BAŞIM BELADA...

sedalimbenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
8
0
1
31
KIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.

Bu tehditlere asla boyun eğme. Hiçbir şey yapamaz savcılığa veririm seni de. Baktın devam ediyor tehdit mesajlarının ekran görüntüsünü al şikayette bulun. Korktuğunu belli edersen daha cok üstüne gelir. Ailene söylese bile seni evlatlıktan redetmezler ya cnm bu pislikten kurtul asla para falan da gönderme.

Niye korkuyorsun ki herkesin eski iliskisi olabilir soylesin..birde para veriyorsunuz pislige.Tabiki tehdite devam edecek..gidin polise sikayetci olun.23 yasinda ve yasal haklarınızı bilmiyormusunuz?

Telefon hattını değiştir .Engelle.
Zorla güzellik olmaz.
Sevmediğin bir insan ile neden yanyana gelip üstüne 200 tl harçlık veriyorsun.
Hayırdır Anasımısın babasımı '
Neyden korkacaksın anlamadım ,söyle annene gitsin.
Zararın neresinden dönersen kardır.

Korktukça üstüne deha çok gelecek. Git şikayet et, başıma bir iş gelirse şu kişidendir de. Ailenle konuş, gizledikçe daha da işin içinden çıkamayacaksın.

Psikolojik bir hastaligin baslamis ve cok ileri boyutta gibi davran. Agir ilaclar almaya basladim de. Ailede varmis de. Madem kendi istegiyle defolsun hayatindan.

Adam paranı yiyor seni tehtit ediyor ve ne yapicam diyorsun
Git savcılığa şikayet et buraya yazdığın gibi aynen soyle
Sana ulasamasin hiç bı şekilde görüşmeyi kes

Okurken kör oldum ama neyse. Bence hic korkma ve korktugunu sakin belli etme. Zaten elinde fazla tehtit edebilcek bisey de yok, ailende ancak kizar bi gac gün sonra gecer ama ayrilmazsan bu pislik tehtit etmek icin zaman icinde daha cok seyler bulur. Fake degilsen allah yardimcin olsun, öyleysen allah hobby versin ;-)

Elinden geleni ardına koyma de ve hemen tlf nonu değiştir.sen onu şikayet et.Delimisin bursa alamıyor diye para yolluyosun.öğrenim herkese veriliyo baş vursaymış.ya da azıcık ders çalışıp GNOsunu 2.5üzeri tutup karşılıksız burs alsaymış.Ne saçma.Safmısın bacım sen? Senin gönderdiğin paraları kimbilir hangi pubda barda başka kızlarla yiyordur.
Hemen ayrıl.Sakın korkma ısıracak it havlamaz.Yoksa bir kadın dramı daha okuruz 3 5 seneye kalmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…