Siz de az edep ar eğitimi alın ! İnsanlarla nasıl konuşacağınızı öğrenin !Sitenize duvar sınırı çektirin giren çıkan olamasın.
Yaşadığınız yer belli, ortam belli. Neyin şikayeti bu anlamıyorum.
Birileri besliyor diye çemkirmişsiniz. Sizin o gizli hayvan düşmanlığınız ben de hayvanseverim denince gizlenmiyor.
Beslenecek tabi. Aç bir canlı görseniz yemek vermeyecek misiniz?
Sadece evine alabilenler mi hayvansever olup besleme yapabilir.
Az yiyin kendinize güvenlikli duvarlı bir site bulun. Sorun yaşamazsınız.
Umarım kendileri sınanmaz bu durumla ben o kada vicdansız olmayacağımşimdi bi sürü beddua loading sana ...
başlamış bile...
aç kalmasına insanın içi razı olmaz o kişileri de anlıyorum ama çocuğu için kendi için endişelenen kişiler de bu bedduaları haketmiyor asla.
Çok vicdanlı bir insansınız gerçekten gözyaşım pıtUmarım kendileri sınanmaz bu durumla ben o kada vicdansız olmayacağım
Saldırdı diyorum okuduğunuzu anlamamışsınızDerdiniz ne? Çok ciddi soruyorum burada sorun ne? Hayvan saldırmıyor bir zararı yok, ne istiyorsunuz tam olarak? O barınaklarda o hayvanlara ne olduğunu bilerek alınmalarını istemek düpedüz kötülük.
Hayvanseverler kadar taş düşsün başı kadar taş düşsün
Ya siz barınaklar şu haldeyken biz neler izlemişken barınağı aramışsınız nereniz hayvansever acabaMerhaba hayvanseverim öncelikle kimse gelip konuma karışıp hayvanseverlikten dem vurmasın lütfen
Sitede oturuyoruz karşı tarafta gece kondular var her türlü tavuk kedi horoz ördek bile siteye giriyor tekrar geri gidiyor buraya kadar hadi sorun yok sonuçta biz burda ev alırken az çok tahmin etmeliydik ama yaklaşık 1 haftadır siteye bi köpek girdi ve asla gitmiyor bebeğim 18aylık dün de bugünden yanından geçerken üzerimize geldi ve sitenin her yerinde pislik bırakmış girişten çıkışa kadar böyle..
Site grubuna yazdık birileri mama veriyor o sebeple gitmediğini düşünüyoruz kimse sahiplenmiyor da (evine götürebilir isteyen) yöneticiye söyledik o da götürdük geri geldi diyor..
Velhasıl Belediyenin barınağına alınsın diye aradım ama bana hasta ve yaralı ise alınır diyor var mı böyle bir şey ?
Başka Nereye başvurulur ?
Nerede saldırdı yazıyor? Üzerimize geldi yazmışsınız. Üzerine gelmekle saldırmak aynı şey mi? Şu hayvanları öldürtmek için ne bahane bulacağınızı şaşırdınız artık ya.Saldırdı diyorum okuduğunuzu anlamamışsınız
Kötülük yapıldığını bilmiyorum
Merhaba hayvanseverim öncelikle kimse gelip konuma karışıp hayvanseverlikten dem vurmasın lütfen
Sitede oturuyoruz karşı tarafta gece kondular var her türlü tavuk kedi horoz ördek bile siteye giriyor tekrar geri gidiyor buraya kadar hadi sorun yok sonuçta biz burda ev alırken az çok tahmin etmeliydik ama yaklaşık 1 haftadır siteye bi köpek girdi ve asla gitmiyor bebeğim 18aylık dün de bugünden yanından geçerken üzerimize geldi ve sitenin her yerinde pislik bırakmış girişten çıkışa kadar böyle..
Site grubuna yazdık birileri mama veriyor o sebeple gitmediğini düşünüyoruz kimse sahiplenmiyor da (evine götürebilir isteyen) yöneticiye söyledik o da götürdük geri geldi diyor..
Velhasıl Belediyenin barınağına alınsın diye aradım ama bana hasta ve yaralı ise alınır diyor var mı böyle bir şey ?
Başka Nereye başvurulur ?
Bu kadar kötü durumda olduğunu gerçekten bilmiyordum ama bebeğim mi köpek mi diye bir seçimim olamaz sizin olunca köpeği seçersinizYa siz barınaklar şu haldeyken biz neler izlemişken barınağı aramışsınız nereniz hayvansever acaba
yemeyinHayvansevermiş yerseen
Diğer hayvanlar anlık gelip dönüyor bu köpek geldiğinden beri hiçbir hayvan gelmiyorKöpeğin yerini değiştirmenin en kolay yolu, sizin siteye uzak bir noktaya onun görebileceği şekilde mama bırakmak. Sitede diyelim dört bina var, sizden uzak tarafta mama koyun. Ya da mama vererek siteden çıkartın. Birkaç kez de uzak yere mama bırakın köpek yer değiştirir.
Saldırgan hayvan olsa siteye giren ördek tavuk onlara saldırır ilk olarak, kuduz gibi hastalıkta taşımıyordur öyle olsa diğer hayvanlarda da olur hastalık.