Basıldık.

Esle cilvelesmenin yeri yurdu olmaz yatak odasi adi ustunde bence kapiyi calmadan girmeleri cok ayip abes bi durum konuyu acarlarsa rahatsizliginizi belirtin yoksa bisey olmamis gibi davranin
 
Yo bence birisi bebek ve anne için yatağın diğeri erkek eş için :)
 
Her evde misafir çiftler için çift kişilik yatak mı oluyorda, neden ayrı yatak açtılar diye şaşırılıyor .
Misafir umduğu değil bulduğu yerde yatar. Hem birinin evinde misafir olunacak hem de sunulan şartlar beğenilmeyecek.
Mümkünse kimse kimsede yatılı kalmasın.
 
Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.

eşimle her yerde ve her an cilvelesirim yalnızsak. Bana gore de cilvelesmenin yeri ve zamanı yoktur. Sizin düşünceniz doğru değil bence.
 
Ne saçma bir konu, saçma sapan bir durum, saçma sapan yorumlar da var. Neden ayrı yatak diyenler var ya, şaka gibi. Misafirliğe gittikleri evde çift kişilik müsait yatak yoksa ne yapacaktı ev sahibi? Evin imkânları bilmeden etmeden ne güzel sallamışlar. Elbette karı koca ayrı yatması saçma ama evde geniş yatak yoksa, kanepe, tekli yatak gibi imkanlar varsa ne yapsın insanlar? Ha ille de kocamla yatıcam diyen varsa buyursun yer yatağı yapsın, misafirin imkânı yetmiyorsa. Yaşanan olaya yorum bile yapmıyorum o derece saçma bir hareket, surata flaş tutma falan, ayının tekidir bunu yapan.
 
Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
Ne varki burda derdini anlatmış kadin. Y Yagmurlubulutlu çok kafana takma onların utanması gereken bir olay evli bir çiftin odasına öyle dalarlsrsa olacağı da o . Çok ayıp etmişler. Bence cilvelesmenin yeri ve zamanı zatn eşinle baş başa kaldığın vakittir eşinle baş basayken cilvelesmenin vakti yoktur katılmıyorum bazı arkadaşların düşüncesine:)
 
Laf ederlerse sizde söylersiniz ama onlar da hatasını anlamıştır lafını açıcaklarını sanmıyorum keşke daha dikkatli olsaydınız bide her zaman kalmadığınız yer olduğu aşikar ne olcağını bilemezdiniz keşke öpüşmeseydiniz her an gelirler bişey olur diye ama onların yaptığı da doğru değil amann iki ucu bipli değnek
 
Biz eşimle Yen’i evliyken görümcemlerde kaldık bir gün Ve ayrı yatak açmıştı. Bişey yapacağımızdan değil de çok yadırgamıştım.Aylar geçtikten Sonra da onlar bize kalmaya geldiklerinde de laf sokmuştum yataklarını ayrı açmayıp. Kocaman adam diye tabir ettiğimiz çocuğun içeri girmesini yadırgadım ama neden ayrı yatak açtıklarına da anlam veremedim doğrusu
 
Sadece bana mi konu tuhaf geliyor? Yani iceriye dalan 23-24 yaşindaki adam. 12 yaşindaki bilinçsiz çoçuk değil.

Yani birak kari kocanin odasina dalmayi. Normal odaya dalmamasi gerektiğini bilmesi lazim. Sorun cilve felan bile değil. Konu sahibi orda ciplak, kiyafetini değistirkende olabilirdi.

Bide madem gelmiş kimse demiyor mu "sen burda ne ariyorsun, alacagini yarin al terbiyesiz" diye.

Benim etrafimda böyle insanlar yok. Misafire ekstra hasas davranilir. Ne bilim pek inandirici gelmedi bana. Daha doğrusu böyle insanlarin var olduğuna inanmak istemiyorum.
 
Bence laf sokacak kadar abartili ni olay degil.en iyisi gormezden gelmek çocuk nerden bilsin esinin yatagina gittiğini bence hic bozuntuya vermeyin
 
24 yasinda cocuk degilki ayiptir ya odaya girip bisey aramak nedir onceden dusunseymis..ayrica size ayri yatak yapmalarida cok sacma
 
Bence laf sokacak kadar abartili ni olay degil.en iyisi gormezden gelmek çocuk nerden bilsin esinin yatagina gittiğini bence hic bozuntuya vermeyin
Kocasindan ayri yatiyor olsa koskoca delikanlinin odaya destursuz dalmasi hosgorulebilirdi oyle mi? Her ne sekilde yatarlarsa yatsinlar sizce bu sekilde odaya girmesi uygun mu? Kocasinin ooynuna gittigini bilse gitmeyerek once fikirlilik mi yapmis olacakti. Bakis aciniz oldukca ilginc! Sorun kimin nerede yattigi degil. Misafirin yattigi odaya bu sekilde girilmeyecegi. Hele hele karsi cinsten birisi varsa o odada.
 
Valla asil rezilligi yapan onlar siz degilsiniz. Sonucta evlisiniz oyle pat diye odayami girilirmis destursuz. Bosver hicbirsey soylemene gerekte yok. Siz utanmayin onlar utansin. Ayrica kocan bu senin cilve de yaparsin baska seyde ne fark eder. Bu biraz onlarin densizligi olmus kafaniza takmaniza bile degmez.
 
Tabii ki de sabah hiçbi laf sokmamalısın.. tamam odaya dalması doğru değil ama onların evinde kalan sensin, misafirin ev sahibine laf sokması çok saçma olur.. kaldı ki zorunluluktan filan ca değil, gezmeye gitmişsiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…