Başıma Bela Sardım

Her ne olursa olsun patron oğlu da tamamen tanımadığınzı etmediğiniz bir adamın eve gelme davetini kabul etmek başta hata zaten.Reddetseniz sonuna kadar hakkınız var karşı tarafında tepki vermeye hiç hakkı yok bence sizde gelmesinden hoşnut olmuşsunuz yoksa bu teklifi kabul etmeniz başka türlü bana mantıklı gelmiyor. Ayrıca şöföre neden anlatırsınız?? Sizin özel yaşantınız ( iş dışındaki) şöförü neden ilgilendirsin? Hiç düşünmediniz mi birilerne söyler hakkımda başka düşünürler diye.Yani demem o ki akılsız başın cezasını ayaklar çeker.

O öyle demiş bu böyle demis diye konu devam ettiğine göre hale konuşuyorsunuz iş yerinde bu konuyu. Resmen kendi dedikodunuzu kendiniz yapıyorsunuz pes valla:) ya tamam artık dillendirme bari.

Benim tek takıldığım hayatınızdaki biri varken gece yarısı eve birini davet etmeniz. Neden?

İşyerinde artık konusu geçmiyor bile
Herkes olağan hayatına devam etmeye başladı
Hiç yaşanmamış gibi
Yalnız patronun oğlu ve ben mesafeli gerginiz
O mahcup hissediyor bende ister istemez utanıyorum
Tekrar yazıyorum
Eve aldığım için kendime çok kızıyorum
Pişmanım
Çok şükür ki sıkıntılı bir durum yaşanmadı
Eve alırken ki niyetim de hadi ben bunu eve atayım belki birşeyler yaparız yaşarız asla değildi
Aklımdan dahi geçmedi geçmez de

İşyerinde artık konusu geçmiyor bile
Herkes olağan hayatına devam etmeye başladı
Hiç yaşanmamış gibi
Yalnız patronun oğlu ve ben mesafeli gerginiz
O mahcup hissediyor bende ister istemez utanıyorum
Tekrar yazıyorum
Eve aldığım için kendime çok kızıyorum
Pişmanım
Çok şükür ki sıkıntılı bir durum yaşanmadı
Eve alırken ki niyetim de hadi ben bunu eve atayım belki birşeyler yaparız yaşarız asla değildi
Aklımdan dahi geçmedi geçmez de
Senin ötekinden ses seda çıkmıyor mu peki?
Onuda boşver kuzum işe yaramaz...

Senin ötekinden ses seda çıkmıyor mu peki?
Onuda boşver kuzum işe yaramaz...
Öteki sessiz
Sadece Pazar günü bizim şoförü aramış Cuma akşamı ne oldu İstanbul’a gidiyorum iş için gitmeden söyle merak ediyorum demiş
Şoför de geçiştirmiş
Akrabalar zaten
Sanırım çocuğun babası anlatmış ona ama tam anlatmamış demek ki şoförü arayıp sorduğuna göre
Şu detay da var
İlk mesajlaşmaya başladığımız zaman o adam sormuştu bana
X seni hiç istedi mi diye
Ben de saçmalama o benim patronum dışarıda da arkadasım olabilir mi öyle birşey niye böyle birşey sordun ki demiştim
Oda tatlı kızsın bide X’i tanıyorum demişti
Hakikaten de tanıyormuş

Öteki sessiz
Sadece Pazar günü bizim şoförü aramış Cuma akşamı ne oldu İstanbul’a gidiyorum iş için gitmeden söyle merak ediyorum demiş
Şoför de geçiştirmiş
Akrabalar zaten
Sanırım çocuğun babası anlatmış ona ama tam anlatmamış demek ki şoförü arayıp sorduğuna göre
Şu detay da var
İlk mesajlaşmaya başladığımız zaman o adam sormuştu bana
X seni hiç istedi mi diye
Ben de saçmalama o benim patronum dışarıda da arkadasım olabilir mi öyle birşey niye böyle birşey sordun ki demiştim
Oda tatlı kızsın bide X’i tanıyorum demişti
Hakikaten de tanıyormuş
Hımm sen ikisinden de uzak dur canım yoksa işler sarpa saracak senin açından...

Back
X