- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.611
- 88
- 26
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Daha sonra üzülmemek için lütfen önlemini al ve bunu kocana söyleyerek başlaKizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Bicakla dolasmak lastigi indirmek falan cok tehlikeli seyler konu sahibi daha cok basina iş alacakyani bilmiyorum cevaplar garip değil mi. Polis ve eş dedikçe direniyor. Korkuyor mu anlamadım.
Hamile halinizle bicagi kullaninca ya adam size saldirsa maceraya kalkismayin.gidin esinize soyleyin ne var bunda bu kadar korkacak.esiniz oldurmez onu merak etmeyinSayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.
Benzer bir taciz durumunda söylersem babam adamın gırtlağına çöker diye kendi imkanlarımla sıyrılmaya çalışmıştım. Konu sahibini anlıyorum o yüzden. Lastik indirme kısmı hariç tabii.Eşinizden önce kendinizi ve bebeğinizi düşünseniz nasıl olur?
İnsanın en yakını, destek vereni eşi olmalıyken böyle bir durumda eşim adamı öldürür diye kadının esktra sıkıntı yaşaması da ayrı can sıkıcı.
Çantanıza bıçak koyup, tekerlek indirmeyi düşünmeniz da çok saçma.
Gidin polise şikayet edin.
Yarin aynen soyle yol izleyecegm. Bir dukkana girip bisey soruyrms gbi yapacagim. Ve kisiden polisi aramasini rica edecegm. Kacmamis olur. Suc ustu.
Bende anlamadim duz yoldan arayin polisineden sürekli bir oyun çevirme anlamıyorum. Kendiniz arayın.
Bu olmaz sakın tek bir kelime bile konuşma.Belki asık olmuştur evliyim hamıleyım lütfen rahatsız etmeyin diyin. Hemen korku yaratmayın kendinize.
Ne diyon yaaa??? Ne diyon ne anlamadan konusyosun eksiklikler var diyoruz belki adamin sorunlari var sarmistir belki adam asik olmustur belki annesinin olumunden sucluyodur neden sardi diuoruz
Evet aynen öyle bu zihniyette olan herkes tecavuzculere bahane uyduruyor onlarda takiyor kravati ama sevgilimdi ama esimdi ama ama tüküriyim amalarina bosandigin kadinin topuguna bakmazssin adamlik budur seni istemeyen bir kadini takip edip taciz edemezssin buna hakkin yok artık korkuyor kadınlar yeter yahu yeter amca diyorsun sapik cikiyor komsu diyorsun yıllarca kizini taciz ediyor baba diyorsun kizinin karnindaki bebekle dna si uyusuyor yeter yeterYani eksiklikler kısmı olabilir ama oradan ne oldu da sardi bu adam demek, direkt kişiyi yaftalamaya geçiyor. Ornek veriyorum bu kişiyle evlilik öncesinde bir şeyler yaşasa bile konu sahibini bu sekilde taciz etme hakkini bu sapiga vermez. O yuzden ne oldu da bu adam sardi cumlesi kötü zihiniyetleri cagristiyor bana ve bu cumleleri kuran zihniyetler yuzunden ölüyoruz veya bu cümleler ölümlere goz yumuyor diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?