Başım belada mı ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Şuan elim ayağım titriyor gerçekten
Buraya konuşmaları eklicem
Öncelikle bilmeyenler için düğüne 1 hafta kala ayrıldım
onun üstüne aynı iş yerindeyiz hala onu görüyorum
ben çok daha iyiyim ing kursuna gidiyorum, psikoloğa yogaya
neyse bu arada onun babamın arkadaşına taktığı borç var onunla da uğraşıyorum telefonları açmıyormuş adamın
ama ben mobilya alırken senet onun üzerine olduğu halde benim ödemem gereken ama onun mobilyacılara kızıp ödetmediği
borcu şimdi yeniden ödüyorum neden kul hakkına girmemek için, ödemesem senet onun üstüne ödemesi lazım ama ödedim
bu hafta bunlarla uğraşıyorum
cafe de orda burda insanlar görüp aa çok yakışıyordunuz noldu diye soruyorlar hoop gene başa dön
Her neyse bugün bir mesaj geldi ekte ekledim çok iğrenç kullanıcı isimli birisinden direk engelledim 0 takipçi 0 gönderi
bu aralar çok var böyle yazan fake hesap ama bu iğrenç bir kullanıcı adı
ben engelleyince bir arkadaşıma mesaj atmış, hatta o arkadaşla da buradan tanıştım
şimdi bu daha ileri gider de akrabalarıma mesaj atarsa her kimse bu
arkadaşım eski nişanlım olduğunu söylüyor ama bu kadarını da yapabileceğini sanmıyorum
bu kadar iğrenç olamaz
bir de bugün onun faceine baktım arkadaşmışız sonradan fark ettim dondurmuştu yeni açmış
orda da hakkında kısmında falan hala benimle ilgili bir şey var
hep ben yalvarır ayağına giderdim onu görünce dayanamaz ne yapar eder barışırdım
şimdi ben onu umursamadan işte gülüp eğleniyorum hırs yapmış olabilir mi
altınları verirken elime sağlam ulaşmazsa gösteririm sana yazmıştı ben de babama söyledim ona çok fena şeyler söyledi
bir daha kızıma mesaj atarsan sana yapacağımı biliyorum dedi ondan sonra benimle iletişime geçmedi
böyle geçiyor olabilir mi
'' cevap verilmeyen görsel bana yazdığı mesaj ben direk cevap vermeden engelledim sonra arkadaşıma yazmış şimdi tereddütüm başkalarına da yazarsa''

Eklentiler

• Screenshot_20190706_131434.webp
    Screenshot_20190706_131434.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 3.089
  • 1862513-cd29bdbdd6e3234318df52ee6eb6b567.webp
    1862513-cd29bdbdd6e3234318df52ee6eb6b567.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 2.814
Son düzenleme:
Bir de adamın hitap ettiği isim instagram kullanıcı adınız mı? Eğer öyleyse fotoyu kaldırın bence ifşa olmayın.

akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
Tamam da senin akrabaların seni tanımıyor mu? Hemen inanacaklar mı? En fazla ne diyebilir neyden korkuyorsun?
Yaşadıklarınız dan dolayı korkuyorsan(ne yaşadınız bilmiyorum kimseyi ilgilendirmez zaten) nişanlılar neler yapıyor. Kime ne.

Ya hesap adı öyle olan biri ile niye muhatap olunuyor? Kendisi bilmiyor mu terbiyesiz ve evet iğrenç olduğunu da ekstra konuşmaya girip belirtme ihtiyacı hissediyorsunuz? Basın engeli, konuşmayın.

Hırs yapmış işte eski nişanlı ve iyi ki ayrılmışsın allasen o ad nedir ya? 😑

Neyden çekiniyorsunuz bu kadar?
Akrabalarınız sizi tanıyorsa zaten yalan yanlış şeyler anlattığını anlar.
çekiniyorum çünkü tek bir şeyler yaşadığım eski nişanlım eğer oysa anlatacağı şeyler doğru da işin en kötü tarafı

akrabalarıma yanlış şeyler anlatırsa
Eski konunu biliyorum kime ne anlatırsa anlatsın inkar edeceksin. Diyeceksin ayrıldık diye iftira atıyor. Yoksa doğruyu söylersen toplum tarafından yine incineceksin.

ilk bana bunu yazmış nerden tanıcam anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20190706_075319_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20190706_075319_com.instagram.android.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 284
Bir de nişanlılığınız boyunca bu adama acıyıp adamın iyiliği için ondan ayrılın diyorduk. Eğer hesabı açan eski nişanlınızsa boş yere acımışız valla hak ediyormuş ona yaşattıklarınızı ya da yaşanmışlıklar iyice biriktiğinden zıvanadan çıktı bilemedim 🤷🏻‍♀️

Back
X