• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

hayır. o çok tehlikeli biri, erkek arkadaşımda çok sinirli ve onu öldürmek istiyor. sonradan öğrenirse ona msj atıp benim ona söylemediğimi kızar. sileyim dimi

Konunun tamamını okumadım ama ilk ve son sayfası yeterli zaten...

Maalesef öyle bir ülkede yaşıyoruz, o kadar savunmasızız ki "Ne öldürmesi ayol, burası dağ başı mı?" diyemiyorum... "Akacak kan damarda durmaz"... Kötü niyetler varsa değil mesajı silmek dünya üstündeki tüm net bağlantısını çökertseniz bu durumu engelleyemezsiniz... İsterse kapısına dayanır...

Eğer o denli diş bilendiyse olaya müdahale ederek belki daha da içinden çıkılmaz hale getirirsiniz ama olanları asla düzeltemezsiniz... Nereden mi anladım? Eski erkek arkadaşınızdan, onun yapacaklarından korkuyorsunuz... Kendi korktuğunuz birinden başkasını koruyamazsınız...

Tek yapabileceğiniz erkek arkadaşınıza eski ilişkinizden ve eski erkek arkadaşınızdan ne kadar pişman olduğunuzu, yanlış bir seçim yaptığınızı dile getirmek... O denli bir yanlış ki hayatınızı etkilemeye devam ettiğini ama gözünüz şimdiki ilişkinizden başka bir şey görmediği için pek de dikkate alınmaması gerektiğini söylemek... Zaten olanların özeti bu değil mi? Yani eskisinden bahsederken "O tehlikelidir, psikopattır" vs diyerek şimdiki erkek arkadaşınızı da "körüklemeye" gerek yok...

Olaya vakıf oldum da konu başlığını anlayamadım... Neden sizin başınız belaya girsin?

Her ne olursa olsun başı belaya girecek biri varsa o da siz değilsiniz... "Erkeğin ne mal olduğu kavgada ortaya çıkar" demişler... Gerçek yüzünü bilmediğiniz birine prim vermiş, sonra kendinizi toparlamışsınız... En fazla birbirlerine zarar verebilirler ki mevcut erkek arkadaşınız sağduyulu davranırsa buna bile ihtimal vermiyorum... Fakat... Siz olaylara böyle dahil olup gizli saklı görüşmelerini engelleyeyim derken her şey daha da zorlaşırsa, her iki taraftan da bir şeyler gizliyormuş, çekiniyormuş gibi davranırsanız konu başlığınız hakikat olur... Birbirleriyle dalaşmayı bırakırlar, sizin başınız belaya girer... Sakin olun ve olanı olduğu gibi anlatın...

canım yarın öncelikle ondan bir söz alarak başla konuşmana..fevri davranmıycana sakin olucana dair..
kesinlikle istemiycem bir şey yapmıycaksan sana bir şey söyliycem de..oda tamam derse,kağıdı uzat okusun..
senden gizlemem doğru olmazdı de..böylece hem ondan yana sorun çıkmaz hemde saklamış olmazsın..

bence silme o mesajı aksine erkek erkadaşının görmesini beklemeden sen söyle mesaj gelmiş diye
ayrıca al karşına fevri davranmamasını onu önemsememesini falan söyle

bir de konulara bakıyorum hemen hemen her konuda insanlar açık arıyor
bu niye böyle az önce şunu dedin şimdi bunu dedin...vs
insanlar buraya yardım almak için konu açıyorlar ama pişman oluyorlar
artık kimsenin kimseye güveninin kalmadığını daha iyi anlıyoruz

Konunun tamamını okumadım ama ilk ve son sayfası yeterli zaten...

Maalesef öyle bir ülkede yaşıyoruz, o kadar savunmasızız ki "Ne öldürmesi ayol, burası dağ başı mı?" diyemiyorum... "Akacak kan damarda durmaz"... Kötü niyetler varsa değil mesajı silmek dünya üstündeki tüm net bağlantısını çökertseniz bu durumu engelleyemezsiniz... İsterse kapısına dayanır...

Eğer o denli diş bilendiyse olaya müdahale ederek belki daha da içinden çıkılmaz hale getirirsiniz ama olanları asla düzeltemezsiniz... Nereden mi anladım? Eski erkek arkadaşınızdan, onun yapacaklarından korkuyorsunuz... Kendi korktuğunuz birinden başkasını koruyamazsınız...

