Başım dertte lütfen yardım edinn

mavies

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
16
4
1
30
sorun babam. 21 yaşında öğrenciyim babam oldum olası Hep sinirli ve agresiftir bir de fevri. Gece çok büyük sorunlar yaşadık ortada bir şey yokken kemerle ağzımıza sicti annemle benim. Elimizden bir şey gelmiyor. Evimizin huzuru kalmadı ve sanki bir şey yapmışım gibi beni suçluyor. Ne yapmalıyım akıl verin.. uyku ilacı versem diye düşündüm ama reçetesiz satılmıyor artık .. napmaliyim

Kemerle???
Darp raporu alsanız anneyle beraber?

yuhhhhhhhhhhhhhh kemerleeeeee

Allah yardım etsin sürekli aynı şeyi yaşıyorsanız kafanı karıştırmayayım ama ben olsam annemi de alır başka bir şehre yerleşirim yeni bir hayat kurarım izimi kaybettiririm. neticede yaşını almışsın sende al eşyalarını gidin bir iş bulun çalışın derim. sürekli aynı işkence yaşanmaz. ya ölsen o zmaan ne olacak_? iyi düşün derim

Sustukça tepeye çıkıyor böyleleri aile büyükleriniz yokmu sığınabileceğiniz ?

Okuyor musun yada calisiyor musun tek caren annenle ayri bir yasam kurmaktir canim

Destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ne yazık ki annemin cesareti yok bazı şeylere ama bu böyle olmayacak. Yarın merkeze gideceğiz annemle ve o zaman biyolojik baba görecek nasıl oluyormuş bazı şeyler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…