Başım belada mı ?

Çok iğrenç bir şey. Siz eski nişanlım bu kadar igrenclesmez diyorsunuz ama o kadar emin olmayın. İnsanların gerçek yüzü ayrılıkta belli olur. Ayrıca onun adına olan senetlerden size ne? Ödemeyi bırakın bakın o zaman nasıl igrenclesecek
ama benim almam gereken bi eşyayı aldım yatak odasını

korkarsan sinersin, sinersen karsi taraf ezer. sallama... havlar havlar susar... akrabalarina da anlatirsa kesi uzanamadigi ete pis dermis der gecersin bu kadar... artik geride birak yoluna devam et...

Öyle bi profil isminin akrabalarına anlatıcagı şeyler pekte öenmli olmaz. Dikkate alınmaz yani. Böyle insanlar size yazınca cvp vermeden engelleyin.

bence de eski nişanlınız bu zamana kadar olmadı şimdi mi oldu

Bu kadar saçma bir adamı bu kadar kafana tekman sence de anormal degil mi prenses 😤
Ya gerekirse ayrıl o işten psikolojini bozdun bizimde sinirimizi bozuyorsun 🤣
At kafandan dünyandan yanından şu adamı kurtuldun başka açıklaması yok. Hiç hayatına girmemiş birşey yaşamamış gibi yok say . Artık başka konular ac içinde bu adamın olmadığı 😁

Bence ailene söyle bana böyle böyle sapık hesaptan mesaj geliyor bilginiz olsun diye. Onlar da hazırlıkli olsunlar. İnsanlarin ne yapacağı belli olmuyor. Sen derdini anlat ve sakince hayatına devam et

Sosyal medya hesaplarından ,nilanşından ayrıldığını ,seni zora sokmak için ismini kullanarak tanıdıklardan borç istediğini kimsenin vermemesini ,herhangi bir iftira durumu olursa haber vermelerini mesaj şeklinde duyur ,yavuz hırsız ol ....

Bırak kime ne anlatacaksa anlatsın ya ayrıldınız hırsından yapıyor kudurdu de kim neye inanacaksa inansın. Seneler önce eski nişanlım (rabbim beni korudu) benim hakkımda neler dedi lezbiyendi ondan ayrıldım dedi düşün artık🤦🏻‍♀️Evlendim çocuğum oldu kendi hala yerinde sayıyor. Boşver böyle pislikler tarih olup gider

Eski nişanlısının arkasından kötü konuşan biri ne derse desin mok atıyor derim
Akrabalarınızda öyle diyecek
Sorarlarsa ki sanmam inkar edin gitsin
Yaşarken yanınızda kimse yoktu sonuçta

Back
X