Başıma Bela Sardım

baldankiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
275
100
48
30
Günaydın bendeniz baldan :)
Daha diğer konum tazeyken farklı bir sorunla geldim sizlere.
Şöyle ki;
Çalıştığım şirkette asıl patronun oğlu var yani küçük patroncuk
Beni işe o aldı o sebepten ben genelde onunla muhatap oluyorum hesap kitap mevzularını ona izah ediyorum babası da böyle olmasını istiyor zaten
Yavastan oğluna işe devretmeye başlamış .
İşyerinde güzel bir arkadas ortamımız vardı
Ofis ortamında tek bayan benim çalışan hizmetliyi saymazsak
Onun dışında bir mühendis bir şoför patron ve oğlu var
Biz hep birlikte güzel anlaşıyoruz samimi bir sohbet muhabbet ortamımız var
Patronun oğlu da hiç öyle patronluk taslamıyordu.

Çok uzatmıyorum bu kadar detayı vermemin sebebini şimdi yazacağım.
32 yasında X bey
Bugüne kadar aklımdan hiç acaba o ve ben olur muyuz düşüncesi geçmedi
Geçen gece bana inst. mesaj attı paylaşımıma cevap verdi sonra sohbet ederken sana geleyim mi film izlemeye dedi saat 1 civarı
Ben de evim daha tam düzülü değil sonra inşallah dedim
Alkollüydü anladım
Sonra bidaha yazdı senle konusmak istiyorum seni kırdım farkındayım diye bende iyi madem gelin bi kahve içeriz o zaman dedim
Geldi yüzü gözü kıpkırmızı bu denli olduğunu bilmiyordum
Yarım saat kadar oturdu
Saçmaladı ve gitti ama hep işten sohbet ettik

Bende de hata var ki ayıp olmasın diye kabul ettim gelmesini
Ama arkadaşız düşüncesi vardı yanlış yaptım hatalıyım.

2 hafta önce maaşıma zam istemiştim ve restleştik biraz bana da kendine başka bir iş bakabilirsin demşti.
Akşamına da geldi para verdi bana kusura bakma haklıydın diyerek 2 hafta önce oluyor bunlar
Sonra cuma akşama kırıldığını anladım haklısın falan dedi bana geldiğinde
Sonra gitti
Bende ertesi gün işyernde sohbeti geçer düşüncesyle bahsetmezsem de yanlış anlaşılır diye bizim şoföre bahsettm dün gece x bey geldi diye ( burda da saflık yaptım eğer ben kimseye bahsetmezsem sonra o bahsederse vayy baldana bak x evine gtmiş hiçbahsetmedi hayırdır muhabbeti olmasın istedim )

Sonra c.tesi gecesi de mesaj attı çok detaya girmycem aynı şeklde ve ben müsait olmadığımı söyledim
İşler sarpa sarmaya baslamıştı .
Kokrtum
Kokrtuğum basıma geldi dün gece babam azarladı sana geldiğime çok kızılmış yazdı.
Meğerse patronun şoförü söylemiş babasına

X iyi değil baldana yazıyormuş takmış kıza kafayı diye
Ben kaldım ortada
Şoför dedi ki ben patronla konustum senlik bir durum yok endişe etme o oğlunun saplantılı olduğunu biliyor gecmişte çok sıkıntı çekmişler dedi
İş ortamım çok güzeldi şuandan itibaren benm için eziyet olacak
Burayı bırakma şansım da yok zaten işsizlik aldı basını gidiyor.
Çık diyen de yok ama napcağımı bilemiyorum.
Esas oğlan gelecek şimdi zaten dengesz tavırları var bazen
Belki de çık git der bana

Bu arada beni şoföre sormus baldan hakkında ne düşünüyosun nasıl kız diye
Üstelik sevgilim olduğunu da biliyordu yeni ayrıldık ama bahsetmedim buradakilere

Önce bekleyip gelen tepkiyi görün derim.
Anlattığınız gibiyse tepki gelebilirde gelmeyebilirde :ıslık:
Ben babası tepki gösterecek diye çok korktum o geldi ama adam her zaman ki gibiydi.
Sabah şoför de konusmuş öküzlük benm oğlumda iyi değil kıza söyle reddetsin oralı olmasın demiş.
Ama şu saatten sonra ben bu adamın odasına da gitsem sohbet de etsem yanlış anlaşılır.
Üstelik eskisi gibi olamam artık onunla bu şeklde hislerini bile bile
Mecburiyetten katlanırım ama gözler hep üzerimde olacak

