- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsaBu ve benzeri hesaplarla iletişime geçiyorsa ne olacak anlamadım engelleyin gitsin.
Ayrıldığınız iyi olmuş bu arada.
yok hiç olmadı yıllar önce adıma sahte hesap açılmıştı ama çook zaman geçtiEski nişanlınız olabilir. Daha önceden de bu tarz şeyler oluyor muydu?
Neyden çekiniyorsunuz bu kadar?akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
O zaman eski nişanlınızdır.yok hiç olmadı yıllar önce adıma sahte hesap açılmıştı ama çook zaman geçti
Tamam da senin akrabaların seni tanımıyor mu? Hemen inanacaklar mı? En fazla ne diyebilir neyden korkuyorsun?akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
çekiniyorum çünkü tek bir şeyler yaşadığım eski nişanlım eğer oysa anlatacağı şeyler doğru da işin en kötü tarafıNeyden çekiniyorsunuz bu kadar?
Akrabalarınız sizi tanıyorsa zaten yalan yanlış şeyler anlattığını anlar.
Ee yapacak bir şey yok ne diyelim ki dua edin de o kadar alçalmasın.çekiniyorum çünkü tek bir şeyler yaşadığım eski nişanlım eğer oysa anlatacağı şeyler doğru da işin en kötü tarafı
Eski konunu biliyorum kime ne anlatırsa anlatsın inkar edeceksin. Diyeceksin ayrıldık diye iftira atıyor. Yoksa doğruyu söylersen toplum tarafından yine incineceksin.akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
Bence görüldü bile yapmayın hatta ortalık durulana kadar sosyal medyanızı kapatınçekiniyorum çünkü tek bir şeyler yaşadığım eski nişanlım eğer oysa anlatacağı şeyler doğru da işin en kötü tarafı
Böyle bi kullanıcı adı, size canım(!) diye hitap ediyo, neden cevap verdiniz ki??ilk bana bunu yazmış nerden tanıcam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?