Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha sonra üzülmemek için lütfen önlemini al ve bunu kocana söyleyerek başla

Hic korkma eşin arkanda olur oyle olay falanda cikmaz sen bastan sona herseyi eksiksiz anlat.sonra beraber polise gidin istemezsen aileler bilmesin ama esin bilsin.sonucu ne olursa olsun ona anlat.o pislikte hicbir halt yiyemez araya polis girse defolup gider

Hamile halinizle bicagi kullaninca ya adam size saldirsa maceraya kalkismayin.gidin esinize soyleyin ne var bunda bu kadar korkacak.esiniz oldurmez onu merak etmeyin

Benzer bir taciz durumunda söylersem babam adamın gırtlağına çöker diye kendi imkanlarımla sıyrılmaya çalışmıştım. Konu sahibini anlıyorum o yüzden. Lastik indirme kısmı hariç tabii.

Sizi takip edişini videoya çekin sonra direk karakola gidin.Allah bin türlü belasını versin inşallah

Belki asık olmuştur evliyim hamıleyım lütfen rahatsız etmeyin diyin. Hemen korku yaratmayın kendinize.
Bu olmaz sakın tek bir kelime bile konuşma.
Göz göze asla gelme. Görmemişsin gibi davran. O birşey söylemeye yeltenirse bile duyma, asla cevap verme.
Öncelikle eşine anlat.
Kades indir.
Her attığın adımı bulunduğun yeri eşine ve ailene düzenli olarak bildir.
Allah korusun başına birşey gelirse, son bulunduğun yerin ve saatin bilinmesi açısından çok önemliymiş.

Takip ettiğinde eve gitmeyin. Girin bir dükkana vs yardım çağırın. Eve gidince adresi öğrenir daha kötü değil mi

Off çok kötü ve zor bir durum. Eşinize mani olacak aklı başında bir büyüğün var mı? Hem eşine hem de o kişiye söyle. Eşin sen söylemeden haberdar olursa saha kötü olabilir. Bir de kendini eşine ispat etmekle uğraşırsın. Polis eş ve aklı selim bir büyüğe muhakkak söyle diyorum.

Pskopat manyak olabilir neden sizi takip ettigi halde devam ediyorsunjz? Direk biyere sığınıp yardım istemelisiniz..! Ölmek, öldürmek çözüm degil lütfen ya. Bu durumdan etrafınızda ki herkesi haberdar edin , önce polise. mümkünse tek gezmeyin çözülene kadar.

Ne diyon yaaa??? Ne diyon ne anlamadan konusyosun eksiklikler var diyoruz belki adamin sorunlari var sarmistir belki adam asik olmustur belki annesinin olumunden sucluyodur neden sardi diuoruz

Evet aynen öyle bu zihniyette olan herkes tecavuzculere bahane uyduruyor onlarda takiyor kravati ama sevgilimdi ama esimdi ama ama tüküriyim amalarina bosandigin kadinin topuguna bakmazssin adamlik budur seni istemeyen bir kadini takip edip taciz edemezssin buna hakkin yok artık korkuyor kadınlar yeter yahu yeter amca diyorsun sapik cikiyor komsu diyorsun yıllarca kizini taciz ediyor baba diyorsun kizinin karnindaki bebekle dna si uyusuyor yeter yeter

bence zaman kaybetmeden eşine söyle durumu, sonra da birlikte polise şikayet edin. eşe söyleyince daha kötü olacak senaryolarına ben inanmıyorum, ikiniz bir olur karar verirsiniz, hamilesiniz. öyle direk gidip başına bela alma, öldürme gibi bir şeyi olacağını düşünmüyorum ama tabi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz. yine de her türlü şeye karşı madem size akıl verecek bir kişiye daha söyleyebilirsiniz eşinizle birlikte. hem mantıklı kararlar alır, hem şikayette bulunursunuz

Sayfalarca esinize soyleyin polise gidin diye yazilmis zaten daha farkli ne soylenebilir ki? Neden dukkana giriyimde ordakilere polisi arattiriyim yazmissiniz anlamadim o kismi. Hic ilgisiz kisileri neden olaya sokucaksiniz direkt kendiniz arayin. Allah yardimciniz olsun

Cok gecmis olsun ama Esinizin olayi karakoldan polisten duymasi onu kizdirmaz mi..

Esinize durumu hemen anlatmaniz lazim.. sonra da birlikte sikayetci olun.. is cikislarinda gelip sizi biri alsin..
Diger secenekler cok bir ise yaramaz..bicak tasimak vs.. Allah korusun o an hersey olabilir..

İlk dur sakin düşün yaptığın tamamen mantıksız işini şansa bırakıyorsun.

Belli ki karşında olan normal vatandaş değil.

Hastanenin karşısında beklediğini gördüğünde dışarı çıkman hata resmen kendi elinle evinin yolunu bile öğretmişsin adama..

Ben erkek gibi kadınımdır şu durumda ben bile eşim,abim,babam,polis kim var kim yok söylerdim. Ortalık manyak kaynıyor adam sizi kaçırcak mı tecavüz mü edicek ne planı var allah bilir..

Bıçak taşımakla ve teker patlatmakla sorun çözülmez.. Yarın seni zorla arabaya bindirse polis gelse kurtarsa gönül ilişkimiz vardı dese bu sefer al başına belayı..
Eşine ve polise söyle dün takip edildiğin kamera kayıtları bulunur elbet beklemen çok yanlış.

bakın bu durumu eşinize söylemeniz lazım. bu sefer de işler daha da ilerlediğinde neden bana söylemedin kısmına gelecek ve olay çok başka yerlere gidebilir.. zaten toplulumuz kadına damga vurmada 1 numara . bir şey yapmanıza gerek yok yaptınız demiyor size kimse ama bu konuda gerekeni yapmazsanız daha da kötu olmasın bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…