- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi firstleydi
hayır. o çok tehlikeli biri, erkek arkadaşımda çok sinirli ve onu öldürmek istiyor. sonradan öğrenirse ona msj atıp benim ona söylemediğimi kızar. sileyim dimi
Konunun tamamını okumadım ama ilk ve son sayfası yeterli zaten...
Maalesef öyle bir ülkede yaşıyoruz, o kadar savunmasızız ki "Ne öldürmesi ayol, burası dağ başı mı?" diyemiyorum... "Akacak kan damarda durmaz"... Kötü niyetler varsa değil mesajı silmek dünya üstündeki tüm net bağlantısını çökertseniz bu durumu engelleyemezsiniz... İsterse kapısına dayanır...
Eğer o denli diş bilendiyse olaya müdahale ederek belki daha da içinden çıkılmaz hale getirirsiniz ama olanları asla düzeltemezsiniz... Nereden mi anladım? Eski erkek arkadaşınızdan, onun yapacaklarından korkuyorsunuz... Kendi korktuğunuz birinden başkasını koruyamazsınız...
Tek yapabileceğiniz erkek arkadaşınıza eski ilişkinizden ve eski erkek arkadaşınızdan ne kadar pişman olduğunuzu, yanlış bir seçim yaptığınızı dile getirmek... O denli bir yanlış ki hayatınızı etkilemeye devam ettiğini ama gözünüz şimdiki ilişkinizden başka bir şey görmediği için pek de dikkate alınmaması gerektiğini söylemek... Zaten olanların özeti bu değil mi? Yani eskisinden bahsederken "O tehlikelidir, psikopattır" vs diyerek şimdiki erkek arkadaşınızı da "körüklemeye" gerek yok...
Olaya vakıf oldum da konu başlığını anlayamadım... Neden sizin başınız belaya girsin?
Her ne olursa olsun başı belaya girecek biri varsa o da siz değilsiniz... "Erkeğin ne mal olduğu kavgada ortaya çıkar" demişler... Gerçek yüzünü bilmediğiniz birine prim vermiş, sonra kendinizi toparlamışsınız... En fazla birbirlerine zarar verebilirler ki mevcut erkek arkadaşınız sağduyulu davranırsa buna bile ihtimal vermiyorum... Fakat... Siz olaylara böyle dahil olup gizli saklı görüşmelerini engelleyeyim derken her şey daha da zorlaşırsa, her iki taraftan da bir şeyler gizliyormuş, çekiniyormuş gibi davranırsanız konu başlığınız hakikat olur... Birbirleriyle dalaşmayı bırakırlar, sizin başınız belaya girer... Sakin olun ve olanı olduğu gibi anlatın...