- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi sedalimbenim
-
Bu çocuk seni kullaniyor ayol.dua ile çözülecek şeymi bu sence?seni tehditle haraca bağlamış.söylerse söylesin bir iki laf duyarsın o kadar.KIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.
oTabancamı unutmuşum helada diye devam edesim geldi kusura bakmayın, konudan koptum.
o
komik bir şey göremiyorum ben
Arkadasim kocan degil sevgilin ve ustelik bide para veriyorsun adama, birak neyle tehdit edicek eski sevgilini soylesin ne olucakki .. Ben olsam bende birakmam seni beni besliyorsunn para vererek cunku böyle banka birakirlirmi? ? Ayrica gozunu sevim birak sikayet et hatta poliseKIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.
beni çok sevdiğini söylüyor kaç kez ağladı yanımda ama onunla iken içim hep huzursuz iş yerinde telefon iki kere fazla çalsa başka anlamlar yüklüyor haklısınız çok haklısınızArkadasim kocan degil sevgilin ve ustelik bide para veriyorsun adama, birak neyle tehdit edicek eski sevgilini soylesin ne olucakki .. Ben olsam bende birakmam seni beni besliyorsunn para vererek cunku böyle banka birakirlirmi? ? Ayrica gozunu sevim birak sikayet et hatta polise
Yaa bi sektirsin gitsin yaaaa, aglamakla seviyorum demekle kanmayin yaa siddet varrr agresif dusunce var tehdit varr ve banka olarak kullanmak varrr.. sevmesin bi zahmet beni böyle bi adammm.. yapma arkadasim kendine bunu...beni çok sevdiğini söylüyor kaç kez ağladı yanımda ama onunla iken içim hep huzursuz iş yerinde telefon iki kere fazla çalsa başka anlamlar yüklüyor haklısınız çok haklısınız
Ayril. Savciliga sikayet et. Dayak var harac var daha kotu ne olabilir ki?KIZLAR MERHABA YENİ ÜYEYİM SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BELKİ BİR DUA BELKİ BİR CÜMLENİZ BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK.23 YAŞINDAYIM ERKEK ARKADAŞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYOR SON YILI BU YIL.BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM.YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR BİRLİKTEYİZ.İLİŞKİNİN BAŞINDA ÖNCE Kİ İLİŞKİMDEN DOLAYI ÇOK PROBLEM YAŞADIM.İLİŞKİMİZİN BAŞINDA KENDİSİNE ESKİ ERKEK ARKADAŞIMDAN BAHSETMEDİM.SONRA ÖĞRENDİ VE YÜZÜME VURMALAR ŞİDDET KÜFÜR BAŞLADI.HER AY KENDİSİNE 100-200 TL YARDIM EDİYORUM.BURSU YOK DİYE.AMA İNANIN ÇOK YORULDUM.NE HAYATTAN NE DE BAŞKA BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM.İL DIŞINDA OLDUĞU İÇİN 2-3 AYDA BİR GELİYOR.ANNEM DAHA İLİŞKİNİN BAŞINDA EĞER BU ÇOCUKLA KONUŞUYORSAN AYRIL DEMİŞTİ VERMEM DEMİŞTİ BEN BİLE BİLE KONUŞTUM VE BU KADAR İLERLEDİ AYRILMAK İSTİYORUM TEHDİTLER BAŞLIYOR ESKİ İLİŞKİNİ SÖYLERİM BENİ ALDATTIN VS DİYOR.NE YAPICAM BİLMİYORUM.YAN YANAYKEN BİLE MUTLU DEĞİLİM ÇOK BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERİN OLUR MU AYRILMAK İSTİYORUM OLMUYOR İKİ GÜN SONRA ARIYOR MESAJ ATIYOR.
Iyyyy ağlayan erkekten nefret ederimbeni çok sevdiğini söylüyor kaç kez ağladı yanımda ama onunla iken içim hep huzursuz iş yerinde telefon iki kere fazla çalsa başka anlamlar yüklüyor haklısınız çok haklısınız
yaşamayan bilemez çok haklısınız inanın ailemin tepkisinden korkuyorum hele anneminGercek hayat burda ahkam kesmek gibi degil. Basa gelince yasamak cok zor. Benzer olayi kendim yasadim biliyorum
Heleki tehtit gecelerce aglarsun. Burda ilk once annene soylemek . Anlayissiz gibi gozukselerde inan anliuorlar. Bende cok korktum. Beni oldururler dedim . Ama allaha sukur korktugum olmadi. Oncelikle ailene acacaksin konuyu. Yasinda kucuk degil. Annen tutup ret falan rtmez korkma
Benimki senden betrrdi . Omce ailene soyle yasamis biri olarak diyorum.[/QUO
yaşamayan bilemez çok haklısınız inanın ailemin tepkisinden korkuyorum hele annemin
+1000Tabancamı unutmuşum helada diye devam edesim geldi kusura bakmayın, konudan koptum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?