Tek yapabileceğiniz erkek arkadaşınıza eski ilişkinizden ve eski erkek arkadaşınızdan ne kadar pişman olduğunuzu, yanlış bir seçim yaptığınızı dile getirmek... O denli bir yanlış ki hayatınızı etkilemeye devam ettiğini ama gözünüz şimdiki ilişkinizden başka bir şey görmediği için pek de dikkate alınmaması gerektiğini söylemek... Zaten olanların özeti bu değil mi? Yani eskisinden bahsederken "O tehlikelidir, psikopattır" vs diyerek şimdiki erkek arkadaşınızı da "körüklemeye" gerek yok...

Olaya vakıf oldum da konu başlığını anlayamadım... Neden sizin başınız belaya girsin?

Her ne olursa olsun başı belaya girecek biri varsa o da siz değilsiniz... "Erkeğin ne mal olduğu kavgada ortaya çıkar" demişler... Gerçek yüzünü bilmediğiniz birine prim vermiş, sonra kendinizi toparlamışsınız... En fazla birbirlerine zarar verebilirler ki mevcut erkek arkadaşınız sağduyulu davranırsa buna bile ihtimal vermiyorum... Fakat... Siz olaylara böyle dahil olup gizli saklı görüşmelerini engelleyeyim derken her şey daha da zorlaşırsa, her iki taraftan da bir şeyler gizliyormuş, çekiniyormuş gibi davranırsanız konu başlığınız hakikat olur... Birbirleriyle dalaşmayı bırakırlar, sizin başınız belaya girer... Sakin olun ve olanı olduğu gibi anlatın...

anlaıcam zaten herşeyi olduğu gibi. öldürmek istiyor derken gidipte vurmaz onu.
yani bende öldürmek istiyorum ama lafta niye gidipte elimi kana bulayayım ki. değer mi değmez.
benim başım belaya girer çünkü benimlede uğraşır duruma gelecek. ayrıca onun psikopatlığı bizim gibi kendinden küçüklere. ama genede korkuyorum ondan

bence silme o mesajı aksine erkek erkadaşının görmesini beklemeden sen söyle mesaj gelmiş diye
ayrıca al karşına fevri davranmamasını onu önemsememesini falan söyle

bir de konulara bakıyorum hemen hemen her konuda insanlar açık arıyor
bu niye böyle az önce şunu dedin şimdi bunu dedin...vs
insanlar buraya yardım almak için konu açıyorlar ama pişman oluyorlar
artık kimsenin kimseye güveninin kalmadığını daha iyi anlıyoruz

haklısın arkadaşım. herkes öyle. ama diğer konularda daha çok var o bahsettiğinz kişilerden.
ben ok karşılaşmadım şükür. buradaki herkes bana çok yardımcı oldu.

mesajı sildim canım. yazdım ama onu okurum ona. yapacak başkada birşeyim yok.
şimdiye kadar onu takmaması gerektiğini çok söyledim ona.
sen ne kadar takarsan o kadar mutlu olur istediğini elde eder dedim.
son zamanlarda hiç adı geçmemişti aramızda ama yarın büyü bozulacak

anlaıcam zaten herşeyi olduğu gibi. öldürmek istiyor derken gidipte vurmaz onu.yani bende öldürmek istiyorum ama lafta niye gidipte elimi kana bulayayım ki. değer mi değmez.
benim başım belaya girer çünkü benimlede uğraşır duruma gelecek. ayrıca onun psikopatlığı bizim gibi kendinden küçüklere. ama genede korkuyorum ondan

Elbette vurmayacak... :49:

Korkmayın... Hiçbir şey olmaz... :51:

Sakin olun, endişelenmeyin, üstüne gitmeyin yeter... :68:

canım yarın öncelikle ondan bir söz alarak başla konuşmana..fevri davranmıycana sakin olucana dair..
kesinlikle istemiycem bir şey yapmıycaksan sana bir şey söyliycem de..oda tamam derse,kağıdı uzat okusun..
senden gizlemem doğru olmazdı de..böylece hem ondan yana sorun çıkmaz hemde saklamış olmazsın..

saklamış olmam ama onunla görüşmek isterse benden gizli naparım bilmiyorm
annesinin telefonuna onun numarasını kaydetmişti zamanında
isterse ulaşır yani

haklısın arkadaşım. herkes öyle. ama diğer konularda daha çok var o bahsettiğinz kişilerden.
ben ok karşılaşmadım şükür. buradaki herkes bana çok yardımcı oldu.

