• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıboş köpek meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım siz de bebeğinizle sınanırsınız 🤲🏻ahlaksız !
Onun hadsizliğine sen neden beddua ediyorsun ki ? Hem de bebegiyle.
Hadsiz hadsizdir ne diye uyuyorsunuz ?
Şu mübarek aylarda ettiginiz beddualardan korkun bence karşılıklı olarak.

Onun hadsizliğine sen neden beddua ediyorsun ki ? Hem de bebegiyle.
Hadsiz hadsizdir ne diye uyuyorsunuz ?
Şu mübarek aylarda ettiginiz beddualardan korkun bence karşılıklı olarak.
Söz konusu bebeğim çünkü 😏
Burdaki herkes maşallah mevlana gibi.
Biri size beddua edince ne yapıyorsunuz merak ettim 🤷🏻‍♀️🌺

Hayvan dışkısı bebek sağlığı için bir tehdit oluşturmuyor. Çok temiz caddelerde yaşamak istiyorsanız Dubai’ya ya da Singapur’a yerleşebilirsiniz.
Sizin çocuğunuzun ne kadar yaşam hakkı varsa, o köpeğinde var. Barınaklar nasıl bir yer sanıyorsunuz? Hayvanlar birbirini yiyor. Bırakınca hayvancağız bir şansı olsun. Zaten kış. Soğuklarda belki de ölecek soğuz.
Allah kalbinize bütün canlılar için merhamet diliyorum.

Şimdi toplu cevap olsun
Barınak nasıl düşünürsün orda hayvanlara şöyle şöyle yapılıyor diyenlere 🙋🏻‍♀️
Öncelikle 1-2 haber gördüm evet ama hepsi öyle midir bilemem diye sordum belki de başka bir fikir verilir dedim
Ama hakaret etmekten konuyu anlamamış çoğunluk…
Hadi ben barınaklardan habersizim siz hergün çıkan köpek saldırılarından habersiz olamazsınız ama pardon size göre onlar komplo değil mi ?
Ben bebeğimin saniyelik bile olsa alınıp öyle parçalanmasına göz yumamam
Ha siz göz yumarsınız eyvallah
Allah köpek sevdiğiniz kadar insan da sevmeyi nasip etsin size..
Merak etmeyin ben köpek ölsün diyecek kadar kötü değilim korkmayın 🙋🏻‍♀️

Bununla ilgili bir çok haber gördüm sizlerde görmüşsünüzdür illaki hatta bi kaç gün önce okuldan dönen çocuğa saldıran köpekleri gördüm çocuğun kafasına 30 bilmem ne kadar dikiş atıldı ve çocuk evden çıkmıyor okulunada gidemiyor korkuyor konu sahibinin de belki bebeği için endişelenmiş olması hayvanları dışladığı veya onları sevmediği anlamına gelir demek sanki kesin bir tanı olarak vurgulanamaz ama şunuda belirtmek istiyorum ki barınakta hayvanlara o kadar kötü işkenceler yapılıyorki 😟 diri diri gömüyorlar onuda gördüm ben burda konu sahibine değilde bu işi yürütenlere diyecek bi kaç sözüm var tm beddua etmek doğru değil heleki şu mübarek aylarda ama edicem dilerim o hayvanlara yaşattıklarını yaşarlar masum ve dilsiz hayvanlara yapılan işkencelerin savunulur bi tarafı zaten olamaz sizde lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olun korkunuzu anlıyorum ama araştırıp varsa eğer daha güvenli bir barınağa bildirin ki olduğunu da zannetmiyorum 😒