Allah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Lütfennnn düşünmek dahi istemiyorum.
Ev kredisi ödüyoruz çalışırken bile zor geciniyorum
Herkes eleman çıkartıyor bu şartlarda nasıl iş bulurum
Ben artık mesafemi koyarım ama akıllarda sanki o bana gelmiş de birşeyler yasamışız gibi bi düşünce oluşmasını da istemiyorum
Çok utanıyorum

Hata ustune hata olmus sizin durum eve gelmesine musade etmemeliydiniz hadi geldi diyelim sofore neden anlattiniz
Ahh sormayın
Dediğim gibi , patronun oğlu rahat biraz kesin o baldanın evine gittim diye bahseder diye düşündm evime de ilk defa geldi zaten sürekli çağırmıyosun bizi diyolardı yeni tasındım
Sonrasında benden önce bahsederse yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek adına bahsettim

Ben babası tepki gösterecek diye çok korktum o geldi ama adam her zaman ki gibiydi.
Sabah şoför de konusmuş öküzlük benm oğlumda iyi değil kıza söyle reddetsin oralı olmasın demiş.
Ama şu saatten sonra ben bu adamın odasına da gitsem sohbet de etsem yanlış anlaşılır.
Üstelik eskisi gibi olamam artık onunla bu şeklde hislerini bile bile
Mecburiyetten katlanırım ama gözler hep üzerimde olacak
Babası oğlunu biliyorsa ozaman sizle bir sorunu olmayacaktır. Siz de tepkinizi ve tavrınızı koyup samimi davranmazsanız bir iki bulaşıcak olur sonra kendine yeni saplantı bulur :deli: Allah manyaklardan korusun

Adamı gecenin bir yarısı neden kabul ediyorsunuz evinize? Hemde sarhoş olduğunu bile bile. Tamam yürek yediniz diyelim amenna peki şöföre ne diye söylediniz ? Ne alaka yani.
Hata üstüne hata etmişsiniz ve burdan dönüş çok zor olur.
Kimse bilmese belki uzak durur kotarırdınız işi ama şimdi şöför,babası biliyor ve her hareketiniz yanlış yorumlanacak.

Allah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Ayıp olur diye düşündüm zaten bir kere kibarca reddettim
Sonrasında da bi kahve içer gider dedim
Hakikaten de böyle oldu ama çevreden bakılan göz hoş olmadı
Üstelik sandığım gibi sadece arkadas yada çalışan değilmişim onun için

Gecenin bı yarısı sarhoş bi adami eve kabul etmeniz yanlış olduğu gibi sanki meraklisiymis gibi başkalarına anlatmanzda yanlış. Bilemiyorum. Onlar kovmadan siz asla cikmicaginiza göre hicbsy olmamış gibi davranın.

Adamı gecenin bir yarısı neden kabul ediyorsunuz evinize? Hemde sarhoş olduğunu bile bile. Tamam yürek yediniz diyelim amenna peki şöföre ne diye söylediniz ? Ne alaka yani.
Hata üstüne hata etmişsiniz ve burdan dönüş çok zor olur.
Kimse bilmese belki uzak durur kotarırdınız işi ama şimdi şöför,babası biliyor ve her hareketiniz yanlış yorumlanacak.
Üsteleyince ayıp olacak düşüncesi belirdi kafamda dedim bir kahve içip gider , dediğim gibi hiç art niyetli düşünmedim
Öyle birşey de olmadı zaten çok şükür ama kendisi de bana karsı çok da güzel niyetli değilmiş istediği arkadaslıktan fazlasıymış.
Şoföre de tamamen sonradan duyulursa bak sen baldan bize anlatmadı hiç diyip yanlış düşünülmesin istedim o sebeple anlattım.
Dediğiniz gibi şimdi her hareketimi kısıtlamam gerek ve gergin bir ortam olacak muhtemelen

iş ortamında herhangi bir erkekle arkadaş olup iş yerinden dışarda iletişim kurmamak gerek, iyisi kötüsü erkek her zaman ve her yerde erkek bunu unutmamak lazım.

hadi yaptın böyle bi şey başkasına anlatman da yanlış çünkü ama iyi düşünsünler ama kötü, kime ne? senin bu davranışın da biraz yokuşa sürmüş olayı. en başından sıkıntılı gerçi, bilemiyorum. umarım düzelir ve unutulur.

Back
X