Başım çok büyük dertte

canım benim olmuş bitmiş her ne gönderdiysen yapmışşsın bir hata
bi polise git savcılığa danış o kişiye belli etmeden, neler yapılabileceğini öğren
ayrıca evet nişanlına da söyle
umarım hayırla sonuçlanır
neolur korkup daha beter şeyler yapma, yaptırmasına izin verme
allah hepsinin belasını versin...

Bak o şuan sana HİÇBİR şey yapamaz. görüntüler yayılmadan gidip şikayet etmelisin ona hiçbir şey deme sadece git ve şikayetçi ol görüntülere el koyarlar diye düşünüyorum

Onu asla yapmadım ayrıca o çıplak resimler bana ait olmadığı için çekincem yok ama diğerlerinden dolayı kotkuyorum
Canım ne kadar açık olabilir ki ? Göğüs dekolteli fotoğraf ile seni nereye kdr tehdit edebilir etse de eline bişey geçmez. Artık herkesin resimleri sosyal medyadan bulunabilir hale geldi..

Arkadaşım bi dik dur korkma sen 16 yasindaymissin reşit bile değilken senle bu görüşmeleri yapan ta kendisi asıl suçlu o yani. ...bir avukata danis ...herkese herseyi anlatamazsin ...kulliyen reddet. ..

Savciliğa gidin, uzatıp boşu boşuna kendinizi yiyip bitirmeyin. Şu anda bile tehdit ve şantaj suçu oluşmuş vaziyette. Alın yazılı mesajları gidin. Resim göndermek suç değildir, savcı, ne göndermişsiniz, niye göndermişsiniz ilgilenmez, ama tehdit ve şantaj suçtur, savcı bununla ilgilenir.
Bu şerefsiz adamların sayısı böyle artıyor, resim gönderdiğiniz için değil, sonrasında kanuni haklarınızı kullanıp bunları anasından doğduğuna pişman etmediğiniz için.

Dekolte derken ne yani ic çamaşırli mi yoksa yakasi açık bluz mu yarışmalari silme... ama ciplak ya da ciplaga yakin çamaşırli değilseniz o dekolteden ne olacak yani korkmayin

Başka ülkede şuan

Nişanlına söylesen belki sorun yapar ama sonuçta 10 yıl önceymiş ya ona söylüycen ya şikayet edicen üçüncü bi şansın Yok gibi

Dekolte derken ne yani ic çamaşırli mi yoksa yakasi açık bluz mu yarışmalari silme... ama ciplak ya da ciplaga yakin çamaşırli değilseniz o dekolteden ne olacak yani korkmayin
Hayır dekolteli yakası açık

savılığa şikayet dilekçesi verin, bu kadar basit... size attığı msjları da delil olarak çıktı halinde dilekçeye ekleyin, birşey yapamaz..

Hayır dekolteli yakası açık
Adama bak neyle tehdit ediyor söyle annene pis sapik ya kac yaşında neler yapiyor... yurt dışında demişsiniz ondan mi savcılığa veririm demenizden korkmuyor...
Nisanlina anlatsan ya da ailene korkma , senin korkundan dolayi böyle yapıyor elinde bisey olsa sanal ortamda paylaşırm vs derdi siz korkuyorsaniz o da hissediyorsa ailenle vuracak.

Hiç bişey yapamaz hem resim olduğundan emin misin senin olduğun belli mi git savcılığa şikayette bulun 38 yaşına gelmiş azgın tekeyle muhatap olma

Savcılığa git o sırada 18 yaşından küçük olduğunu da özellikle söyle. Ailene ve nişanlına da durumu anlat. 10 sene önceki olay için kızsalar da sonuçta çok aşırı kızmazlar.
Sen savcılığa gidemezsin diye böyle rahat adam. Yoksa gidersen bir de reşit değildin hapse girecek.

11 yıl sonra nereden aklına gelmiş ve nasıl irtibat kurmuş ki? siz iletişim halinde miydiniz? birde 11 yıl önce ne şekilde yollamıştınız ki resimleri? yüzünüz görünüyor mu?

yüzünüz görünmüyorsa her türlü inkar edilir, görünüyorsa da alternatif yine de var.

Yüzüm görünüyor çekincem kapalı olmam resimlerde saçlarım açık hayır ayrıca hiç iletişim kurmadım ama o bana ulaştı hep

Yüzüm görünüyor çekincem kapalı olmam resimlerde saçlarım açık hayır ayrıca hiç iletişim kurmadım ama o bana ulaştı hep
Başka ülkede olması önemli değil. Ceza davası olacak sonuçta. O ülkedeki yetkililere ulaşılır bizimkiler tarafından. 16 yaşındaymışsın daha o zamanlar ne olacak saçından falan. Ki polise gitmezsen herkes görecek saçını öyle düşün.

valla ergenken bende öyle şapşallıklar yapmıştım bir defa ama asla yüzüm vs bişi belli değildi
10 yıl önce neyle yolladınız ya sms vardı o zaman whatsapp falan yoktu ki faceden mi yolladınız? kalmış mı bu zamana.. vay hayvan. keşke size ilk ulaştığında ailenize veya savcılığa gitseydiniz. faceden yolladıysanız da saçımı başımı yapmıştım o zamanki aklımla hoş gelmiştim gözüme x diye bi kız arkadaşıma kankan çok havalı diye atacakken bu adama gitti o gün bu gündür musallat dersin ailene de.

Dün gece twitterda o resimlerden birini bana twit olarak atmış şimdi o hesabı açmaya korkuyorum atmıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…