başıma bela olan güvenlikçi

Ya konu bu mu? Is yerinde geldi basima benimde resti cektim ciktim isten bi jac hafta sonrada. Sapik cikar mi filan dusunmedim bile o an benim icin dogru tekti cunku.

Yaw bari sen yapma gozum ya.. kiz bise demiyo demiyor net degil adam ole anliyo o yuzden. Reddetmedigi icin jabul edilmis sayiyo. Ole olnasa bu adam ne curretle sunh giyne bunu giyme dicek

O konuda ben de eleştirdim ama bir yandan da hak veriyorum çok sesini çıkaramamasına. Niye diyeceksen, Türkiye'de yaşıyoruz tamamen eril bir zihniyet hakim oldu güvenliğinden yargısına. Gidip birini taciz etti diye şikayet etsen millet mağduru korumaktansa tacizciyi koruyor. Görmedik mi örneklerini? Otobüste yaşlı amcanın teki bir kızı taciz etmişti ben üniversitedeyken, kız bağırdı çağırdı adamı otobüsten attılar ama kız inene kadar "Yaa bu yaşlı tontoş amca seni taciz etmiş olamaz sen yanlış anlamış olmayasın" dediler ki kız hayır eli popomdaydı hissettim diyor. Şöför indirmese otobüsteki onca erkeğin hiçbiri kılını kıpırdatmadı bön bön baktılar. Herif inerken sırıtıyordu, bizzat ben şahidim. Konu sahibi kızcağız da benzer bir tepki alabilir, en basiti "Ya bu saf çocuk, seni beğenmiş meyve ikram etmiş nolcak alıver" der geçiştirirler. Zaten kız pasif yani böyle bir tepki alsa ömrübillah daha sesini çıkaramaz. O yüzden yüreklendirmek lazım.

Ben isinimi biraksin dedim? Ben ole yaptim diyorum gerci sen inanmadinda:) rest cekseydi isinden mi olmus oluyodu? Yoo

işte sen neden işini bırakıyorsun ki o kapıcı parçası defolup gitsin. işini düzgün yapan, kimsenin kıyafetinde gözü olmayan birisi olsa tamam da bu şekil saçma. her sorunu böyle mi çözersin :)

Hak verdigim konular var illa ama iste ne sis yansin ne kebap olmuyo bu durumlarda.. burda tacize ugrayan kadinlar gelip konu aciyoda sikayetci olanlara dua ediyoruz dimi? Ayni sey..adama zaten dicek soz yok arada birsey yok sunu giyme filan.. bu macoluk ne birde ne hakla yani? Ama bu raddeye gelmesinde kizin hic sucu yok gibi davraniyo bazilari. Ben buna katilmiyorum

işte sen neden işini bırakıyorsun ki o kapıcı parçası defolup gitsin. işini düzgün yapan, kimsenin kıyafetinde gözü olmayan birisi olsa tamam da bu şekil saçma. her sorunu böyle mi çözersin :)
Seni ilgilendirmez hangi sorunu nasil cozdugum:)
Kiz rest cekmemis sikayet etmemis birden isi birakmak zorundaymis gibi davraniyosunuz. Belki ole bise olmiycakti nerden biliyosunuz? Denemeden niye isinden olsun? Nerden biliyosun yani bole sonuclancandan

illa elin herifiyle didişsin istiyorsun.
rest çekmek zorunda mı?
gidecek müdürüne diyecek bu herif beni rahatsız ediyor bitti.
meyve falan olayı bahane. kız efendi, kırmak istemeyen biri belki. bunun anlamı sessizse gönlü var demek değildir.
rest çekmek değil mesele.
müdürüne şikayet edecek, gerekeni onlar bilir.
devam ederse zaten kovulması gerekir.

Etseydi o zaman eger o raddeye geldigini dusunuyosa.

Laf soktugunu saniyosun simdi ama o is ole anladigin gibi degil. Bilip bilMeden konusma bence:)

O zaman beklesin gorsun sonucu ne diyelim

ne laf sokacağım ya iş yerinde taciz pek çok kadının yaşadığı bir olay ama çözümü işten çıkmak değil. güvenlikçiye çemkirmedi diye burda kıza laf ediyorsun ayıp.

Siz herhalde kendinizde degilsiniz yoksa bir yorumu bu kadar ters anlamanin mumkunati yok. Her şeyi taciz tecavüze yormayın gözünüzü seveyim.
Ben kadına tepki ver diyorum adam burali bi adam kadın sustuğu tepki vermediği sürece yaptığını normal sanıyor.
Siz istiyorsunuz ki adam doğuştan medeni düşünceli olsun. Yok öyle bir ülkede yaşamıyoruz.
Ne konuşup ne konusmayacaklarini bir çiviyi duvara çakar gibi akıllarına çakacağız başka yolu yok!!!

Bundan sonra da lütfen haddinizi bilin buraya gelip beni veya herhangi bir üyeyi kadın düşmanı, ataerkil yanlısı, geri kafalı imalarinda bulunmaya hakkiniz yok! Kadınlığı ezen sizsiniz ben değil!
Tanımadığınız bir insan hakkında böyle yargılara varamazsınız!
Dur şuraya yorum yapayim ama düşünce yapımı da yansırsın dur bu üyenin yazdığı yoruma açık ben de ucundan çekiştireyim afilli modern kadın olayım....

Benim üzerinden siyaset yaptırmam !

bol ünlemli cümlelerle konuşmayın lütfen. kadınlığı nerde ezmişim anlamadım ama heralde çok ve uzun cümleler kurarak haklı çıkacağınızı sanıyosunuz. değilsiniz. umrumda değil insanların düşüncesi modern veya değil demeleri. her neyse, mutlu olun o zaman aynı düşünce yapısına devam ederek.

sen de zannediyorsun ki bu kız tepki gösterse adam aa pardon bacım rahatsız ettim kusura bakma diyecek geri çekilecek. siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
bu ülkede teklifini reddetti diye kadın öldüren canavarlar var.
çözüm elin kapıcılarıyla didişmek tartışmak değil. gidip müdürüne şikayet edecek. muhatap bile olmayacak gerekirse.

çalışan kadınların güvenliktir çaycıdır kargocudur böyle samimi olmaları doğru değil.. siz iyi niyetlisiniz ama karşınızdaki başka algılıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…