- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Emin ol geldi :) gik diyemedim degil adami yere yapistirnadigim kaldi yasimda kucuktu ole buyukte degildi emin ol.
Ya konu bu mu? Is yerinde geldi basima benimde resti cektim ciktim isten bi jac hafta sonrada. Sapik cikar mi filan dusunmedim bile o an benim icin dogru tekti cunku.sen hiç defalarca reddedildiği halde kızın peşine düşen sapıkları, manyakları bilmiyorsun galiba?
kız bişey dese adam akıllanacak zannediyorsun kendince.
müdürüne şikayet edilip işinden olacak anca öyle.
Soruyosun soluyorum inanmiyosun:) yapabilecegim birsey yok bunun icintabii eminim öyledir :)
Ya konu bu mu? Is yerinde geldi basima benimde resti cektim ciktim isten bi jac hafta sonrada. Sapik cikar mi filan dusunmedim bile o an benim icin dogru tekti cunku.
Yaw bari sen yapma gozum ya.. kiz bise demiyo demiyor net degil adam ole anliyo o yuzden. Reddetmedigi icin jabul edilmis sayiyo. Ole olnasa bu adam ne curretle sunh giyne bunu giyme dicek
Ben isinimi biraksin dedim? Ben ole yaptim diyorum gerci sen inanmadinda:) rest cekseydi isinden mi olmus oluyodu? Yootamam da elin varoş güvenliği yüzünden bu kız gül gibi işini niye bıraksın?
Ben isinimi biraksin dedim? Ben ole yaptim diyorum gerci sen inanmadinda:) rest cekseydi isinden mi olmus oluyodu? Yoo
Hak verdigim konular var illa ama iste ne sis yansin ne kebap olmuyo bu durumlarda.. burda tacize ugrayan kadinlar gelip konu aciyoda sikayetci olanlara dua ediyoruz dimi? Ayni sey..adama zaten dicek soz yok arada birsey yok sunu giyme filan.. bu macoluk ne birde ne hakla yani? Ama bu raddeye gelmesinde kizin hic sucu yok gibi davraniyo bazilari. Ben buna katilmiyorumO konuda ben de eleştirdim ama bir yandan da hak veriyorum çok sesini çıkaramamasına. Niye diyeceksen, Türkiye'de yaşıyoruz tamamen eril bir zihniyet hakim oldu güvenliğinden yargısına. Gidip birini taciz etti diye şikayet etsen millet mağduru korumaktansa tacizciyi koruyor. Görmedik mi örneklerini? Otobüste yaşlı amcanın teki bir kızı taciz etmişti ben üniversitedeyken, kız bağırdı çağırdı adamı otobüsten attılar ama kız inene kadar "Yaa bu yaşlı tontoş amca seni taciz etmiş olamaz sen yanlış anlamış olmayasın" dediler ki kız hayır eli popomdaydı hissettim diyor. Şöför indirmese otobüsteki onca erkeğin hiçbiri kılını kıpırdatmadı bön bön baktılar. Herif inerken sırıtıyordu, bizzat ben şahidim. Konu sahibi kızcağız da benzer bir tepki alabilir, en basiti "Ya bu saf çocuk, seni beğenmiş meyve ikram etmiş nolcak alıver" der geçiştirirler. Zaten kız pasif yani böyle bir tepki alsa ömrübillah daha sesini çıkaramaz. O yüzden yüreklendirmek lazım.
Seni ilgilendirmez hangi sorunu nasil cozdugum:)işte sen neden işini bırakıyorsun ki o kapıcı parçası defolup gitsin. işini düzgün yapan, kimsenin kıyafetinde gözü olmayan birisi olsa tamam da bu şekil saçma. her sorunu böyle mi çözersin :)
Seni ilgilendirmez hangi sorunu nasil cozdugum:)
Kiz rest cekmemis sikayet etmemis birden isi birakmak zorundaymis gibi davraniyosunuz. Belki ole bise olmiycakti nerden biliyosunuz? Denemeden niye isinden olsun? Nerden biliyosun yani bole sonuclancandan
Etseydi o zaman eger o raddeye geldigini dusunuyosa.illa elin herifiyle didişsin istiyorsun.
rest çekmek zorunda mı?
gidecek müdürüne diyecek bu herif beni rahatsız ediyor bitti.
meyve falan olayı bahane. kız efendi, kırmak istemeyen biri belki. bunun anlamı sessizse gönlü var demek değildir.
rest çekmek değil mesele.
müdürüne şikayet edecek, gerekeni onlar bilir.
devam ederse zaten kovulması gerekir.