mesajı sildim canım. yazdım ama onu okurum ona. yapacak başkada birşeyim yok.
şimdiye kadar onu takmaması gerektiğini çok söyledim ona.
sen ne kadar takarsan o kadar mutlu olur istediğini elde eder dedim.
son zamanlarda hiç adı geçmemişti aramızda ama yarın büyü bozulacak

silmişsenizde mutlaka söyleyin o mesajı saklamayın ilerde bir şekilde öğrenirse o zaman daha kötü olur neden benden sakladın der.

o artık mazide kalmış neden bu kadar takıyor ki?
siz ancak iyi telkinde bulunarak kötü olayların olmasına engel olabilirsiniz
erkek arkadaşınızla enine boyuna konuşun 'kendisinin ve ona duyduğunuz aşkın sizin için çok önemli olduğunu kimsenin maddi manevi zarar vermesine izin vermeyeceğinizi' anlatın ve aynı hassasiyeti onun göstermesini isteyin.

silmişsenizde mutlaka söyleyin o mesajı saklamayın ilerde bir şekilde öğrenirse o zaman daha kötü olur neden benden sakladın der.

o artık mazide kalmış neden bu kadar takıyor ki?
siz ancak iyi telkinde bulunarak kötü olayların olmasına engel olabilirsiniz
erkek arkadaşınızla enine boyuna konuşun 'kendisinin ve ona duyduğunuz aşkın sizin için çok önemli olduğunu kimsenin maddi manevi zarar vermesine izin vermeyeceğinizi' anlatın ve aynı hassasiyeti onun göstermesini isteyin.

söylediklerinizi yazıp ezberlicem :61: bana neden taktığını bir bilsem bütün olay o zaten.
takması için hiç sebep yokken taktı ya. diğer eski sevgilisine bile takmadı ki aşkından ölüyordu
kız gidip başkasıyla evlendi ona bile takmadı unuttu bile çok seviyordu ölüyordu lafta.
bana niye takıyorsun be adam kardeşinden bile küçüğüm

hemen o faceyi kapat.. ulaşmasına imkan verme.. iki nedeni var birincisi karşılaşırlarsa kötü şeyler olabilirr.. ikinciside musallat felan olur ilişkinizi yıpratır..

Son düzenleme:
söylediklerinizi yazıp ezberlicem :61: bana neden taktığını bir bilsem bütün olay o zaten.
takması için hiç sebep yokken taktı ya. diğer eski sevgilisine bile takmadı ki aşkından ölüyordu
kız gidip başkasıyla evlendi ona bile takmadı unuttu bile çok seviyordu ölüyordu lafta.
bana niye takıyorsun be adam kardeşinden bile küçüğüm

ne yazıkki her erkek 'erkek gibi erkek' olamıyor canım
sen kansız olanına denk gelmişin belli ki

ay aklıma geldi 2 3 ay önce bu salak, kardeşimi aradı.
kardeşime numara çok tanıdık gelmiş(çünkü eskidende arardı)
sevgilim sanmış. ablaaaa eniştem arıyo al dedi.
numaraya bakmadan açtım.Allahtan aşkım filan demedim.
sadece sesimi dinledi. alo alo dedim konuşmadı.
telefonu kapattım numarayı gördüm:53: sonrasında kardeşimle kavga ettik tabi ki

Son düzenleme:
ay aklıma geldi 2 3 ay önce bu salak, kardeşimi aradı.
kardeşime numara çok tanıdık gelmiş(çünkü eskidende arardı)
sevgilim sanmış. ablaaaa eniştem arıyo al dedi.
numaraya bakmadan açtım.Allahtan aşkım filan demedim.
sadece sesimi dinledi. alo alo dedim konuşmadı.
tefonu kapattım numarayı gördüm:53: sonrasında kardeşimle kavga ettik tabi ki

kızzz , kardeşinin numarası ne geziyo o heriftee .. ya onu rahatsız ederseeee

eskiden smsim olmadığında kardeşimden msj atardım ona.
salak kafam. ama 1 defa aradı. devamıda gelirse en azından üzülen ben olurum erkek arkadaşımın haberi olmaz.
bunuda anlatcaktım ama unuttum, şimdi geldi aklıma

bir daha sakın ha sakın ilgisi olmayan günahsız kişileri çekme kendi durumuna tamam mı .. yoksa daha çok üzülüyorsun ...

Back
X