- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Kafamda 3 secenej var, calistigi yere cimerden sikayet dilekcesi gndermek. Adamin adinu soyadini blyrm. Hasta dosyasi dldururken aliyrz. Ya da kiz kardesinu arayip savciliga aikayet edecegm sizi diye ayar ceksem.
2. Doktor akrabaya soylesem. Cekinir mi acaba serefsiz.
3. Yanimda bicak tasiyacagim. Muhtemelen yine takio edecek. Sahsin arabasinin tekerlegini indrio o an polisi arayacagm.
Ulkede adalet mi kaldi? ! Adam olduren saliniyor su devirde. Bisey beklemiyrm. Bekleyemiyrm bu adaletten
Hee, direkt işyerine yazın, işinden olsun daha da bilensin.Esimin tirnagina zarar gelse kahrmdan olurum.
Adi sani belli zaten. Is yerine sikayet dilekcesi yazarm.
Konu sahibi tekerlek indirmek gibi bir seçeneğiniz yok. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Öyle bir seçenek yooook.Sayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.
Sayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.
kesinlikle esinize söyleyin. Benim bir arkadasım vardı, yani o hep sevdiğini söylüyordu ben de tanıyaım dedim baktım olmadı tanıma asamasında bıraktım. Ama bana musallat oldu. Kardesimle beni tehdit etmeye basladı, beraber yasıyorduk kardesimle. Onu dövdürtecem öldrürecem yok seni kacıracam falan gibisnden. Engelliyordum telden. Spam kutusna düsüyordu mesajları. Sabah bi kalktım 200 mesaj. Hepsi de cinsel icerikli belden asağı seyler yazmıs. Kendime gelemedim bir türlü. Arkadasıma dahi ulasıp umuthepvardira söyle de beraber kursa gidelim diyormus. Arkadasıma durumu anlattım sonradan. En son telefonu acıp yalvardım pesimi bırak seni istemiyorum diye. Kendisi de öğretmendi düsünün. Tamam bırakacam dedikten bes dk sonra seni asla bırakmam dedi. Artık ya polise gidecem ya da müdürüme durumu anlatacam dedim. Ordaki herkes birbirni yakından tanırdı. Durumu müdürüme anlattım. Beni raahtsız ediyorlar diye. Gidersem burda duyulur dedim siz bir sey yapamaz mısınız demistim. Müdürüm onun okuluna gidip okul müdürlye konusmus. Baya bunu rencide etmisler. Ondan sonra bana tek bir mesaj atma cesaretinde bulunmadı. Benim arkadasımdı siz durmayın. Böyle pisliklerden her sey beklenirKizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Ne oldudan bunumu anladiniz belki adamin sorunlari vardir annesini konu sahibinin yaptigini dusunuyodur sorunludur annem senin yuzunden öldü diyodur belki aşik olmustur belki aralarinda tartisma gecmistir. Eksiklikler var neden sardi diyoruz bizdeIlla bir sapigin sarmasi için kadinin bir sey mi yapmasi lazim?
Ne diyon yaaa??? Ne diyon ne anlamadan konusyosun eksiklikler var diyoruz belki adamin sorunlari var sarmistir belki adam asik olmustur belki annesinin olumunden sucluyodur neden sardi diuoruzNe olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmis
Acaba yazdigimi okumuyor musunuz? Fikir alip oncelikli caydirici secenek varsa once onlari kullanmak istyrm. Zaten polise gidecegm.Bu adam sizi uzun suredir taciz ediyor. Ne polise gitmislik var ne de ese anlatmak gibi bir sey? Simdi lastik kesecegim diyorsunuz. Bu kadar cesaretiniz varsa once hukuki yollari deneyin ,denemeden guvensizlik duyulmasi kulaga sacma geliyor. Anneannenizin basina gelen duruma uzgunum, Allah rahmet eylesin. Ancak olduren kisi serbest kaldiginda ona ne yaptiniz merak ediyorum? Malum adalete guven duymayinca bazi kesici aletlere eliniz gidiyor ya da kendinizi oldurmeyi dusunuyorsunuz ya. Buraya madem fikir almaya geldiniz. Sayfalarca insanlar yazmis artik kulak verin. Once polise gidersiniz, esinize soylersiniz. Baktiniz olmuyor iste o zaman nefsi mudafaa gerekir. Adam sikayet etse diger turlu zararli bile cikarsiniz.
Zaten değil direk git diyoruz!Acaba yazdigimi okumuyor musunuz? Fikir alip oncelikli caydirici secenek varsa once onlari kullanmak istyrm. Zaten polise gidecegm.
Bence siz bizlerin yazdiklarini okuyun once. Oncelikli caydiricilik polise gitmek zaten. Uzun zamandir sizi takip ve taciz eden birine hali hazirda zaten bir sey yapmamissiniz. Lastik kesecegim diyorsunuz ,gercekten cok caydirici. Adam sizi sikayet etse zararli cikarsiniz. Bu halinizle zaten fiziksel zarar vermeniz mumkun gozukmuyor,ustune kendiniz zarar gorursunuz. Bunlari dikkate almayip, sonra polise gidecegim demek mantikli gelmiyor. Oncelikli yol polis,polis,polis...Acaba yazdigimi okumuyor musunuz? Fikir alip oncelikli caydirici secenek varsa once onlari kullanmak istyrm. Zaten polise gidecegm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?