Kemerle???sorun babam. 21 yaşında öğrenciyim babam oldum olası Hep sinirli ve agresiftir bir de fevri. Gece çok büyük sorunlar yaşadık ortada bir şey yokken kemerle ağzımıza sicti annemle benim. Elimizden bir şey gelmiyor. Evimizin huzuru kalmadı ve sanki bir şey yapmışım gibi beni suçluyor. Ne yapmalıyım akıl verin.. uyku ilacı versem diye düşündüm ama reçetesiz satılmıyor artık .. napmaliyim
yuhhhhhhhhhhhhhh kemerleeeeeesorun babam. 21 yaşında öğrenciyim babam oldum olası Hep sinirli ve agresiftir bir de fevri. Gece çok büyük sorunlar yaşadık ortada bir şey yokken kemerle ağzımıza sicti annemle benim. Elimizden bir şey gelmiyor. Evimizin huzuru kalmadı ve sanki bir şey yapmışım gibi beni suçluyor. Ne yapmalıyım akıl verin.. uyku ilacı versem diye düşündüm ama reçetesiz satılmıyor artık .. napmaliyim
Kemerle???
Darp raporu alsanız anneyle beraber?
Malesef canımyuhhhhhhhhhhhhhh kemerleeeeee
şikayetçi olun benceeeeMalesef canım
Niye ki?Bir işe yaramaz işte daha çok başımıza sarariz canım o yüzden cesaret edemiyoruz ona da
Canım daha çok başımıza saracagi için cesaret edemiyoruz onaşikayetçi olun benceeee
En fazla 1 gece tutup birskiyorlarNiye ki?
Canımıza kast ediyor dediğinizde ceza almıyor mu kişi?
Öldürmeye teşebbüsün cezası bu mu yani?En fazla 1 gece tutup birskiyorlar
Malesef sistem bu şekilde ilerliyor adalet yok ne yazikkiÖldürmeye teşebbüsün cezası bu mu yani?
Avukat yardımı alın,yanlış bilgi sahibisiniz.Malesef sistem bu şekilde ilerliyor adalet yok ne yazikki
Evden çıkabilsem ilk işim o olacak ..Avukat yardımı alın,yanlış bilgi sahibisiniz.
Evden çıkmanız yasaksa emniyet müdürlüğüne mail atın.Evden çıkabilsem ilk işim o olacak ..
Sustukça tepeye çıkıyor böyleleri aile büyükleriniz yokmu sığınabileceğiniz ?sorun babam. 21 yaşında öğrenciyim babam oldum olası Hep sinirli ve agresiftir bir de fevri. Gece çok büyük sorunlar yaşadık ortada bir şey yokken kemerle ağzımıza sicti annemle benim. Elimizden bir şey gelmiyor. Evimizin huzuru kalmadı ve sanki bir şey yapmışım gibi beni suçluyor. Ne yapmalıyım akıl verin.. uyku ilacı versem diye düşündüm ama reçetesiz satılmıyor artık .. napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?