- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Pardon o ne demek meyve alınca bişey mi oluyo ben istemiyordum zaten kendi zorluyo almayınca bırakıp gidiyoValla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Bence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmaliPardon o ne demek meyve alınca bişey mi oluyo ben istemiyordum zaten kendi zorluyo almayınca bırakıp gidiyo
Düşünce yapınız çok tuhaf gerçekten
Böyle anlarda kalıyorum öyle cevap veremiyorumniye cevabını vermiyorsunuz ki? alık alık bakmak bi işinize yaramaz. her zaman insanları şikeyet edeceğiniz bi mecra olmayabilir, kendinizi savunmayı öğrenin derim.
Valla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Gidin şakanızı başka yerde yapın lütfen burda ciddi bişey sordumBence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
Niye ole diyosunki simdi bana : ( insanin dusuncesini solemesi yasak mi : (Gidin şakanızı başka yerde yapın lütfen burda ciddi bişey sordum
O saatte sokakta ne işi varmış meyveli versiyon. Sizin gibilerin diline kimseyi düşürmesin AllahValla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Valla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Amin canim cok fenayimdir :)O saatte sokakta ne işi varmış meyveli versiyon. Sizin gibilerin diline kimseyi düşürmesin Allah
Yok yahu dilli düdüksünüz sadece anca konuşup can sıkarsınız. Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakacağınız bile yok yani :)Amin canim cok fenayimdir :)
Yok yahu dilli düdüksünüz sadece anca konuşup can sıkarsınız. Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakacağınız bile yok yani :)
Ya normal gibi değil ondan mıdır nedir cevap veremedim yoksa veririm cevabını saf salak bişey tuhaf hal hareketleri var açıkçası korkuyorum da o yüzden takıntılılık yapar bişey yapar diye böyle tiplerden korkmuiumdur hepAdamın akli melekeleri tam yerinde değil gibi geldi bana. Net bir şekilde sert çıkın öyle bakakalmayın. Korkulur böyle insanlardan ne münasebet yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?