Başım belada mı ?

Bunda korkacak birşey yok. Herkes herkes hakkında bir şeyler uydurup anlatabilir de, bunda da birşey yok. Bence eski nişanlınızdır, bu kadar ipucu varken -hani hala size göndermeler falan yapması gibi- sizinle başkasının uğraşacağını sanmıyorum. İnstagramda ifşa sayfaları var, rahatsız eden, terbiyesiz şeyler yazan hesapları direkt ifşa ediyorlar, onlara yollayın gitsin.

sikayetci ol bence. korkma. inkar ettigin surece insanlar suphe etse bile hakkinda kotu dusunmezler. korkarsan ciddiye alirlar. iftira atiyor şikayetçi oldum falan dersin. bence savciliga da sikayet et.

yillar once de arkadasimin bosandigi kocasi boyle bir mesaj atmisti. bana da gelmisti toplu atmisti buyuk ihtimal. bakire degildi bosandim yazmis.

halbuki neden bosandigini da cok onceden biliyordum kendi iktidarsizdi. artik ne kadar hirs yapmissa aradan da baya zaman geçmişti boyle toplu bir mesaj atmisti. hic ciddiye almadan hemen engellemistim. kiza da dememistim uzulmesin diye. baska soyleyen olduysa bilmiyorum. ama taa lise arkadasima bile atmis diye uzulmesin diye ben konuyu hic konuşmadım

ya bunların ne kadar kanı bozuk, ahlaksız bunlar ya allahım sabır ver

hangi soru görmedim
Alıntıladım bak burda. Bir üye daha sormuş, ona da cevap gelmemiş

Yazmayacaktin.Gormeyecektin.Adinda meymenet yok bir insan o mesaji ne diye acar.
Kapa sosyal medyani haberdar et aileni.Soyle ya icim hep daraliyo benle alakali kotu seyler uydurur cikarir soyler akrabalara diye hep korku geliyo icime de.Yssadiklarin basit seyler deil ailende anlar herhalde.

tamam canım başka mesaj gelmedi o mesaja da ben cevap vermedim arkadaşımın cevabı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…