- 25 Eylül 2014
- 21
- 1
- 36
- 35
- Konu Sahibi melissaduru
-
Birşeyler yapmasından çok korkuyorum aptalın tekiymişim yollamışım onları peşimi bırakmıyorbence evleneceğin kişiye söyle o girsin devreye adamla konuşsun
halleder o eminim 10 yıl önceymiş ya
çocukmuşsun resmen takma kafana oluyor öyle şeyler
Aynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın tekiSavcılığa verirsen napıcakmış? Tehdit ettiği konuşmaların kayıtlarınilr git savcılığa reşit değildim böylr böylr diye anlat bakalım noluyor
canım müstakbel eşin konuştuktan sonra dha yapmaz herhalde yaniBirşeyler yapmasından çok korkuyorum aptalın tekiymişim yollamışım onları peşimi bırakmıyor
Ailemle tehdit ediyor şimdi aynı soyismimden kişilere yollarsa Facebook'tan falan manyak biri Ne yapacağını kestiremiyorumcanım müstakbel eşin konuştuktan sonra dha yapmaz herhalde yani
bilmesiyle tehdit edeceği baş kişi sonuçta biliyor olacak...
endişeni anlıyorum tabikiAilemle tehdit ediyor şimdi aynı soyismimden kişilere yollarsa Facebook'tan falan manyak biri Ne yapacağını kestiremiyorum
Müge anlı da izlemiştim, bunlar artık çete olmuş, böyle olaylar çok oluyormus, bunun sonu gelmez, ilerde daha çok şeyler ister, en iyisi polise gitmen, siber suçlar diye inceleniyormuş sanırım , polis Eminim biliyordur çok görüyorlardır. Sana yol gösterirler. Ama korkup çekinirsen üstüne gelmeye devam eder seni daha çok zora sokar.Aynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın teki
O zaman annenden babandan engelle facebookta. Başka yakınınız da var mı kullanan?Aynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın teki
Onu asla yapmadım ayrıca o çıplak resimler bana ait olmadığı için çekincem yok ama diğerlerinden dolayı kotkuyorumNişanlınızla paylaşın, yoksa evlenince de devam ederse işler daha büyür, ve savcılığa verin adamı kolay değil o kadar o işler.
Ve kesinlikle korkup boyun eğip yeni fotolar göndermeyin, giyinik bile olsa!!
Başka hesaplar kullanarak açıyor sırf bana ulaşmak içinO zaman annenden babandan engelle facebookta. Başka yakınınız da var mı kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?