BAŞIM BELADA...

ay söylesin eski ilişkini sanki adam mı öldürdün kedi mi kestin? yalan söylüyor der keser atarsın. valla ben anlamıyorum. hem dayak yiycem hem para vericme üstüne bi de tehdit edilicem de susup oturcam.

Bu çocuk seni kullaniyor ayol.dua ile çözülecek şeymi bu sence?seni tehditle haraca bağlamış.söylerse söylesin bir iki laf duyarsın o kadar.

Allah aşkına neyin kafasını yasıyosunuz yaa.sizi döven küfür eden birine bide para veriyosunuz nekadar itici bi ilişki nasıl hayatınızda tuttunuz bu insanı bunca zaman.boyun eğme anlatırsa anlatsın çirkefleşiyo iftira atıyo dersin olur biter annen öldürecek degil ya seni.yazık günah ona harcadığın zamana

Küfüre şiddete ses etme bir de üstüne para gönder çocuk bırakmak istemiyor tabi. Böylesini nereden bulacak?
Bul bir yolunu ayrıl. Tehditlere boyun eğme. Tehdit ve şantaj içerikli mesajlarla birlikte şikayetçi ol.

Universiteye giris sinavlarini cok mu zorlastirmislar, kalan mantiginizi orada bitirmissiniz sanki.

Arkadasim kocan degil sevgilin ve ustelik bide para veriyorsun adama, birak neyle tehdit edicek eski sevgilini soylesin ne olucakki .. Ben olsam bende birakmam seni beni besliyorsunn para vererek cunku böyle banka birakirlirmi? ? Ayrica gozunu sevim birak sikayet et hatta polise

beni çok sevdiğini söylüyor kaç kez ağladı yanımda ama onunla iken içim hep huzursuz iş yerinde telefon iki kere fazla çalsa başka anlamlar yüklüyor haklısınız çok haklısınız

Gercek hayat burda ahkam kesmek gibi degil. Basa gelince yasamak cok zor. Benzer olayi kendim yasadim biliyorum
Heleki tehtit gecelerce aglarsun. Burda ilk once annene soylemek . Anlayissiz gibi gozukselerde inan anliuorlar. Bende cok korktum. Beni oldururler dedim . Ama allaha sukur korktugum olmadi. Oncelikle ailene acacaksin konuyu. Yasinda kucuk degil. Annen tutup ret falan rtmez korkma
Benimki senden betrrdi . Omce ailene soyle yasamis biri olarak diyorum.

beni çok sevdiğini söylüyor kaç kez ağladı yanımda ama onunla iken içim hep huzursuz iş yerinde telefon iki kere fazla çalsa başka anlamlar yüklüyor haklısınız çok haklısınız
Yaa bi sektirsin gitsin yaaaa, aglamakla seviyorum demekle kanmayin yaa siddet varrr agresif dusunce var tehdit varr ve banka olarak kullanmak varrr.. sevmesin bi zahmet beni böyle bi adammm.. yapma arkadasim kendine bunu...

Ayril. Savciliga sikayet et. Dayak var harac var daha kotu ne olabilir ki?

Iyyyy ağlayan erkekten nefret ederim
Bu bile kişiliği hakkında sana bilgi verebilir
Aynı şekilde senden para alması meselesi de öyle
Bence tehdite pabuç bırakma
Ayrıl gitsin!
Sonuna kadar inkar edersin
Hiçbir şey ıspat edemez!

yaşamayan bilemez çok haklısınız inanın ailemin tepkisinden korkuyorum hele annemin

yaşamayan bilemez çok haklısınız inanın ailemin tepkisinden korkuyorum hele annemin

Bak sakin korkma. Anne bi hata yaptim de. Beni birakmamam icin tehtit etti de. Yani agla zirla cidden ben oyle yaptim. Ve ben senden daha zor durumdaydim . Bu hayat senin inan bana zora sokma kendinj. Yarin birgun bisey yapar nasilsa ailesine diyemiyor der. Daha buyuk kozlar vermeden git ailene soyle. Basta bayag guvensizlik yasicaksin. Ailen pek guvenmicek ama inan 3 4 aya hatta faha erkene hersey duzeliyor. E dayanmakda gerek boyle pisliklerden kurtulmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…