, dikey kondisyon bisikletim evde zaten vardı.. şimdi öncelikle sabahları mustela hapımı içiyorum, ardından gün içinde en az yarım saat bisiklet ve 300-500 arası mekik çekiyorum, akşamları yatmadan önce de dermarollerla istediğim bölgelere birkaç defa geçerek jelimi sürüyorum.. ayrıca gün içinde 1,5-2 lt su içiyorum, yemeğimi çok fazla kısamıyorum.. bu uygulamaya sıkı bir şekilde en az iki ay devam etmek gerekiyor.. hedefim 50 kiloya düşmek, basenlerimden ve göbeğimden kurtulmak.. inşallah bulduğum bu formül işe yarar..şimdilik yarıyor gibi görünüyor.. bakalım..
bence basenleri duvara kapıya vurmak yerineegzersiz yapın arkadaşlar
nasıl yapıcağını bilmeyen arkadaşlar için, google'da aratırsanız egzersiz videoları çıkıyor. çok değil günde 10 dakikanızı ayırsanız, bu daha sağlıklı olur.
ben eski sporcuyum. bir sakatlık sonrasında 6 ay kadar yatmak zorunda kalmıştım çelik bel korsesiyle. 10-15 arası kilo aldım. sağlığıma kavuşunca sadece bel-bacak egzersizi yaptım ve basenlerim kaboldu.
unutmayın ki hiçbir karışım, hap, formül, vurma, çarpma vs vs egzersiz kadar sağlıklı ve sonuç verici değildir
Selamm kızlarrr ben 4 sene once 73 kıloydum boyum 1.65 o zamanlar cok kıloluydum gobek falanda oldugu ıcın basenler ortaya cıkmıyodu tabıı.Uzunca bı suredır ıstedıgım kılodayım.suan kılom 57.Zaman zaman 55e dusuorum falan.Ama basenlerım cok fazla.Kalçalarım geniş.Bu duvara vurma işini denemeye basladım annemde soylemıstı ama ınanmamıstım :) 38 beden suan alt bedeniim.üst bedenim 36.ınsallah ıse yararda kurtuluruz su basenlerdennn.
aktarlardaa satılıoo cnmmm çokk güzellll tawsiyee ederimm herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?