Basıldık.

Çok terbiyesizce yaptığı koskoca adam ,çocuk olsa neyse ,illa cilveleşmenize gerek yok ,uyurken insan şekilden şekile giriyor,belki sıkıntı geldi pijamanızı çıkarıp attınız üstünüz açıldı ,ne bileyim her türlü ihtimal var, o ev onların ama o oda geçici süreliğine olsada size ait.bu sayede öğrenmiştir artık kapısı kapalı odaya pat diye girilmeyeceğini.

O gençlerin fantezilerine konuk olursunuz şimdi
Pılınızı pırtınızı toplayın gidin sabah bence. Çok büyük patavatsızlık yaptıkları. Çevreye de onlar anlatmadan siz anlatın yaptıklarını. Ayrıntı vermek zorunda değilsiniz, gece pat diye odaya giriyorlar demeniz yeterli.

Iceri girmesini bende yadırgadım.
Iki ayri yatak acmalarini da yadirgadm.
Esimle biz anneanesine gittik onlarda ayri yatak yapmışlardı.
Biz yine bir yattik

bu arada, odada bebek olunca kimse karı kocanın bir yakınlaşma yaşayacağını düşünmüyor, o yüzden dalıyorlar odaya.
çok duydum çünkü örneğini, yalnız çiftin odasına pek girilmiyor ama bebekli olunca herkes dalıyor. halbuki üzerlerini değiştiriyor bile olabilirler.

Ayy terbiyesizlik ya. 24 yaşında kazık kadar adam ne kadar ayıp yani üstünüzü değişiyor da olabilirdiniz. Sadece İç çamaşırlarınız olsaydı aman Allah korusun rezalet olur yani. Utanmakta haklısınız bende çok fena utanırdım ama bence bişey demeyin. Denicek ne var ki bidahakine kapıyı çalın mı diyeceksiniz 24 yaşındaki adama bu saatten sonra saygıyı ahlakı kimse öğretemez.

Ama onların ayıpları bir daha evlerine filan gitmeyin hatta ben olsam birdaha görüşmem bile hem utancımdan hem de yaptıkları edepsizlikten.

O da bir sey mi bir tanidigin basina geleni anlatayım gerdek sabahi görümce kapiyi acmis kalksaniza sabaha kadar besik mi salladınız hayirdir siz demis
Not :gorumce 35 yasinda

Ayy konuyu okuyunca yazmadan edemedim :) bizde yazları haftasonları kv yazlığına gidiyoruz. Kaynımlarda gelince bi boş oda var onlar orda yatıyor Hz.Elti olduğu için töbe estafrullah. Nese bizde salonda yatıyoruz ama kapısı yok yani ulu orta salon bildiğin kapıdan girişte karşında olanlar salonlardan. Eşimde yakınlaşmak isteyince bende saçmalama dedim uluorta olurmu hiç kapısı bacısı yok odanın. Amann ne olcak herkes uyuyunca yaparız kendi evim değilmi sonuçta dedi. Nese saçmaladığını belirttim tekrar döndüm yattım. Sabah bi uyandık kv karşı çekyatta uyuyor bide demez mi cocuk sürekli üstünü açtı (yani benim oğlum) Bende hep baktım kapadım üstünü. Benim yatağada biri ıslak çamasır koymuş bende buraya yattım mecbur dedi. Kv gidince, Eşime döndüm yaaa gördünmü kadın sabaha kadar yanımızda yatmış bide dönüp dolaşıp bize bakmış cocuğun üstünü örtmüş dedim :))) daha da ağzım yandı ne içimden geçiririm böyle bişey ne de eşime izin veririm :) aman aman eksik kalsın öpüşmesi koklaşması başkasının evindeysen kardeş gibi yatacan başka çaren yok bacım :)))

Oğlandan sonra teyzenin gelmesi sadece bana mı garip geldi? Yanlışlıkla girdiyse insan bi' suçlu hissedip odanın kapısının önünden geçmez.Bence bilerek girdi ama uyuduğunuzu düşünüyordu.

Hiç sevmiyorum bu yatıya kalma işlerini.Evler zaten küçücük.En geniş evde bile misafir yatak odası yok ama yatıya kalınıyor yine de.Çok gıcık bi' durum bence.

24 yasinda bir adam baskasinin yattigi odaya pat diye giriyorsa o utansin annemle babamin odasina dahi kapi calip girerim ya adamdaki rahatliga bak ister opusursunuz ister baska sey yaparsiniz cok abes gelmedi bana caniniz istemistir yaparsiniz

Valla ben öpüşen, cilveleşen, aşk yaşayan çiftleri görünce mutlu oluyorum. Kavga eden, didişen çiftleri gördüğümde de içimden ağlamak geliyor. Evime gelen çiftleri de ne yapıp edip beraber yatırmaya çalışıyorum( çok kalabalık misafir grubunda bile).
Tabi ki Yanyana uyuyacaksınız da öpüşeceksiniz de. Allah aşkınızı arttırsın.
Karı kocanın odasına dalanlar utansın.

Onlar edepsizmis canım koskoca adamın ne işi var terbiyesizlik

Çocuk oldu mu artık kardeş olacağınızı düşünüyorlar sanırım :) 23 24 yaşındaki koca kazıkların odaya girmesi tuhaf,utanması gereken onlar...

Biz de eşimle babannesine gittiğimizde kapıyı çalar falan ama nolur nolmaz diye yine de kilitleriz,ya da kapının arkasına birşey koyarız.İşi kış tutmak lazım.

24 yaşına gelmiş ama eğitim verilmemiş. Demek ki oğulları kapıya tiklatmadan ana babasının odasına dalıyor çok terbiyesizce bir davranış. 24 yasin da ya 4 yasinda değil.

Ayrıca size niye 2 ayrı yatak yaptılar ki ben olsan asla kabul etmem sonuçta evlisiniz yani ne münasebet odama girip tuhaf tuhaf bakmaları filan. Sevişmeden ilişkiye girmeden mi çocuk yapmışlar leylekler mi getirmiş onları.

Ben açık açık söylerdim bizim evde asla kapı tiklatmadan içeri girilmez bu yapılan davranış kabul edilemez diye. Ayrıca o evde bir daha kalmayın derim.

ne kadar ayıp ya!
7-8 yaşında çocuk odaya dalsa “küçüktür, aklı ermemiştir” diyeceğim ama
23-24 dediğin bildiğin koca yetişkin!
ne olursa olsun bir insanın odasına kapı tıklanmadan girilmeyeceğini bilmiyor mu?
önemli olan orda sevişip sevişmiyor olmanız da değil, her türlü şeyi yapıyor olabilirdiniz, isterseniz sevişirsiniz kime ne ki? ya da belki üstünüzü değiştiriyordunuz tam o sırada? ne bileyim özel bir yerinizde sivilce sıkıyordunuz, özel bir şey yapıyordunuz her şey olabilir her şeyi yapıyor olabilirsiniz. belki sadece uzanıyordunuz.
ne olduğu fark etmez ki. yalnızdınız ve biri pat diye içeri daldı. terbiyesiz herif!
çok sinirlendim. ama ne denir bilmiyorum

Laf sokma boşver, sevmek sevilmek güzeldir, kavga mı etseydiniz bırak böyle basılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…