Bununla ilgili bir çok haber gördüm sizlerde görmüşsünüzdür illaki hatta bi kaç gün önce okuldan dönen çocuğa saldıran köpekleri gördüm çocuğun kafasına 30 bilmem ne kadar dikiş atıldı ve çocuk evden çıkmıyor okulunada gidemiyor korkuyor konu sahibinin de belki bebeği için endişelenmiş olması hayvanları dışladığı veya onları sevmediği anlamına gelir demek sanki kesin bir tanı olarak vurgulanamaz ama şunuda belirtmek istiyorum ki barınakta hayvanlara o kadar kötü işkenceler yapılıyorki 😟 diri diri gömülüyolar onuda gördüm ben burda konu sahibine değilde bu işi yürütenlere diyecek bi kaç sözüm var tm beddua etmek doğru değil heleki şu mübarek aylarda ama edicem dilerim o hayvanlara yaşattıklarını yaşarlar masum ve dilsiz hayvanlara yapılan işkencelerin savunulur bi tarafı zaten olamaz sizde lütfen bu konuda biraz daga duyarlı olun korkunuzu anlıyorum ama araştırıp varsa eğer daha güvenli bir barınağa bildirin ki olduğunu da zannetmiyorum 😒
Ya anlamamış çoğu
Defalarca diyorum ki 10 yıldır alışveriş yaptığım marketin önünde kocaman iki köpek var asla korkmadık bugüne kadar kendi elimizle defalarca ama verdik ama bu sitedeki köpek saldırgan belli direkt koştur koştur peşimize veriyor hırıltı sesi geliyor yakalasa yiyecek cinsten geliyor normal değil,dün bebeğimi arabaya zor attım tetikte bekliyor önceki gün 2yaş civarı bebeği annesi zor altından almış ikizlerim 8yaşında onlar söyledi bunu da.
Hani sanki ben öldürmek istiyroum demişim gibi cevaplar..
Bu kadar kötü olunmaz.
Beddua edenlere karşılık verince de ben kötü oldum

Valla hanımefendi kusura bakmayın da bazı şeylerde dilimin kemiği yoktur size tek tek burda anlatırım ama işte anlamayacağınız için de kendimi yormak istemiyorum lakin şunu söylemek isterim dört ayaklıdan değil de iki ayaklıdan korkun bence

Valla hanımefendi kusura bakmayın da bazı şeylerde dilimin kemiği yoktur size tek tek burda anlatırım ama işte anlamayacağınız için de kendimi yormak istemiyorum lakin şunu söylemek isterim dört ayaklıdan değil de iki ayaklıdan korkun bence
Doğru iki ayaklı hadsizlerden korkmak lazım
Hani bebeği ölse nolcak köpek yaşasın diyenler daha tehlikeli bence de 😉 ki be köpek ölsün demiyorum onlar gibi !
Az haber izlese bu tipler anlarlar mı endişemi acaba,yok sanmam anlamazlar yüne de ;)

Doğru iki ayaklı hadsizlerden korkmak lazım
Hani bebeği ölse nolcak köpek yaşasın diyenler daha tehlikeli bence de 😉 ki be köpek ölsün demiyorum onlar gibi !
Az haber izlese bu tipler anlarlar mı endişemi acaba,yok sanmam anlamazlar yüne de ;)
Burda hiç bir kadın size bebeğiniz ölsün demez tepki alıyorsunuz yorumlarınızla çünkü yanlış konuşuyorsunuz
Barınakları bilmiyorum diyorsunuz o zaman araştırma yapıp öyle konuşmalısınız
O hayvanların ağzı dili yok bırakında şu soğuk havalarda bari karınları doysun

Bizim geçmiş zamanda rottweiler bir köpeğimiz vardı dişi, babası dünya şampiyonu scr li bir köpekti yani cüssesini düşünün diye yazıyorum.

Biz çok sosyal yetiştirmiştik ve çocuklara inanılmaz zaafı vardı yani çocuk gördüğü an hayvan iyice şapşikleşiyordu. Oyun oynamak istiyor, asla ısırmaz hırlamazdı çocuğa ama bize atladığı gibi çocuğa atlayınca deviriyor sonra oynamaya başlıyordu.

Benim yakın arkadaşımın oğlu gelmişti 5 yaşında ona da öyle yaptı çocuğu kucağıma aldım o şekilde çocuğa patilerini koyup sevdi. Annesi bildiğinden dolayı paniklemedi.

Eğer saldıracak olsa bunu belli ederdi size yaklaşan köpek. İnanın o zavallıların çocuğa ayrı bir zaafları var. Her koşması, atılması saldırma değil sadece sevgi.

Bırakın besleyen beslesin hayvan aç kalmasın. Çocuklarımızı hayvandan ziyade insandan korumak gerek.

