başıma bela olan güvenlikçi

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapsam.1085858/

Arkadaşlar dün konu açmıştım
Bugün çıkıyordum işten
Adam çıkarken angel hanım o pantolunu giymeyin ya dedi bende şaşırdım bakıyorum alık alık niye dedim
Yakışmamış dedi sanane dememek için kendimi zor tuttum cevap vermeden çektim gittim
Yani bu kadarı fazla hadsizlik yani şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum saçma mı olur bu yüzden şikayet etmek ama yani bu adam sürekli devam edicek gibi rahatsız etmeye başladı artık

Sana ne demek için güzel bir anmış, keşke tutmasaydınız kendinizi. Sınırını aşmış. Bir daha ki sefere benimle konuşurken dikkat edin, gereksiz samimiyetten ve laubalilikten hoşlanmam deyin bence, devam ederse şikayet edin. Hiç de abes değil şikayet işi. Hak etmeye doğru hızla gidiyor.

Valla adamdan meyve aliyosan istemedigi pantolonuda giymicen : (
Pardon o ne demek meyve alınca bişey mi oluyo ben istemiyordum zaten kendi zorluyo almayınca bırakıp gidiyo
Düşünce yapınız çok tuhaf gerçekten

Pardon o ne demek meyve alınca bişey mi oluyo ben istemiyordum zaten kendi zorluyo almayınca bırakıp gidiyo
Düşünce yapınız çok tuhaf gerçekten
Bence ole : ( ben birinden meyve alsam deseki carsafa gir girerim yani : ( bence herkes ole olmali

niye cevabını vermiyorsunuz ki? alık alık bakmak bi işinize yaramaz. her zaman insanları şikeyet edeceğiniz bi mecra olmayabilir, kendinizi savunmayı öğrenin derim.
Böyle anlarda kalıyorum öyle cevap veremiyorum
Keşke deseydim sanane diye gerçekten sinir oldum ya yarın inadına giycem pantolunu yine der inş da veririm cevabını çok oldu artık

Adamın akli melekeleri tam yerinde değil gibi geldi bana. Net bir şekilde sert çıkın öyle bakakalmayın. Korkulur böyle insanlardan ne münasebet yani

Adamın akli melekeleri tam yerinde değil gibi geldi bana. Net bir şekilde sert çıkın öyle bakakalmayın. Korkulur böyle insanlardan ne münasebet yani
Ya normal gibi değil ondan mıdır nedir cevap veremedim yoksa veririm cevabını saf salak bişey tuhaf hal hareketleri var açıkçası korkuyorum da o yüzden takıntılılık yapar bişey yapar diye böyle tiplerden korkmuiumdur hep

Back
X