- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.271
- 448
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Sana bu konuda katılıyorum,her kadın bağıramaz,gücü yetmeyebilir,şoka girmiş olabilir ya da kilitlenmiş olabilir. Senin dediğin gibi hatta biraz daha farklı zihinsel engelli bir kızı 6 aylık hamileyken ve hiv bulaştırılmış bir şekilde hastane bahçesine bırakıp kaçıyorlar. Bir sürü kişinin tecavüz ettiği iddiası ortalıkta dönüyor. Bu kız bir sürü kişinin yanında nasıl bağırsın,çığlıklarını kim duysun? Bu kızda mı razı göstermiş,istemiş oluyor mantıken çok saçma.Yav susuyorsa razıdır gibi şeyler okuyorum, bunu onaylayanlar görüyorum arkadaşlar yapmayın. Bakın bu ülkede zihinsel engelli kız tecavüze uğradı, zihinsel engelli diyorum bak, kız bağır(a)mamış diye rızası vardır dendi, tecavüzcüye ceza verilmedi. Konu sahibini tepkisini göstermesi için yüreklendirin ama susuyorsa razıdır gibi sığ bir cümleyi kullanmayın ya. Bunu herhangi bir erkek dese tamam diyeceğim tecavüzcü kafası var, kurtarılamaz vaka. Ama bir kadın böyle erkek kafasıyla düşününce ben üzülüyorum.
Sana bu konuda katılıyorum,her kadın bağıramaz,gücü yetmeyebilir,şoka girmiş olabilir ya da kilitlenmiş olabilir. Senin dediğin gibi hatta biraz daha farklı zihinsel engelli bir kızı 6 aylık hamileyken ve hiv bulaştırılmış bir şekilde hastane bahçesine bırakıp kaçıyorlar. Bir sürü kişinin tecavüz ettiği iddiası ortalıkta dönüyor. Bu kız bir sürü kişinin yanında nasıl bağırsın,çığlıklarını kim duysun? Bu kızda mı razı göstermiş,istemiş oluyor mantıken çok saçma.
Aynen öyle bir çoğumuz bile böyle bir durumda donup kalıyoruz,vereceğimiz cevap 5 kelimeyi geçemiyor korkudan/şoktan. Onlar ne yapsın. Keşke tecavüzlerin pedofililerin olmadığı bir yerde yaşasak.Onun da canı yanmıştır sonuç olarak, zihinsel engelli diye acı eşiği yüksek değildir ki. Belki şoka girdi dediğiniz gibi bağıramadı, belki ne olduğunu algılayamadı vesaire bilemiyoruz.
Sizin kadın olduğunuzdan şüphe duymaya başladım nasıl bir düşünce yapısı bu??Valla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Varoşu,yobazı,köylüyü kısacası hiçbir insanı küçük görmeyin lütfen. şehirlinin de,kültürlünün de, belli bir konuma sahip insanlarında nelerini görüyoruz/okuyoruz. İnsanın dışının içini çok fazla yansıtmadığını düşünüyorum.Zaten bu güvenlikçi denen tipleri toptan kaldırmaları lazım. daha bir halta yaradıklarını görmedim. bir de nerde varoş, yobaz, köylü vars dikiyorlar binaların girişine sonra böyle millete askıntı olup rahatsızlık veriyorlar.
hangi büyük olayı engellemiş, hangi önemli olsaydı polisin gelmesini sağlamışlar bilinmiyor. haberde bile soyguncular güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi diyor demek ki bir işe yaramıyor.
böyle çok şikayet duyuyorum güvenlikçilerden. eğer böyle millete yılışacaklarsa kaldırsınlar yani.
Bu egodaki birisine söyleyecek başka sözüm yok. Ha duvara konuşmuşum ha size!ben köylüler bunu yapar dedim mi?
siz hangi köyden geldiyseniz dönebilirsiniz. ancak çalıştığımız yerlerde bu köylerden gelen tiplerin bizim gibi başarılı, güzel, alımlı hanımlara bakışlarını görebiliyoruz. aşağılık kompleksi var. bir yeri cımbızla çekip saldırıya geçmişsiniz.
Ya alemsınBence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
bugün inşallah benzetmişsinizdir onuDerim zaten daha öncede başıma geldi cevaplarını verdim ama bu adam bi tuhaf hareketleri filan ama yarın bişey desin dicem artık pantolonu giycem illa der bişey gibime geliyor
Bence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?