Hem sokak hayvanlarini besleyen hemde evcil hayvani olan biri olarak Konu sahibinin endisesini cok iyi anlıyorum. Bizim sitenin 3 kopegi var yillardir bizimle kuryeler vs geldiğinde korkup soruyorlar isirir mi saldirgan mi diye deriz bizim sitenin kopekleri adlari var vs duzenli beslenir. Lakin bir gun sitede 2.5 yas cocuk ve annesi yuruyordu anne biraz ondeydi kopek o sira 2 aracin arasindan ciktiginda anneyi gormedi cocugu tek sansi once hirladi ve ustune atladi. Anne hirlama sesini duyunca arkasina hamle yapip refleksle cocugu kolundan tutup kaldirdi zaten anneyi goruncede sus pus olup durdu kopek. Inanin sok oldum. Bizim kopek dedigimiz cocuklarima da korkma onlardan zarar gelmez dedigim kopek 2.5 yas cocugunu tek olduğunu saninca saldirdi. Ogunden sonra kimseye korkma diyemem. Bizim kopekleri belediye almaya gelecekti biz vermedik cip takildi apt gorevlisi uzerine tasma da takıldı her ne olursa vermedik lakin cocugumuzu da daha yanlarina ozellikle tek yanastirmadik. Yani sonucta guduleriyle yasiyorlar ne cocugumu tehlikeye atmak isterim ne o hayvanin hayatini zehir etmek isterim. Mumkun mertebe dikkatli olmak lazım

Aman yarabbi köpek üzerinize mi gelmiş inanılmaz korkunç bir durum.
İnanır mısınız köpek benim de üzerime geldi yanlışlıkla elim kafasına gitti sevdim azıcık da mama verdim meğer o kadar sevimlimiş
Bir deneyin isterseniz
Te Allahım ya
Sürü bile değilmiş tek bir köpek nasıl bu kadar sorun olabilir
Şu mübarek günlerde o canı kendinize sevdirin siz de mama verin belki biraz sevaba girersiniz

Şimdi toplu cevap olsun
Barınak nasıl düşünürsün orda hayvanlara şöyle şöyle yapılıyor diyenlere 🙋🏻‍♀️
Öncelikle 1-2 haber gördüm evet ama hepsi öyle midir bilemem diye sordum belki de başka bir fikir verilir dedim
Ama hakaret etmekten konuyu anlamamış çoğunluk…
Hadi ben barınaklardan habersizim siz hergün çıkan köpek saldırılarından habersiz olamazsınız ama pardon size göre onlar komplo değil mi ?
Ben bebeğimin saniyelik bile olsa alınıp öyle parçalanmasına göz yumamam
Ha siz göz yumarsınız eyvallah
Allah köpek sevdiğiniz kadar insan da sevmeyi nasip etsin size..
Merak etmeyin ben köpek ölsün diyecek kadar kötü değilim korkmayın 🙋🏻‍♀️
Biz çok severiz çocuğumuzun parçalanmasını bu ne biçim düşünce ya. Ama gariptir hayvanlar da anlıyor biliyor musun hayvan severlerin çocukları genelde parçalanmıyor hayvanlar da biliyor kimi ısıracağını. Umarım hiçbir çocuk ısınılmaz tabii ki ama hayvanları sevmeyenleri ısırırsın köpekler afiyet olsun🤣

Maması önünde yeterince var öyle saldırma pozisyonu almasa ben de bu kadar tedirgin olmazdım merak etmeyin 🙋🏻‍♀️
Ben ilk defa köpek görmüyorum bulunduğum yerde birçok komşum esnaf köpek bakıyor bunun gibi değil hiçbiri doğal olarak bebeğim için başka çocuklar için endişeliyim 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Saldıracak olsa çoktan saldirirdi birine köpek oynama içgüdüsü de olabilir o normalde ses yükseltip korkmayinca sakinleşir muhtemelen barınakta ölür zaten madem esnafa söylense dilinden anlayan birisi daha iyi karar verebilir saldırganmi degilmi beş köpeğe bakan esnaf 6 .yada bakar sitede hep kişi toplanıp destek olsa mamaya ne güzel olurdu benimseyen köpek yerini asla saldirmaz sizide anlıyorum fakat onlarla yer değiştirsek eminim hepimiz bir arabanin altına atlardik bitsin bu hayat diye biz insanlar yüzünden bu haldeler ben bile suçluyum bu konuda neye yetebiliyoruzki kendi adıma çoğu şeyi kurtaramiyoruz zaten düzenli bır plan olmalı üreme engellenmeli yada yasayabilecekleri ortamlar gerçekten yaşanabilir olmalı sahiplenme artmalı gerçi ne planlı da bu planlı olsun ütopik işte .Sonuçta bir ülkenin gelişmişlik düzeyini canlıların refahı ve korunması belirler siz biz hepimiz.Allah bebeğinize uzun ömür versin kötü insanlardan korusun onlar bı kap mama ile ne uzak olur ne vefalı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X