Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamda 3 secenej var, calistigi yere cimerden sikayet dilekcesi gndermek. Adamin adinu soyadini blyrm. Hasta dosyasi dldururken aliyrz. Ya da kiz kardesinu arayip savciliga aikayet edecegm sizi diye ayar ceksem.
2. Doktor akrabaya soylesem. Cekinir mi acaba serefsiz.
3. Yanimda bicak tasiyacagim. Muhtemelen yine takio edecek. Sahsin arabasinin tekerlegini indrio o an polisi arayacagm.
Ulkede adalet mi kaldi? ! Adam olduren saliniyor su devirde. Bisey beklemiyrm. Bekleyemiyrm bu adaletten

Biraz anlaşılır yazsanız keşke hiç bişey anlaşılmıyor..

Ee tamam o zaman adalet yok diye bütün kadınlar ölsün yada kendi çabasıyla öldürsün!!
Sonra da ciğeri beş para etmez biri yüzünden birileri ömür boyu ceza yatsın Kadir gibi!!
Aferin aynen devam, bir şey olur diye korktuğunuz eşinizde size temiz don gönderir Silivri'ye!!

Polisten umudunuz yok madem mutlaka eşinize söylemelisiniz. Böyle manyaklar nasılsa korkar kimseye söyleyemez diye düşündükleri kadınların peşine daha fazla musallat olurlar. Yarın öbür gün bir şey olsa eşiniz daha önce anlatmadığınız için daha fazla kizmayacak mi size? O zaman da huzurunuz kaçacak. Ben de normalde sizin gibi böyle durumları kendim halledip işin içinden çıkamazsam çevreme söylüyorum, siz de artık işin içinden çıkamadığınız raddeye gelmişsiniz.

Çaresizliğinize çok üzüldüm gerçekten, hem kendi adıma, hem sizin adınıza, hem ülkedeki tüm kadınlar adına. Kimseye güvenimiz kalmadı. Kadınları bu kadar savunmasız ve çaresiz bırakan sisteme lanet olsun gerçekten. Polislere olan güvensizliginizi de çok iyi anlıyorum. Ama lütfen eşinize uygun dille anlatın durumu. Adamın iletişim bilgileri var mı elinizde? İsim soyisim vs.? Bir şekilde ailesine ulaşsaniz önce, kızına mesela?

Sayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.
Konu sahibi tekerlek indirmek gibi bir seçeneğiniz yok. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Öyle bir seçenek yooook.

Hamile kadınsınız rica ediyorum biraz dikkatli olun. Eşinize söylemekten korkuyorsunuz, polise gitsem bir işe yaramaz daha da musallat olur diyorsunuz ama siz adamın tekerleklerini indirirken onun da durup izleyeceğini düşünüyorsunuz herhalde.

Sayin uye, sizin bu ulkede adalete guveniniz var mi? Babaannem koyundeki evinde olduruldu. Cinayeti isleyen 2 saate serbest kaldi. Elbette polise gidecegm. Ama elimdeki her secenegi degerlendirip polise gdcgm.
Esimin basi belaya grer diye korkuyrm. Neden anlamak istemiyrsnz.

ilk yapmanız gereken eşinizle birlikte polise gitmek. Eşinizin başı belaya girmesin diye hamile halinizle kendi başınızı belaya sokacaksınız. Eşinize mantıklı şekilde durumu anlatın.
çözüm olmazsa tekrar tekrar gidin o zaman kadesi çağırın. Bu bi cinayet değil peşinizde sapık var.
çoğunlukla bu tipler polisten korkar. Umarım çabucak kurtulursunuz.
Benim de başıma geldi.
Servis şoförümdü.
Şirket yönetimine söyledim. Bana yol gösterdiler birlikte şikayetçi olduk. Uzaklaştırma kararı çıktı. Ayrıca diğer servis şoförleri de adamı bir güzel benzetti. Çalıştığı servis şirketinden de kovuldu. Bir daha kimseye yapamamıştır diye umuyorum.

Sizin de hastanenin avukatı vardır. Hastane yönetimine bildirseniz hasta yakını bana dadandı diye. Bunda çekinecek bir şey yok.

Kizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
kesinlikle esinize söyleyin. Benim bir arkadasım vardı, yani o hep sevdiğini söylüyordu ben de tanıyaım dedim baktım olmadı tanıma asamasında bıraktım. Ama bana musallat oldu. Kardesimle beni tehdit etmeye basladı, beraber yasıyorduk kardesimle. Onu dövdürtecem öldrürecem yok seni kacıracam falan gibisnden. Engelliyordum telden. Spam kutusna düsüyordu mesajları. Sabah bi kalktım 200 mesaj. Hepsi de cinsel icerikli belden asağı seyler yazmıs. Kendime gelemedim bir türlü. Arkadasıma dahi ulasıp umuthepvardira söyle de beraber kursa gidelim diyormus. Arkadasıma durumu anlattım sonradan. En son telefonu acıp yalvardım pesimi bırak seni istemiyorum diye. Kendisi de öğretmendi düsünün. Tamam bırakacam dedikten bes dk sonra seni asla bırakmam dedi. Artık ya polise gidecem ya da müdürüme durumu anlatacam dedim. Ordaki herkes birbirni yakından tanırdı. Durumu müdürüme anlattım. Beni raahtsız ediyorlar diye. Gidersem burda duyulur dedim siz bir sey yapamaz mısınız demistim. Müdürüm onun okuluna gidip okul müdürlye konusmus. Baya bunu rencide etmisler. Ondan sonra bana tek bir mesaj atma cesaretinde bulunmadı. Benim arkadasımdı siz durmayın. Böyle pisliklerden her sey beklenir

Eşinizden önce kendinizi ve bebeğinizi düşünseniz nasıl olur?
İnsanın en yakını, destek vereni eşi olmalıyken böyle bir durumda eşim adamı öldürür diye kadının esktra sıkıntı yaşaması da ayrı can sıkıcı.