Etseydi o zaman eger o raddeye geldigini dusunuyosa.
Laf soktugunu saniyosun simdi ama o is ole anladigin gibi degil. Bilip bilMeden konusma bence:)işte insanlara çabuk güvenen biri demek ki kendi anlar hatasını demiştir yoksa sizin gibi cart diye işten çıkması lazım :))
Laf soktugunu saniyosun simdi ama o is ole anladigin gibi degil. Bilip bilMeden konusma bence:)
O zaman beklesin gorsun sonucu ne diyelim
Ya surekli basa donme gozunu sevim yazmaktan yoruldum sana okne laf sokacağım ya iş yerinde taciz pek çok kadının yaşadığı bir olay ama çözümü işten çıkmak değil. güvenlikçiye çemkirmedi diye burda kıza laf ediyorsun ayıp.
Ya surekli basa donme gozunu sevim yazmaktan yoruldum sana ok
Emredersinde..sende alinti yapma artik lutfen, surekli ayni seyleri tekrar etmek gereksizdüşünce yapını değiştir...
Siz herhalde kendinizde degilsiniz yoksa bir yorumu bu kadar ters anlamanin mumkunati yok. Her şeyi taciz tecavüze yormayın gözünüzü seveyim.kadınlarımız bile böyle diyorsa bize diyecek bişey yok. birine bu pantolonu giyme demenin rahatsız edici olduğunu adam kendisi bilecek. kadınları suçlamaktan da kendimizi onların keyfine bırakmaktan da böyle kurtulucaz.
Siz herhalde kendinizde degilsiniz yoksa bir yorumu bu kadar ters anlamanin mumkunati yok. Her şeyi taciz tecavüze yormayın gözünüzü seveyim.
Ben kadına tepki ver diyorum adam burali bi adam kadın sustuğu tepki vermediği sürece yaptığını normal sanıyor.
Siz istiyorsunuz ki adam doğuştan medeni düşünceli olsun. Yok öyle bir ülkede yaşamıyoruz.
Ne konuşup ne konusmayacaklarini bir çiviyi duvara çakar gibi akıllarına çakacağız başka yolu yok!!!
Bundan sonra da lütfen haddinizi bilin buraya gelip beni veya herhangi bir üyeyi kadın düşmanı, ataerkil yanlısı, geri kafalı imalarinda bulunmaya hakkiniz yok! Kadınlığı ezen sizsiniz ben değil!
Tanımadığınız bir insan hakkında böyle yargılara varamazsınız!
Dur şuraya yorum yapayim ama düşünce yapımı da yansırsın dur bu üyenin yazdığı yoruma açık ben de ucundan çekiştireyim afilli modern kadın olayım....
Benim üzerinden siyaset yaptırmam !
Siz herhalde kendinizde degilsiniz yoksa bir yorumu bu kadar ters anlamanin mumkunati yok. Her şeyi taciz tecavüze yormayın gözünüzü seveyim.
Ben kadına tepki ver diyorum adam burali bi adam kadın sustuğu tepki vermediği sürece yaptığını normal sanıyor.
Siz istiyorsunuz ki adam doğuştan medeni düşünceli olsun. Yok öyle bir ülkede yaşamıyoruz.
Ne konuşup ne konusmayacaklarini bir çiviyi duvara çakar gibi akıllarına çakacağız başka yolu yok!!!
Bundan sonra da lütfen haddinizi bilin buraya gelip beni veya herhangi bir üyeyi kadın düşmanı, ataerkil yanlısı, geri kafalı imalarinda bulunmaya hakkiniz yok! Kadınlığı ezen sizsiniz ben değil!
Tanımadığınız bir insan hakkında böyle yargılara varamazsınız!
Dur şuraya yorum yapayim ama düşünce yapımı da yansırsın dur bu üyenin yazdığı yoruma açık ben de ucundan çekiştireyim afilli modern kadın olayım....
Benim üzerinden siyaset yaptırmam !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?