- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
- 53
- Konu Sahibi Yagmurlubulutlu
-
Hadi kadını anladımda adam niye öpüyor
Yo bence birisi bebek ve anne için yatağın diğeri erkek eş için :)eğer yataklar çekyat gibi bişeyse rahatça yatsınlar diye olabilir.
bu arada evet utanması gereken 24 yaşında o koca oğlan. ama eminim ona da ders olmuştur. Bir dahakine dikkatli davranır. utanacağınız bişi yok rahat olun
Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
Ne varki burda derdini anlatmış kadin. Y Yagmurlubulutlu çok kafana takma onların utanması gereken bir olay evli bir çiftin odasına öyle dalarlsrsa olacağı da o . Çok ayıp etmişler. Bence cilvelesmenin yeri ve zamanı zatn eşinle baş başa kaldığın vakittir eşinle baş basayken cilvelesmenin vakti yoktur katılmıyorum bazı arkadaşların düşüncesine:)Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
Biz eşimle Yen’i evliyken görümcemlerde kaldık bir gün Ve ayrı yatak açmıştı. Bişey yapacağımızdan değil de çok yadırgamıştım.Aylar geçtikten Sonra da onlar bize kalmaya geldiklerinde de laf sokmuştum yataklarını ayrı açmayıp. Kocaman adam diye tabir ettiğimiz çocuğun içeri girmesini yadırgadım ama neden ayrı yatak açtıklarına da anlam veremedim doğrusuIyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
24 yasinda cocuk degilki ayiptir ya odaya girip bisey aramak nedir onceden dusunseymis..ayrica size ayri yatak yapmalarida cok sacmaIyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
Kocasindan ayri yatiyor olsa koskoca delikanlinin odaya destursuz dalmasi hosgorulebilirdi oyle mi? Her ne sekilde yatarlarsa yatsinlar sizce bu sekilde odaya girmesi uygun mu? Kocasinin ooynuna gittigini bilse gitmeyerek once fikirlilik mi yapmis olacakti. Bakis aciniz oldukca ilginc! Sorun kimin nerede yattigi degil. Misafirin yattigi odaya bu sekilde girilmeyecegi. Hele hele karsi cinsten birisi varsa o odada.Bence laf sokacak kadar abartili ni olay degil.en iyisi gormezden gelmek çocuk nerden bilsin esinin yatagina gittiğini bence hic bozuntuya vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?