Çantanıza bıçak koyup, tekerlek indirmeyi düşünmeniz da çok saçma.

Gidin polise şikayet edin.

Son düzenleme:
Illa bir sapigin sarmasi için kadinin bir sey mi yapmasi lazim?
Ne oldudan bunumu anladiniz belki adamin sorunlari vardir annesini konu sahibinin yaptigini dusunuyodur sorunludur annem senin yuzunden öldü diyodur belki aşik olmustur belki aralarinda tartisma gecmistir. Eksiklikler var neden sardi diyoruz bizde

Bu adam sizi uzun suredir taciz ediyor. Ne polise gitmislik var ne de ese anlatmak gibi bir sey? Simdi lastik kesecegim diyorsunuz. Bu kadar cesaretiniz varsa once hukuki yollari deneyin ,denemeden guvensizlik duyulmasi kulaga sacma geliyor. Anneannenizin basina gelen duruma uzgunum, Allah rahmet eylesin. Ancak olduren kisi serbest kaldiginda ona ne yaptiniz merak ediyorum? Malum adalete guven duymayinca bazi kesici aletlere eliniz gidiyor ya da kendinizi oldurmeyi dusunuyorsunuz ya. Buraya madem fikir almaya geldiniz. Sayfalarca insanlar yazmis artik kulak verin. Once polise gidersiniz, esinize soylersiniz. Baktiniz olmuyor iste o zaman nefsi mudafaa gerekir. Adam sikayet etse diger turlu zararli bile cikarsiniz.

Ne olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmis
Ne diyon yaaa??? Ne diyon ne anlamadan konusyosun eksiklikler var diyoruz belki adamin sorunlari var sarmistir belki adam asik olmustur belki annesinin olumunden sucluyodur neden sardi diuoruz

Bu adam sizi uzun suredir taciz ediyor. Ne polise gitmislik var ne de ese anlatmak gibi bir sey? Simdi lastik kesecegim diyorsunuz. Bu kadar cesaretiniz varsa once hukuki yollari deneyin ,denemeden guvensizlik duyulmasi kulaga sacma geliyor. Anneannenizin basina gelen duruma uzgunum, Allah rahmet eylesin. Ancak olduren kisi serbest kaldiginda ona ne yaptiniz merak ediyorum? Malum adalete guven duymayinca bazi kesici aletlere eliniz gidiyor ya da kendinizi oldurmeyi dusunuyorsunuz ya. Buraya madem fikir almaya geldiniz. Sayfalarca insanlar yazmis artik kulak verin. Once polise gidersiniz, esinize soylersiniz. Baktiniz olmuyor iste o zaman nefsi mudafaa gerekir. Adam sikayet etse diger turlu zararli bile cikarsiniz.
Acaba yazdigimi okumuyor musunuz? Fikir alip oncelikli caydirici secenek varsa once onlari kullanmak istyrm. Zaten polise gidecegm.

Acaba yazdigimi okumuyor musunuz? Fikir alip oncelikli caydirici secenek varsa once onlari kullanmak istyrm. Zaten polise gidecegm.
Bence siz bizlerin yazdiklarini okuyun once. Oncelikli caydiricilik polise gitmek zaten. Uzun zamandir sizi takip ve taciz eden birine hali hazirda zaten bir sey yapmamissiniz. Lastik kesecegim diyorsunuz ,gercekten cok caydirici. Adam sizi sikayet etse zararli cikarsiniz. Bu halinizle zaten fiziksel zarar vermeniz mumkun gozukmuyor,ustune kendiniz zarar gorursunuz. Bunlari dikkate almayip, sonra polise gidecegim demek mantikli gelmiyor. Oncelikli yol polis,polis,polis...

Yarin aynen soyle yol izleyecegm. Bir dukkana girip bisey soruyrms gbi yapacagim. Ve kisiden polisi aramasini rica edecegm. Kacmamis olur. Suc ustu.

Kendinizi eşinizin yerine koyun
Eşinizböyle bişey yaşıyor ve sizinle paylaşmıyor ne düşünürdünüz
Varsa eşini dışında kaynınız ya da erkek kardeşinize de söyleyin ki eşinizin aklı başında hareket etmesi için destek olsunlar
Bence bu gece paylaşmanız lazım yarın ne olacağını bilemeyiz Allah korusun bir de eşinizin benimle neden önceden paylaşmadın tavrıyla karşılaşmayın
Konuşmadan önce artık bebeğinizin de olacağını fevri davranıp başına iş alıp sizi daha çok üzmemesi konusunda söz alın
Bu şekilde devam edemezsiniz stres beneğinize de zarar verir

Hem ne olduda sardi diyorsunuz hem de niye kimseye anlatmiyosun diyosunuz.daha hemcinsleri bile sucsuz olduguna inanmazken eşi mi inansin.bende tacuze ugradim ve hemde yol ortasinda hicbir sucum yokken.tek sucum o saatte o sokakta olmakti.kimseye anlatamadim korktum.ah bizim bu toplum bu cahillik ne zaman degisecek bilmiyorum.erkeklerden degil onlar bizi anlamaz ama cahil hemcinslerimden tiksiniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X